Večeře pro 9měsíčního kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
vecere pro 9mesicniho kojence
Prosim o nejake napady na veceri pro kojence, co je vlastne nejlepsi aby vecereli, zatim ji skoro kazdy den to stejne… oblibene… ovesna kase s mlikem, obcas si vezme i ze, eninovou smes, ale pak uz nic nevim zda nevadi, ze ji porad to stejne, mate nejake napady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Záleží na tom, co už máte zavedené
Ale já v 9m už dávala k večeři klidně i to, co normálně jedl k obědu - masozeleninu s přílohou apod. U nás nefrčely moc kaše, krom ovesné, takže ani nebylo zbytí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inshala nahoře vpravo je takové modré okýnko. To je vyhledavač, víš? Když do něj zadáš třeba: výživa v 10 měsících, co vaříte v 10 měsících, co vaříte kdykoli… a klikneš na „vyhledat“ vyjede ti tolik diskusí, že budeš mít co číst do zítra.
Je to snažší a určitě přínosnější, než si tupě zaddat další diskusi na jedno a to samé téma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 to tě fakt tak obtěžuje, že založila tisíckrát omílané téma?
taky zakládám občas témata, která bych jistě dohledala, ale vzalo by mi to rozhodně víc času, než se rychle zeptat a číst odpovědi ![]()
a pokud mě obtěžují diskuze na jedno brdo, tak do nich nelezu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám kaši i jáhlovou (s ovocem, nebo kouskem zeleniny),zkus třeba i rýžové vločky, nebo klasiku-kupičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jinak obvykle dělám kaši, někdy zbyde oběd masozelenina nebo trocha přesnídávky
nebo mažu chlebík máslem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My dáváme občas před spinkáním ochucené mlíčko s kaší od nestlé. malej ho má moc rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 wow toho modreho okynka pres pul stranky bych si nikdy nevsimla!! Nevim jak ty, ale ja radeji travim cas se svou holcickou nez procitanim starych diskuzi, na to vazne nemam cas. Takze tem ktere moje otazka neobtezovala a odpovedeli mi, moc dekuji!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@valina1
apropos, máš dojem, že jí tu odpověděli tak, aby opravdu věděla, nebo dostala odpovědi, jak a co vařit pro devítiměsíční? Mám dojem, že krom věčně omílaných kaší moc ne. (ono už do těch věčně omílaných už téměř nikdo neleze, proč asi
)
Ale kdo hledá důvody, najde je(jsem raději se svojí holčičkou)no to snad každá máma tráví na rd čas se svým dítětem
),nebo způsoby - se budu ve volných chvílích zajímat a bádat, čím jí ten jídelníček mohu rozšířit a není to jen o tom, že si tupě zadám diskusní téma a budu čekat, že se mi sem slétne hejno a budou o překot odpovídat.
@inshala halt, okýnko neokýnko, lepší založit a čekat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@berry4 skoro kazda mama asi ano, ale v tvem pripade si tim nejsem az tak jista, jinak nechapu, ze mas cas a bavi te tupe odpovidat na tupe zalozene tema… poucujes takhle kazdeho kdo si tupe zalozil diskuzi nebo jen ja mam takove stesti, ze sem jednou za rok neco napisi a narazim na tebe?? Clovek je v diskuzi, protoze ho zajimaji zkusenosti druhych lidi, kdybych chtela jen vedet co muze jist 9 mesicni, tak jdu rovnou na google a nenarazim na tebe, Kazdopadne mrkni na pocet mych prispevku a tvych, a je hned jasne kdo jakym zpusobem zjistuje informace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inshala
já si nepotřebuju zakládat diskuse, abych zjistila něco, čeho je plný internet a mimino obvzlášt´, umím používat vyhledavač a mozek
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že nejsi jediná, kdo pokládá dotaz, který byl již X-krát odpovězen. Proto jsme na tomto webu ne? A pokud to někomu vadí, ať sem neleze
. Myslím, že berry4 tráví hodně času se svým dítětem, když má přes 21 tisíc příspěvků…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit