Vaše vzdělání? :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
19.8.15 16:54

Mam VS obor pravo. pár let praxe částečně v oboru také. teď RD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
19.8.15 16:59

@Katchi jen jsem chtela rici, ze se tu setkavam s reakcema, ze matky na RD prehodnoti sve vzdelani a chteji prchnout do skolek. tak me zajima proc?

• Citovat
  • Upravit
2889
19.8.15 17:08

VŠCHT, 10 let praxe v oboru, 4 roky doma s dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
19.8.15 17:18

@teckaa treba proto, ze najednou ziskaji vetsi vztah k detem? Je tam pomerne vyhodna pracovni doba? Nevim, ja jsem jen napsala, jak to bylo u me…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.8.15 17:20
@Katchi píše:
@teckaa treba proto, ze najednou ziskaji vetsi vztah k detem? Je tam pomerne vyhodna pracovni doba? Nevim, ja jsem jen napsala, jak to bylo u me…

dostanou snáze dítě do školky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
553
19.8.15 17:48

UK Praha - právo magisterské, t. č. zatím nedodělaný bakalář na ZČU - ekonomka, v oboru (částečně) 14 let - u PČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.8.15 17:59
@onajeblond píše:
Dosti často, když tu tak něco čtu se mi zdá, že je tu hrozně moc vysokoškolsky vzdělaných, promovaných žen, proto se ptám, jaké máte vzdělání? jestli jsou tady i takové ženy, které mají třeba jen základní vzdělání, nebo vyuční listy, nebo opravdu jen vysokoškolačky :-) a taky se chci zeptat jestli v tom oboru, ve kterém máte studium, také pracujete? :-)

nedodělanej Bc. - nějak nebyla chuť to poslední půlrok doplácat :mrgreen: práce naprosto mimo obor :think: ale jestli se zadaří, tak tu patolku jednou dodělam, to je prostě sen :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
19.8.15 18:12
@teckaa píše:
i ja :lol:

i já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
19.8.15 18:34

VS, prace v oboru :lol:

a jinak @laducha uprimnou soustrast, stravila jsem na pokladne cas jako brigadnice a byl to ocistec. Nesla by nejaka rekvalifikace, nebo zpatky na drahy? Muj otec delal na drahach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5320
19.8.15 18:45
@umea píše:
VS, prace v oboru :lol:a jinak @laducha uprimnou soustrast, stravila jsem na pokladne cas jako brigadnice a byl to ocistec. Nesla by nejaka rekvalifikace, nebo zpatky na drahy? Muj otec delal na drahach.

vidíš a mně to jako brigádnici nesmírně bavilo a byla jsem na pokladně šťastná :-) Dělala jsem pravidelně každý druhý víkend během školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149016
19.8.15 18:59

@umea @hamika dcera to dělala brigádně při škole taky. A velice ráda od toho utekla prodávat do vinotéky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.8.15 19:01

@onajeblond vysokoškolské a dělám další…ale upřímně, potvrdilo se mi (a stále potvrzuje, tím spíš zde na webu) že výše dosaženého vzdělání nejde vždy s inteligencí ruku v ruce :roll:

• Citovat
  • Upravit
1281
19.8.15 19:01

Uz jsme off-topic @hamika @Anna766 :mrgreen: tak radsi napiste sve skoly, at moc nezlobime. ja delala v nadnarodnim hypermarketu, abych si vydelala na letenku na studijni pobyt za hranicema, a lituju kazdeho, kdo tam musi delat. Nevadila mi ta prace, vadili mi lidi nade mnou a podminky k te praci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
19.8.15 19:02
@Mamina87 píše:
Vyučák :D obor keramik ale nikdy sem v oboru nepracovala

to je nádhera..keramika..bohužel, měla jsem jedničky a o podobných oborech se mi mohlo jen zdát (byla jsem dokonce přijata ze základky na konzervatoř :cert: )

• Citovat
  • Upravit
5320
19.8.15 19:03
@Anna766 píše:
@umea @hamika dcera to dělala brigádně při škole taky. A velice ráda od toho utekla prodávat do vinotéky :mrgreen:

pro mě by byla ve vinotéce těžká nuda, potřebuji rychlost, frmol, lidi, nemít čas uvědomit si, kolik je hodin tím, že stále něco dělám ;) Já to chtěla dělat snad od chvíle, kdy jsem pokladnu v supermarketu spatřila :-) A věděla jsem, že to nebude mé stálé povolání, tak jsem si to splnila alespoň brigádně. Ale já třeba měla super šéfa a to vím, že často nebývá, že přístup k pokladním bývá hodně…špatný - prostě mlč a dělej, jinak venku čeká na tvé místo řada dalších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze