Večerní řev ze spaní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
304
6.12.21 21:24

Večerní řev ze spaní

Ahoj,
máme 11 měsíců starého syna a už si nevíme rady. Cca poslední 2-3 měsíce se skoro každý večer opakuje stejný scénář. Koupání, mléko, usnutí a cca za hodinu první řev.. Od půl osmé do půlnoci zařve třeba i 5×..pak někdy i v noci.
Ten řev není brek.. Je to takové dlouhé kvílení v jednom tónu.. Jakmile ho vezmu do ruky, tak se uklidní a ani se kolikrát nevzbudí.
Přemýšleli jsme, že to mohou být noční můry / děsy, ale nevím.. Měl i týden, kdy se to nestalo ani jednou.. Přitom v tom týdnu nebylo nic jinak.. :think:
Nevíte, co by to mohlo být? Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
6.12.21 21:43

Noční des spis ne, ten je neutisitelny, dite by se ti pri doteku neuklidnilo, ale naopak se rozjede jeste vic, protože te jako rodice nepoznava, taky trva dele.
Spatny sen, nebo jen zpracovava neco noveho. Takovýmu miminu zamava hlavou kdo vi co, klidne reklama v televizi, nejake leknuti pres den, ani si toho nemusite vsimnout. Syn to mival podobne, jemu se spankem zamavalo kde co.
U nas to tedy doslo az k desum a tam byl spoustecem bud stres nebo velka unava pred spankem, jakmile se trochu pretahl, bylo to jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
6.12.21 22:28

Nevím, co to přesně je, ale náš syn to měl do 4 let. Začalo to taky kolem roka. Nedávno to přestalo a spí většinou celou noc. On je celkově hodně emotivní a citlivý, podle mě to bylo nedozránín nervové soustavy. Za čtyři roky jsem prospané noci mohla spočítat a prstech. Noční děsy se k tomuhle jen občas přidaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.12.21 12:04

Měla jsem to také.. Z ničeho nic v noci řev - vztek, když jsem si ji vzala do náruče, byl klid.. Po pár měsících to zmizelo.. Říkala jsem si, že to mohlo být taky, nějaký špatný sen, něco se zdálo během toho dne, co měla.. Ale pak mě i napadlo, že ji mohlo bolet tělíčko, že i rychle vyrostla..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí

SCD 510