Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahojky, kde se Da koupit bebivita, jste spokojení s touto značkou? Dekuji ![]()
Posledních pár týdnů se dá koupit skoro kdekoliv, GLobus, Feedo, i jinde. máme jen malé zkušneosti s příkrmy, a ok
Znacka super ale kupuju v nemecku nevim o tom ze by byla dostupna v cr ale treba se poucim
Já od této značky kupuju kaši a tu seženu klasicky v Albertu, synovi chutná a svým množstvím je cenově v pohodě ![]()
Ja kupovala UM v Nemecku, bylo super. Ted jsem v posledni dobe prave v letacich taky zaregistrovala, ze to maji uz vsude mozne, ja je zatim nazivo videla v Albertu a v Tete.
@1Petra1 já to viděla v Albertu, mají všechno možné, kaše, příkrmy, sušenky…to je nějaká dobrá značka?
Nejdřív jsem vyzkoušela v glóbusu a pak si pro ni dojela do Německa. Za mě spokojenost ![]()
Viděla jsem v Globusu, ale UM už nekupuju, takže zas tak to nesleduju, jestli Bebivitu mají i jinde. Ale před dávnými časy (aspoň tak mi to připadá, zamačkávám slzu) jsem jí kupovala pro mladší v Německu a spokojenost. Vycházela krabice za asi 80kč. Bylo to to nejlevnější UM, co jsem v Něm. objevila, takže moc nechápu, proč ho prodávají u nás za cenu Babylove nebo Suner apod., když jsou zrovna ve slevě. Kdyby byla krabice za 130kč, lidi jim utrhnou ruce. Takhle ten, co kupoval doteď Babylove nemá důvod přejít, páč levnější to není, navíc starý mlíko už je osvědčený.
@Kelsey píše:
Myslim, ze ted v letaku albertu minuly tyden byla v akci
myslim, ze jsem ho videla zlevnene i vcera v albertu
um sice nekupuju, áe pripada mi, ze tohle mliko i kase vidim skoro vsude
@1Petra1 mám za to, že 169kč, ale přesně si nepamatuji. V DE vyšla na 2,5€ což je fakt pecka