Večerní jídlo u sedmiměsíční holčičky

27264
28.10.18 13:35

V tomto věku měli obě moje děti
ráno kojení
dopoledne ovoce + třeba piškoty, křupky
oběd masozeleninový příkrm, ale nevím gramáž, prostě kolik snědli, tolik snědli.
odpoledne ovoce, přesnídávka…
večer kaše
v noci kojení.
Mladší se ještě po všech jídlech dokojil, někdy víc, někdy míň. Později ráno místo ovoce dostávali jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13473
28.10.18 13:55

@Kajcatko Urcite bych na noc mliko zahustila kasi…davam 2 lzice kase na 230 ml mleka…a je to myslim akorat…a co pridat misto mlika uz i jogurty? Odpoledne. Ovoce by se melo davat dopoledne kvuli vysokemu obsahu sacharidu…ale je to kazdeho vec, nekdy jak to vyjde, tak to vyjde. Ja mam 6ti mesicni a teda treti dite, ale pro zmenu uplne odmita UM rano 120 ml a vecer jen tu kasi a to taky ne vzdy cele…mezitim nic a pit taky nechce - myslim caj, vodu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
28.10.18 13:57

Jestli máš pociz, že se opravdu budí hlady, zkus jí tu kaši dát tak 1,5 hodiny před spaním a snížit dávku večerního mlíka a uvidíš. V tomhle věku se může budit i 6 jiných důvodů, zuby, noc vjemů, co musí zpracovat.. A neboj sr, až začne lézt a víc se hýbat, tak tolik přibírat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
28.10.18 14:04

Holky děkuji za názory.
@JaniceB mno, v tom je právě ten problém, ona na noc kaši vůbec nechce, zkoušela jsem zahustit třeba i maličko, strašně řvala. Navíc to pak znamenalo další dva dny prořvané večerní krmení, protože mi nevěřila, že v tý lahvi bude mlíko :)

@Aduš8 děkuju, vyzkouším takto. Vím, že se budit hlady nemusí, ale nezabírá nic jiného, než mlíko. Kojím jen jednou za noc a napodruhé jsem dala UM a bylo jí to fuk, evidentně jí nejde o to prso jako takové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
28.10.18 14:14

9 mesíční běhen dne jak si vzpomenu nějaké ovoce, křupka, pravidelně oběd příkrm a když si zařve tak kojení. nic pravidelného kromě oběda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
29.10.18 13:10

Mám stejně starou holčičku a je večer také na kašičce. Střídáme obilnin a rýžovou. Občas namíchám s domácí přesnidavkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.18 13:24

Můžu se zeptat proč chceš ukončit kojení tak brzy? Je to velká škoda, navíc malou cpát UM plným cukru, když je takový macek mi nepřijde moc dobrý. (Navíc to dost leze do peněz). Kaši na noc určitě ne, je težká, špatně se tráví a děti po ní může pěkně bolet bříško. Na noc jsou super zeleniové polévky a samozřejmě kojení. Zkus to kojení ještě zvážit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
278
30.10.18 17:16

@Kačka Pekáčková Kacko, kojeni chci ukoncit, protoze to uz nezvladam. Vim, ze je to skoda, ale jsem od porodu vic a vic rozhozena zdravotne a moje nespavost se zhorsuje. Za 10 dni jdu k psychiatricce a pry dostanu bud prasky na spani, nebo antidepresiva, a ani jedno se bohuzel neslucuje s kojenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.18 11:55

@Kajcatko jasne, pak to plne chapu, at je brzy zase dobre :hug: je mi jasny, ze je to narocny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
1.11.18 08:23

@Kajcatko Ahoj, já bych tedy kaši na noc nedávala, zbytečně to zatěžuje bříško, jsou spíš vhodnější na snídani.
Každopádně na večeři jsem dávala a dávám husté zeleninové polévky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
8.11.18 08:52

Já dávám na noc Kozí kaše. Kozí mléko je dobře stravitelné, takže netlačí v bříšku.Jen je dělám řidší.Buď smíchám s ovocem nebo ty už ochucené nechám jen tak.Ještě kojím (10m),ale malá mi dělá z bradvek „mrzáky“ (hlavně teď se zoubkama, takže jsem na noc přidala kozí UM Naše mléko.Naprosto tě chápu, taky jsem z kojení úplně vyřízená. Chci vydržet aspoň do roka a pak uvidíme. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí