Vaše vzdělání? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@onajeblond
Nemyslím, že tu jsou jen vysokoškolačky, jsou tu jistě i uživatelé bez vysoké školy. Lidé, jak v běžném životě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam Vysokou skolu ekonomickou. V oboru jsem pracovala. Ted MD/RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám strojní průmyslovku, v oboru jsem nikdy nedělala. 25 let u ČD, teď rok jako pokladní v supermarketu. Hledám něco lepšího, ale zatím nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VUT v Brne, Fakulta stavebni, 3 roky v oboru, ted jsem doma s detma a radeji budu rodit, nez se vracet k stavarine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak já se stydim…:-) mám základní vzdělání. Chodila jsem 4roky na střední, ale maturu jsem neudělala. Jinak obor který jsem se učila, tak v něm i pracují už 15let a nikomu to nevadí naštěstí.
Proč se stydět
Co si budeme povídat, zda máš VŠ vzdělání nebo ne, už dneska není tak důležité. Já na VŠCHT šla proto, že mě chemie vyloženě baví a ČVUT teď budu dělat pro určitou potřebu seberealizace ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám gympl, studovala jsem VŠ, ale mám ji bez szz, takže bez titulu. Plánuju si to dodělat při práci, až na to budou peníze
a v oboru jsem nikdy nepracovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
FF-bohemistika a historie
FSS-politologie
V oboru nepracuji.
- Citovat
- Upravit
ČZU v Praze, zatím bakalář (nyní dodělávám magisterské). V oboru si přivydělávám - školu jsem studovala při dětech, zatím mě ještě cca 3roky doma čekají, takže kde mě zaměstnají se 3dětmi se teprve uvidí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já VŠ, učitelka nyní na RD. Do svého oboru se mi moc vracet nechce. Co mám své děti doma, tak se bojím, že to nebudu zvládat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VŠ humanitního směru, v oboru jsem zatím nepracovala, ale snad po dětech budu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak já se stydim…:-) mám základní vzdělání. Chodila jsem 4roky na střední, ale maturu jsem neudělala. Jinak obor který jsem se učila, tak v něm i pracují už 15let a nikomu to nevadí naštěstí.
není důvod se stydět, kvalita člověka se neměří vystudovanými školami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terdul Naprostý souhlas
Znám jednu paní Ing, která není schopná sama vyřešit ani banální věci a snaha s ní vést nějakou konstruktivní diskuzi je téměř nemožná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit