Večerní krmení před spaním

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
8.3.14 21:28

@EtaOva tyhle stavy mela asi ve 2 tydnech to nam prave pomohl ten espumisan. Uz mame 3ti lahvicku, ale ted nepomaha nic. Snazime se, ale utichne, az se sama unavi a po par minutach v nicehonic zase rev. Je mi ji tak lito, ale sem bezmocna.. :( mlika mam hodne, musim odsavat, protoze mi tvrdne v prsou, kdyz poradne nesaje. Pritom pres den je to uplne jine miminko, ktere nic netrapi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
8.3.14 21:40

@Alickaaa taky to může být spurt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
8.3.14 21:52
@Alickaaa píše:
@EtaOva tyhle stavy mela asi ve 2 tydnech to nam prave pomohl ten espumisan. Uz mame 3ti lahvicku, ale ted nepomaha nic. Snazime se, ale utichne, az se sama unavi a po par minutach v nicehonic zase rev. Je mi ji tak lito, ale sem bezmocna.. :( mlika mam hodne, musim odsavat, protoze mi tvrdne v prsou, kdyz poradne nesaje. Pritom pres den je to uplne jine miminko, ktere nic netrapi :nevim:

Me pak připadlo, ze si to tělíčko na ty kapky snad zvyklo. Zkus je vyměnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
8.3.14 22:10

Mam trimesicni holcicku a ttemer od narozeni to delame tak, ze spi delsi spanek v podvecer v kocaru…hned jak se vzbudi, tak basti. dame jenom odrihnout a jdeme koupat. koupani trva trosku dyl, koupe se i starsi ditko, mezitim se my rodice taky osprchujeme.
pak jde mala rovnou spat.
po koupani by se nenajedla, je unavenan a nechce tahat. musi se najist pred tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
9.3.14 20:41

Taky bych zkusila jiné kapky, třeba zaberou… anebo jak psal někdo výš… je to prostě období…je fakt, že jsem si se synem už taky prošla několika „móresy“ :) a vždycky to po čase vymizelo… tak přeju, ať je to brzo lepší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
10.3.14 12:23

Tak jsme vysadili espumisan a zkousime 3ti den babycalm a prdi teda silene, ale jde to „skoro samo“, tak snad to bude lepsi.. Ono k tem stavum asi nepomohlo ani to, ze jsme byli na utz kycli a mame II b/c, takze siroke baleni nebo marwelovy kalhotky.. :( takze tema nozkama moc nemuze hybat bobek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
10.3.14 12:36

Jeej, chude maly, tak to k tomu urcite prispelo…mne nekdo zafixovat nohy, tak taky nadavam :D.! Tak at je brzo lip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.3.14 18:41

Tak to u nas vypada tak, ze mala se naji jen kdyz je po vyspani. Takze pred koupanim a spinkanim ma pul hodky az hodku slofika, pak se naji, za chvilku ji vykoupu, pak si jeste hrajem a za hodinu jde spinkat, ale sejnak se to neobejde bez revu pred usinanim, ale alespon je najedena, ikdyz pred hodinou. Nedokaze se najist pred soanim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová