Vaše vzdělání? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Mam VS obor pravo. pár let praxe částečně v oboru také. teď RD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi jen jsem chtela rici, ze se tu setkavam s reakcema, ze matky na RD prehodnoti sve vzdelani a chteji prchnout do skolek. tak me zajima proc?
- Citovat
- Upravit
@teckaa treba proto, ze najednou ziskaji vetsi vztah k detem? Je tam pomerne vyhodna pracovni doba? Nevim, ja jsem jen napsala, jak to bylo u me…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi píše:
@teckaa treba proto, ze najednou ziskaji vetsi vztah k detem? Je tam pomerne vyhodna pracovni doba? Nevim, ja jsem jen napsala, jak to bylo u me…
dostanou snáze dítě do školky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
UK Praha - právo magisterské, t. č. zatím nedodělaný bakalář na ZČU - ekonomka, v oboru (částečně) 14 let - u PČR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond píše:
Dosti často, když tu tak něco čtu se mi zdá, že je tu hrozně moc vysokoškolsky vzdělaných, promovaných žen, proto se ptám, jaké máte vzdělání? jestli jsou tady i takové ženy, které mají třeba jen základní vzdělání, nebo vyuční listy, nebo opravdu jen vysokoškolačkya taky se chci zeptat jestli v tom oboru, ve kterém máte studium, také pracujete?
nedodělanej Bc. - nějak nebyla chuť to poslední půlrok doplácat
práce naprosto mimo obor
ale jestli se zadaří, tak tu patolku jednou dodělam, to je prostě sen
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VS, prace v oboru ![]()
a jinak @laducha uprimnou soustrast, stravila jsem na pokladne cas jako brigadnice a byl to ocistec. Nesla by nejaka rekvalifikace, nebo zpatky na drahy? Muj otec delal na drahach.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@umea píše:
VS, prace v oborua jinak @laducha uprimnou soustrast, stravila jsem na pokladne cas jako brigadnice a byl to ocistec. Nesla by nejaka rekvalifikace, nebo zpatky na drahy? Muj otec delal na drahach.
vidíš a mně to jako brigádnici nesmírně bavilo a byla jsem na pokladně šťastná
Dělala jsem pravidelně každý druhý víkend během školy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@umea @hamika dcera to dělala brigádně při škole taky. A velice ráda od toho utekla prodávat do vinotéky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@onajeblond vysokoškolské a dělám další…ale upřímně, potvrdilo se mi (a stále potvrzuje, tím spíš zde na webu) že výše dosaženého vzdělání nejde vždy s inteligencí ruku v ruce ![]()
- Citovat
- Upravit
Uz jsme off-topic @hamika @Anna766
tak radsi napiste sve skoly, at moc nezlobime. ja delala v nadnarodnim hypermarketu, abych si vydelala na letenku na studijni pobyt za hranicema, a lituju kazdeho, kdo tam musi delat. Nevadila mi ta prace, vadili mi lidi nade mnou a podminky k te praci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mamina87 píše:
Vyučákobor keramik ale nikdy sem v oboru nepracovala
to je nádhera..keramika..bohužel, měla jsem jedničky a o podobných oborech se mi mohlo jen zdát (byla jsem dokonce přijata ze základky na konzervatoř
)
- Citovat
- Upravit
@Anna766 píše:
@umea @hamika dcera to dělala brigádně při škole taky. A velice ráda od toho utekla prodávat do vinotéky
pro mě by byla ve vinotéce těžká nuda, potřebuji rychlost, frmol, lidi, nemít čas uvědomit si, kolik je hodin tím, že stále něco dělám
Já to chtěla dělat snad od chvíle, kdy jsem pokladnu v supermarketu spatřila
A věděla jsem, že to nebude mé stálé povolání, tak jsem si to splnila alespoň brigádně. Ale já třeba měla super šéfa a to vím, že často nebývá, že přístup k pokladním bývá hodně…špatný - prostě mlč a dělej, jinak venku čeká na tvé místo řada dalších.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit