Vaše vzdělání? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Maturita na gymplu, pak Bc. a teď dělám Ing. Jestli budu dělat v oboru, to se ještě uvidí, ale ráda bych no, baví mě to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@IvaB píše:
@Dundee2
A jak jsi na tom Ty?
tak pokud to některou zajímá, tak má „Alma mater“ je VŠE na Žižkově, obor podniková ekonomika, specializace Účetnictví a finanční řízení, a absolvováno na výbornou
.
A tak nějak se kolem tohoto oboru motám celý pracovní život (t. č. controller ve výrobním podniku)
Miluji práci s čísly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mi 40 let. Mám střední školu s maturitou a následnou nástavbu s maturitou a atestaci v oboru, ve kterém pracuji 20 let.
Dnes vycházejí ze škol, v mém oboru jen DiS a Bc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vlezla na ekonomku, mám Bc. Doted jsem nepochopila proč jsem tam lezla když nenávidím matiku, účto a všechno s čísly
. V oboru asi pracovat budu, hledám si práci v kanclu, co taky jinýho
. anonymně, stydím se za to.
- Citovat
- Upravit
@Katchi píše:
Tak ja se taky pridam, nejprve VS pedag., pak chvili prace mimo obor, pak dve deti a pri druhem jsem si udelala jeste VOS predskolni pedagogiku, protoze s pedag. vzdelanim pro 2.stupen ZS nemuzu ucit ve skolce, coz bych chtela. Ted tedy nastupuji do prace, castecne to bude v oboru a casem se uvidi, jestli ta vysnena skolka dopadne…
cim to, ze plno zenskych chce po matersky pracovat ve skolce, i kdyz pracuji zcela mimo obor? se divim, ze vas ty deti spise neodrazuji…?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já vlezla na ekonomku, mám Bc. Doted jsem nepochopila proč jsem tam lezla když nenávidím matiku, účto a všechno s čísly. V oboru asi pracovat budu, hledám si práci v kanclu, co taky jinýho
![]()
. anonymně, stydím se za to.
za co se stydíš? Studovala jsi něco co ti nesedlo, to se stane
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VS, v oboru jsem zacala pracovat jeste na skole, nyni jsem na md, v oboru jsem porad- makam z domu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maturita na obchodní akademii, ale v oboru budu pracovat, jen když bude nouze - nesnáším účto. Příští rok, až druhý prcek trošku povyroste, se chystám na VŠ - Učitelství v MŠ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravotnictví - Dis. Jsem v oboru, paradoxně v takovém, ve kterém jsem ještě na střední nechtěla, a zůstanu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám Mgr. titul, studovala jsem v Polsku. 3 týdny po promoci jsem porodila a jsem nyní na RD. V oboru pracovat nebudu, ale díky tomu, že jsem studovala v zahraničí jsem si otevřela živnost a překládám a dělám různé jiné pracovní činnosti ke kterým je potřeba znát polský a český jazyk, takže se dá říct, že mi ta škola přeci jen k něčemu byla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vysoká škola ekonomická - management… pracovala jsem 3 roky na pozici, kde jsem ani vysokou nutně nepotřebovala a teď jsem už 2 roky na rodičáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teckaa píše:
cim to, ze plno zenskych chce po matersky pracovat ve skolce, i kdyz pracuji zcela mimo obor? se divim, ze vas ty deti spise neodrazuji…?
Tak ja jsem pred detma delala provozni ve velkem motorestu, celkem asi 50 zamestnancu. Ve skole jsem chtela ucit vzdycky, ale bohuzel po prestehovani za manzelem jsem misto v oboru nenasla a dostala tuto nabidku. Pak prisly deti, s tim sance na studium neceho dalsiho a volba predskolni pedagogiky byla jasna. Mela jsem k tomu blizko vzdycky, takze skolka byla jen rozsireni pusobnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, mám jen výuční list - nevidím na tom nic špatného. Obor: Aranžérka. V oboru dělám příležitostně (věnce na dušičky, kytičky, svatby, design apod.)
Jinak od 1/01 2015 dělám pedikúru v salonu.
Jako OSVČ.
Mám akreditovaný rekva. kurzík. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi píše:
Tak ja jsem pred detma delala provozni ve velkem motorestu, celkem asi 50 zamestnancu. Ve skole jsem chtela ucit vzdycky, ale bohuzel po prestehovani za manzelem jsem misto v oboru nenasla a dostala tuto nabidku. Pak prisly deti, s tim sance na studium neceho dalsiho a volba predskolni pedagogiky byla jasna. Mela jsem k tomu blizko vzdycky, takze skolka byla jen rozsireni pusobnosti.
chapu. ja mam materinu na SS i na VS, praxi 10let v oboru, a po materske bych se nerada vracela do skolky. nejak me uz to prestalo bavit, zjistuji, ze me cizi deti pripravily o trpelivost, ktera mi ted chybi pro meho syna. neustale nemoci a stres z deti, navic nevdek rodicu=mnoho duvodu uteci. ale nemam kam, jazyky 0, technicka stranka meho ja je taky miziva… takze nakonec opet skoncim u utirani nudli a zadku… nadseni uz je pryc…
- Citovat
- Upravit
@teckaa tak ja prave radeji budu delat s prckama nez s pubertakama ve skole…ale jak jsem psala, ted od zari mam novou praci, budu delat lektora vyukovych programu pro vsechny vekove kategorie deti, takze to bude ruznorode a nemela by to byt nuda. Tak uvidim, jestli se v tom najdu. Bohuzel finance tam nejsou uplne takove, jake bych si predstavovala, ale davam tomu sanci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit