večeře pořád kaše?

3492
9.1.07 22:22

Ahoj,

náš malý nikdy kaše nevečeřel a myslím, že to vůbec nevadí. Každý večer má 270 ml sunaru a to mu stačí. Teda tak 1-1,5 hodiny před sunarem má většinou nějaké pečivo s máslem nebo sýrem apod. Možná vašemu malému chybí večer to mléko nebo ve vašem případě mléčná kaše. Adámek by mi maso a brambory večer asi tak moc nejedl.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
200
9.1.07 22:38

Ahoj, syn taky dostával večer kaši, bylo to pohodlné. Asi před 2 měsící se už na kaši tak radostně nevrhal, během týdne ji přestal jíst úplně. Třeba to u vás taky takhle samo „vyhnije“. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
9.1.07 23:37

U nás to bylo stejné, prostě už kaše nechtěla, tak jsme také přešli na pečivo se sýrem atd. a sunar. Také jsem se chtěla zeptat, jestli děláte teplé večeře. Já jen někdy, jinak teplé obědy vařím každý den někdy ohřívám.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
10.1.07 00:04

Tak já teplé večeře nevařím, vařím obden oběd /na 2 dny/. Myslím, že to není nutné, já sama bych 2 teplá jídla za den nemusela. L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
10.1.07 00:15

Díky, to jsi mě uklidnila, měla jsem výčitky svědomí, že holky zanedbávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
10.1.07 07:37

My taky máme studený večeře, sem tam tedy teplou, ale jsou to takové spíš rychlovky :lol:
Jinak když večeříme, Jára dostane taky třeba chleba lehounce máznutej něčím (máslo, sýr, marmeláda) nebo rohlík, a už dokáže sníst půl krajíčku, pokud s tím zrovna nedělá blbosti a nematlá a tp. A pak než jde spát má kaši, 200ml, byť někdy vypije jen 100 :roll: . Myslím že ho to i pěkně uklidní a připraví na to že jde do pelíšku :)

• Citovat
  • Upravit
20656
10.1.07 08:59

Dcerka taky kaše nikdy moc nejedla. Večer (kolem půl 7) má obvykle pečivo s něčím (máslo, sýr, žervé, pomazánkové máslo, lučina), někdy jí ohřeju to, co nedojedla k objedu. Kolem půl 8 má pak sunárek v průměru 270ml. Když měla kašel, nesměla mlíko, tak jsem jí dávala teplou večeři. Hlady se mi nebudila, takže to stačilo.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 17:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
10.1.07 09:10

my jsme taky starsi dceri davali dost dlouho kasi, byla na ni dost fixovana, ale asi po 15.mesicich jsem to zacala stridat. Jednou dostala kasi, dalsi den treba chleba a pred spanim mliko Hamilon hajaja (je ryzovy, takze vic zasyti). Jakmile prestala kase jist, tak jsem taky teple vecere neresila, kdyz chtela kasi mela ji, jinak mela proste pecivo s necim (syry, lucina, pomazanky), vyjimecne teple jidlo, kdyz neco zbylo od obeda, nebo ba navarila, mela taky rada jen treba brambory s brokolici,…Ale kdyz nejedla tu kasi, tak jsem ji davala ten Hamilon a to az do 2,5roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
10.1.07 09:29

Třeba to není tím že ho jiný jídlo nezasití ale možná je na tu kaši zvyklí. Já malé dávám k večeři kaši od 4m až doteď, ovocnou. Pořád baští a chutná jí tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
10.1.07 12:35

Já dávám na večer Hamilon - teď vlastně Hami 3 a toho Hajaju jsem taky zkoušela, ale malý to nejelo, měla to taky v Aventu (ale bez tý blány) a vypila ani ne půlku.

Příspěvek upraven 24.08.20 v 18:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
10.1.07 12:43

Určitě můžeš dávat večer sunar od 10. měsíce nebo ho zkus střídat se sunarem premium od 12. měsíce. Nám se osvědčil a chutná:-) Dělá se banánový, kakaový, vanikový a bez příchutě. Já kupuji bez příchutě a občas vanilkový. Kakaový malý vůbec nepil.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky