Vaše vzdělání? :)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@danyk píše:
co to je?
Od navrhu az po výrobu např kabelek, batohu, penezenek, vselijakych tasek, rukavic, miču, apod. a okrajove i boty. Ve škole me to strašně bavilo, ale ted už bych to nedelala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenek díky, zkoušela jsem to googlit a furt mi to házelo nějaké chorvatské stránky, takže jsem jen odhadovala něco s „galanterií“, ale kožená mě nenapadla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 tak v tom případě dceru chápu, za pokladnou by se toho moc nenaučila, takhle má výhodu dvou věcí zároveň - peníze i vědomosti ![]()
@laducha píše:
@umea @hamika Mě to celkem baví, co mě nebaví je částka na výplatnici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hamika Dík
Na dráze jsem brala třikrát víc, než beru teď. I dvojnásobek by mi stačil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@laducha píše:
@hamika DíkNa dráze jsem brala třikrát víc, než beru teď. I dvojnásobek by mi stačil
jasně, to chápu, bylo by to o dost lepší. Vyjde to, jen to asi chce na to místo trpělivě čekat, pokud máš zažádáno a to se lehčeji řekne, než udělá. Ale bude to, bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 26 let, maturita obor Výchovná a humanitární činnost. Po SŠ 2× po roce jiný obor na VŠ, ukončila jsem to a šla radši do práce. 2 měsíce ve fabrice, otěhotněla jsem, neprodloužili mi smlouvu. 3 roky na MD, během toho jsem se přihlásila na kurz Sociálního pracovníka, který jsem nakonec zrušila, našla jsem si práci. 2 týdny call centrum, 3 týdny tiskárna knih, poté půl roku zase fabrika, poté nemocenská a nastupuji za 2 týdny na mateřskou - v říjnu čekáme druhé dítko.
Původně jsem zkoušela 2× přijímačky dálkově na VŠ, nevyšlo, nevadí mi to.
Několikrát jsem přemýšlela, co bych vlastěn chtěla ideálně dělat a stále nějak nevím
Práce ve fabrice pro mě není nijak podřadná, takže tam klidně budu dál. Případně zkusím nějaké kurzy, uvidím, na to přijdu během druhé MD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zatim vlastne dodelane jen zakladni
po prazdninach nastupuji do ctvrtaku a potom VOS, nebo druha SOS (pokud me nevezmou, tak abych si rozsirila uplatneni) nijak si zatim nedovedu predstavit, ze bych za rok pracovala
![]()
Edit - obor ekologie a zivotni prostredi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VS filda v Brně, v oboru jsem před md pracovala plně, teď částečně z domu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravotnictví - všeobecná sestra, titul DiS. Pracovala jsmem skoro dva roky v oboru, nyní jsme v očekávání
, poté asi zpět do oboru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
VOŠ hotelnictví a turismu. Pracuju v oboru, ale nebaví mě to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem vyučená prodavačka, ale v oboru nepracuji. Toto vzdělání mi bohatě stačí.
- Citovat
- Upravit
Vyučená cukrářka. V oboru jsem nepracovala a ani pracovat nechci, jen občas doma někomu upeču dort. Teď RD.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si udelala Bc. ze zootechniky pri detech. Inzenyra uz jsem nezvladla, autik zacal autikovatet. Moc rada bych v tom oboru pracovala ale u me prace nehrozi…bohuzel…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit