Noční jedlík - 17 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Noční jedlík-17měsíců
Zdravím všechny maminky ![]()
Prosím o vaše rady, názory, zkušenosti..
Mám 17ti měsíčního syna, narodil se jako nedonošený a měl s jídlem od malička problémy-hodně zvracel, reflux. Vždy jedl málo ale velice často. A také vždy jedl v noci. Říkala jsem si že se to věkem třeba zlepší, ale ono bohužel nic. Přes den jí toto:
snídaně-kousíček housky s máslem+jogurt svačina
oběd-rozmixovaná zelenina+maso+brambory, někdy omáčka
svačina-přesnídávka + jablko
večeře - instatní kaše + mlíko 130ml- krupicovou kaši odmítá
22h - mlíko 180ml
24h - mlíko 180ml
2h - mlíko 180ml
6h - mlíko 100ml
toho mlíka prostě víc nevypije. Někdy mu stačí 2× za noc, někdy i 1× ale to je vyjímečně. Aby spal celou noc to se stalo asi 2× za jeho život. Jsem vyčerpaná, nevyspalá a tudíž nervozní. Prosím o rady..Myslím že díky tomu že ve mě strádal, byl váhově opožděnej o 6týdnů, mám stále výčitky a snažím se mu dát jídlo když ho chce.Ale není možný stále takhle fungovat.Taky si myslím že jeho žaludek je stále malej a vyšší dávky čehokoli prostě nesní. Nevím tedy jestli vydržet a jednou se třeba dočkám že bude spát celou noc nebo mu to násilím změnit. Díky za každou radu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zkoušela jsi v noci místo mlíka dát vodu? a víc jídla přes den by snědl?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky máme problém s papáním - mám syna 16 M. Přes noc už mu ale nedávám, dostane poprvé až mezi 5. a 6. hodinou ranní. Když to pár nocí vydržíš mu nedat, neboj, on si potom vezme víc přes den. Jen počítej s tím, že se pár nocí nevyspíš, ale až pochopí, že nedostane, tak prospí celou noc a ty taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vodu a čaj jsem zkoušela a přes den víc nesní, někdy ani nesní to co jsem psala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych mu teda jidlo podala pokazde se vzbudi a vis ze ma hlad ja to mela u dcery nekolikrat za noc vzhuru najedla se a spala, zlomilo se to az kolem 2 roku a kdyz jsem to resila s mudr rekla ze mam mliko podat pokazde kdyz ma hlad je velice drobna a pres den toho jidla moc nedala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit