Večer nespí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9.1.13 21:31

Mila Tarinko! je pul desaty a ja nevim co delat, tatka vyzehlil, mam umyty nadobi, vyprano a MAGDALENKA SPIIII!!!
Jednou se vzbudila tak jsem ji zabalila, utahla, dala dudlik, stahla na mobil hnedy sum- neco jako vodopad (to bude nadeleni v plince :D ) a spokojene spinka ve sve postylce…
Takze asi pujdem potulit, dohnat to spankovy deficit.
Jeste nechci nic zakriknout ale doufam ze to zabere a ja budu moct doporucit dal ospalym maminkam tuhle metodu!!! :kytka:
MOC MOC MOC dekuju i kdyby to bylo na chvili jsme moc radi ze se mala netrapi.
Vybrecela si totiz pupik velikosti pulky pingpongoveho micku. To je dalsi vec kterou musim resit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.13 21:44

Nasla jsem odkaz - http://www.youtube.com/watch?…
Zitra zkusim :) Dobroouu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
10.1.13 15:17

Jsem ráda, že to zabralo ;) to zavinování na tom odkazu je právě podle Karpa, super věc, my zavinovali do tetraplenky :) tak snad už u vás budou klidnější večery :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.8.13 07:28

Ahojky, myslím, že kombinace kojení a UM určitě nevadí. Ale je možné, že holčičku bolí bříško. My jsme s tím měli u syna hodně problém asi tak do 4.měsíce. Byli jsme dvakrát i na pohotovosti, protože jsme nevěděli, co s malým je, brečel opravdu hrozně. A je pravda, že se to u něho objevovala také hlavně takhle k večeru. Snažila jsem se hlídat, co jím a moc ho nepřekrmovat, ale stejně na bolení trpěl hodně. Zkoušeli jsme všecky možné kapičky, ale asi nejvíc nám pomohla v nejhorším případě rourka do zadečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
19.8.13 18:11

Zdravím, máme problém se 3 letou. Večer usne v pohodě. V noci se vzbudí na čůrání a nechce spát, dělá blbinky jako že chce koukat na pohádky, běhá se pořád napít, má hlad a tak dál.. Jak to řešit? Žijeme u tchýně a máme jeden pokoj a patro, takže zavřít do pokoje je nemožné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí