Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je fakt malinka. Casem se to zlepsi, byt takovym malym clovickem, co jeste nic neumi, mluvit ani chodit, take neni jednoduche. To, co popisujes, je bezne. Moje ditko bylo rozkosne a usmevave a milovalo nositko, ale teda kontakt a pozornost vyzadovalo taky a hralo si jako male take tak pulhodinku samo. Mne teda prijde, ze problem je v priteli a ne v diteti. U sestimesicniho batolete je toto normalni a mozna bych priteli dala precist nejakou knizku, aby sva ocekavani korigoval:)
V okoli mame jednoho chlapecka, co si uz jako male miminko vydrzel uplne sam pro sebe hodiny, ale ted ma teda diagnostikovan PAS. ![]()
S lezením a pak s chozením to přejde. Jsem si tím jistá. Teď ji jen štve, že nemůže tam kam cbce.
Já si teda pochvaluju, jak máme skvělý dítě, že si dokonce občas dokáže hrát 30 min samo.
a že na nás občas nespokojeně křičí, beru taky pozitivně, jako že s námi komunikuje a umí se ozvat, když něco potřebuje 🙂
Příspěvek upraven 10.05.24 v 08:29
@Effy99 píše: VíceŽejo, třicet minut je luxus, to máme teď ve dvou letech (a i to pořád ještě není žádná samozřejmost, co vidím stejně staré děti v okolí). Nevím, co by lidi po těch dětech chtěli ještě
@Kariin18 píše: Více
Ano děvčata s kojencem musí pořád někdo být, heureka
Tak jedině vrazit babickam a pryč na víkend řev neřev, na to je jistě nárok.
@Kryptozoo a takové jsou jak divné…pak nic neumí, všeho se bojí a takové jsem viděla, ve 2,5letech ho máma na hřišti přehazovala z atrakce na atrakcí, protože sám nevlezl ani na pružinovou houpačku 😔