Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@EtaOva tyhle stavy mela asi ve 2 tydnech to nam prave pomohl ten espumisan. Uz mame 3ti lahvicku, ale ted nepomaha nic. Snazime se, ale utichne, az se sama unavi a po par minutach v nicehonic zase rev. Je mi ji tak lito, ale sem bezmocna..
mlika mam hodne, musim odsavat, protoze mi tvrdne v prsou, kdyz poradne nesaje. Pritom pres den je to uplne jine miminko, ktere nic netrapi ![]()
@Alickaaa píše:
@EtaOva tyhle stavy mela asi ve 2 tydnech to nam prave pomohl ten espumisan. Uz mame 3ti lahvicku, ale ted nepomaha nic. Snazime se, ale utichne, az se sama unavi a po par minutach v nicehonic zase rev. Je mi ji tak lito, ale sem bezmocna..mlika mam hodne, musim odsavat, protoze mi tvrdne v prsou, kdyz poradne nesaje. Pritom pres den je to uplne jine miminko, ktere nic netrapi
Me pak připadlo, ze si to tělíčko na ty kapky snad zvyklo. Zkus je vyměnit.
Mam trimesicni holcicku a ttemer od narozeni to delame tak, ze spi delsi spanek v podvecer v kocaru…hned jak se vzbudi, tak basti. dame jenom odrihnout a jdeme koupat. koupani trva trosku dyl, koupe se i starsi ditko, mezitim se my rodice taky osprchujeme.
pak jde mala rovnou spat.
po koupani by se nenajedla, je unavenan a nechce tahat. musi se najist pred tim.
Taky bych zkusila jiné kapky, třeba zaberou… anebo jak psal někdo výš… je to prostě období…je fakt, že jsem si se synem už taky prošla několika „móresy“
a vždycky to po čase vymizelo… tak přeju, ať je to brzo lepší!
Tak jsme vysadili espumisan a zkousime 3ti den babycalm a prdi teda silene, ale jde to „skoro samo“, tak snad to bude lepsi.. Ono k tem stavum asi nepomohlo ani to, ze jsme byli na utz kycli a mame II b/c, takze siroke baleni nebo marwelovy kalhotky..
takze tema nozkama moc nemuze hybat bobek
Jeej, chude maly, tak to k tomu urcite prispelo…mne nekdo zafixovat nohy, tak taky nadavam
.! Tak at je brzo lip!
Tak to u nas vypada tak, ze mala se naji jen kdyz je po vyspani. Takze pred koupanim a spinkanim ma pul hodky az hodku slofika, pak se naji, za chvilku ji vykoupu, pak si jeste hrajem a za hodinu jde spinkat, ale sejnak se to neobejde bez revu pred usinanim, ale alespon je najedena, ikdyz pred hodinou. Nedokaze se najist pred soanim.