Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ráda bych se zeptala, zda některá krmíte miminka mlékem HAMI 1 nebo jste od něj museli odejít a případně proč??
Dost to spěchá, zatím krmíme Omneem a už to fakt finančně tak dobře nejde…Nechci zkoušet všechno možné a i když je každé mimčo jiné, tak bych ráda vybrala něco dobrého, u čeho už bychom zůstali.....
Jo a případně z čeho ho děcka pijí??
Díky za případné odpovědi
Ahoj,
my jsme Nutrilon kombinovali s Hami. Jednu krabici Nutrilonu a pak druhou Hami…Mala s tim problem nemela. Taky jsem to resila z financnich duvodu. Byla na UM od dvou tydnu…
Pijeme s flasticek avent. Mela jsem je po prvni dceri, ale je to docela palka…
Terik
Fifleno ja krmila Hami mlekem docela dlouho, meli casto akci 3 baleni za 299, tak i proto a malemu chutnalo
Jinak ted davam Sunar od 10m, nebo Sunar complex premium…
Vim jen ze ty Hami maji novy obala je tam min mlika za vice penez ![]()
A ty akce uz jsem nevidela…
U nas problem s mlekem nebyl, az ted ho odmita, takze zarabim jen kase do Sunaru
Já jsem používala na začátku Nutrilon k tomu jsem kojila takže spotřeba nebyla tak velká.
Od 9 měsíců jsem začala ke kojení dávat HAMI 2, protože ho vyrábí stejná firma jako Nutrilon a navíc i stejně chutná jako Nutrilon a opravdu malému moc chutná.
Teď začínám s HAMI 3, 600g Hami mají u nás v lékárně za 159,–Kč. Akce jsem už nikde neviděla, ale je to mlíko opravdu moc dobré a my si ho chválíme.
Berun a Mišelínek 10 měsíců + týden
Ahoj,
my jsme na UM od dvou tydnu a ze zacatku jen Nutrilon AR, ale ten ji betonoval. Tak ted mame Hami forte 1 a je zasycena a spokojena, kadeni ok. Do Nutrilonu ji delam jen na noc kasi HAMI ryzova. Moc ji chutna spinka celou noc.
Krmila jsem jen Hamilon a byl fajn - malej ho měl moc rád. Ale Hami nekupuju - prostože dost podražilo
když to přepočtu, tak už mužu rovnou koupit Nutrilon a vyjde to skoro nastejno ![]()
Děkuju zatím všem za odpověď, až dodělám půlku balení Omnea, tak ho zkusíme…
Jinak jsem koukala, že Ka-tka je taky z Jablonce, tak jupí…Moc nás tady není, tak zdravíme
![]()
My jsme vyzkouseli pouze Hami3, ale uz ho nekupujeme, protoze se mi zdalo dost sladke oproti Nutrilonu, na ktery jsme zvykli a uz ho nebudeme menit. Nutrilon Omneo je opravdu drahe mleko, ale normalni Nutrilon uz vyjde levneji. Omneo jsme pili jen do konce 4.mesice. Taky jsem se snazila okukovat ceny, zda by neco vyslo levneji, ale vzhledem k tomu, ze kazde mleko ma jinou vahu baleni, je nejlepsi mrknout v hypermarketech na prepocet ceny na 100g. To me utvrdilo v tom, abychom zustali u osvedcene znacky.
Ahoj, Marketa
Dobrý den mám tu 2mesicni miminko jsme na Sunar 1 pokaždé se vizvravi má zelenou stolici mě přijde že má hlad vipije 90ml někdy 120ml a za hodinku vstává jíst a takhle to je celý den i v noci nechci ji dávat cc1 pak se netráví skousela jsem najít dudlik odmítá nechce to a má zácpu jako hrom bez moji pomocí se nevikadi chci přejít na Hani 0
Můžu ji to změnit neuškodil ji