Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, zjistili nám ABKM, hraniční nejnižší hodnoty, doktor doporučil Bebu bifidus junior 1, ale dnes jsem šla kupovat a zjistila jsem, že se už nevyrábí. Je nějaká náhrada, nevíte? V lékárně netušili
Vím, že je i Beba HA ![]()
@martina.se píše:
@dani24687 Nutrilon HA
tak to můžu rovnou i BEBU HA, když na Bebě jsme, ne?
@dani24687 píše:
Ahoj, zjistili nám ABKM, hraniční nejnižší hodnoty, doktor doporučil Bebu bifidus junior 1, ale dnes jsem šla kupovat a zjistila jsem, že se už nevyrábí. Je nějaká náhrada, nevíte? V lékárně netušiliVím, že je i Beba HA
to je ta alergie na bílkovinu? Na to se myslím používají ty HA mlíčka.
@Lejaa píše:
to je ta alergie na bílkovinu? Na to se myslím používají ty HA mlíčka.
jo, takže nakonec ani Sunar za to nemohl ![]()
Kdyby to byla ABKM, tak HA mléka nestačí, my máme Nutrilon allergy care.
@benjaminek píše:
my máme alergii na kravské mléko, ale nejnižší hodnoty ![]()
Pokud vim, tak HA mlika normalne bilkovinu kravskyho mlika obsahujou, takze to bych moc nepokousela asi. Mrkni na tenhle clanek, jsou tam ty specialni popsany http://www.modrykonik.cz/umele-mleko/
@benjaminek píše:
já přemýšlela, jak se to jmenuje
Tenhle je fakt speciál, to je pravda - může ho i napsat dr.
@dani24687 asi bych pro jistotu zavolala dr, jestli může být i to HA - u kluka bylo doporučeno, toleroval ho, ale jen to od nutrilonu
přitom by to mělo být všechno na jedno brdo, takže nevím. ![]()
Ahoj, tak nám předepsali Neocate Infant - on se dá koupit i bez předpisu, ale stojí cca 1600,– za 400g. S předpisem se doplácí cca 150,– Nám totiž bylo doktorkou řečeno, že klasická HA mléka ABKM způsobují také, tak nevím jestli to tím zachráníš… my jsme před tím Neocatek taky dávali Nutrilon HA… Tak nevím, radši bych se s doktorem poradila. Bebo mě ještě napadá, že existuje Nutrilom Alergy Care http://www.nutriklub.cz/…/index/age:0|179/category:4
Zkus na to kouknout…
Nam postupne vystridali doktori Alfare, Althera a Alfamino, vse od Nestle a vse na lekarsky predpis. Mozna to jde i bez predpisu, ale je to pak pekelne drahy…
Teď jsem koukala, že to mléko, co Vám doporučil, není nijak speciální, jen že obsahuje bifidobakterie, tak to vlastně můžeš koupit takřka cokoliv.
@benjaminek píše:
Teď jsem koukala, že to mléko, co Vám doporučil, není nijak speciální, jen že obsahuje bifidobakterie, tak to vlastně můžeš koupit takřka cokoliv.
já myslím, že kvůli tomu, že ty hodnoty nejsou vysoké. jemu se to projevovalo „jen“ nadměrným prděním, což ho bolelo a budilo ![]()
@dani24687 píše:
já myslím, že kvůli tomu, že ty hodnoty nejsou vysoké. jemu se to projevovalo „jen“ nadměrným prděním, což ho bolelo a budilo
pak bych fakt zkusila to HA, protože je dělané tak, aby „vyhovovalo“ i alergikům. Jako asi tak, zkusit můžeš, max ho hned vysadíš a koupíš fakt to spešl
můj měl abmk a intoleranci laktózy, zajímavé ale je, že ten Nutrilon HA snesl bez problémů. Když jsem koupila jiné, tak to bylo hned
a pod.
Tak můžeš zkusit, třeba Beba pro, to mám taky bifidobakterie, tak by mohlo upravit prdění.