Večeře pro 11 měs.mimčo...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
118
1.8.10 15:23

Večeře pro 11 měs.mimčo...

Ahoj, prosím o radu..můžu dát k večeři 11 měs.dceři už třeba chleba se žervé nebo cottagem ?Kolik by mělo stačit-1 krajíc…?Nebo něco jiného?Kaše už mi přijdou dosti nezajímavé…A co snídaně, dávám UM mléko, co jiného může?Nějaké cereálie…?To je asi brzy, nee?Děkuji moc za tipy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12978
1.8.10 15:27

U ná dost jednotvárně frčí k snídani pečivo s žerné..
A k večeři denodenně kaše - ale ozvláštnila jsem to nákupem ve zdr. výživě, takže jsou to různé chutě - pohanková, kukuřičná, vločková..( med, skořice, ovoce..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
1.8.10 15:49

K večeři dávám kaše. Střídám pohankovou, jahelnou, kukuřičnou, rýžovou, špaldovou a třízrnnou - z DM a zdravé výživy. Ale k snídani jedu pořád chleba se žervé. Dávám k němu acidofilní mléko. Už bych to také změnila, ale nevím moc čím to nahradit. Stejně tak dopolední sváča - pořád jogurt. Ovoce má odpoledne. Máte nějaké tipy? A co děláte k obědu - mě už Tom začíná házet bobek na ty kašovité zeleninky a chce něco opravdového. Zatím jsem vymyslela rizoto, kuskus se zeleninou a těstoviny s cuketou a rajčetem. Ale dochází mi fantazie.

• Citovat
  • Upravit
65265
1.8.10 15:53

Namaž chleba,nakrájej na kousíčky a uvidíš…bud at si malá sama bere z talířku,nebo jí ty dávej do pusinky.
Jinak mates večeřel a večeří někdy taky chlebík s lučinou,žervé a pod.někdy si už ted sám ukáže v ledniče,co chce…
Kaše už nedávám,nechtěl je…
Snídá taky UM,ale to tak kolem půl 7 ráno,kolem 9 jogurt,nebo housku taky na kousíčky namazanou,ale nejvíc miluje rajčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65265
1.8.10 15:54

A oběd???hodně dělám plévky…zeleninové a husté…s bramorem,s těstovinkama,s ovesnýma vločkama…
A dost jídel uý ale jí s námi---no je starší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
1.8.10 17:59

K večeři dávám každý den kaši, střídáme taky různé druhy.
K snídani když se vzbudí dostane mléko a pak dopoledne jogurt, přesnídávku nebo chleba s lučinou či s žervé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí