Věkový rozdíl 25 let
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příběhy ze života maminek. Přečtěte si na eMiminu
Jaké jsou vaše příběhy z manželství či partnerství? Sdílejte je v Deníčcích
Vše co chcete vědět o manželství a partnerství. Zeptejte se odborníka
Reakce:
Ne, s nikým ve věku myho táty bych si nezačala. Neměla bych si s ním co říct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Holky ve věku 34-38/40 let, co máte děti 8-10 let - oslovil mě chlap čerstvě 60 let, 5 let rozvedený, zajištěný (volvo, kabriolet, dvě firmy, asi fakt dost peněz). Zábavný, společenský, po rozvodu měl přítelkyni taky let, ale ta ho opustila.Šly byste do toho? A proč? A pokud ne, tak proč?
Momentálně se rozvádím, děti ve střídavé péči. On bydlí km ode mě, bydlet u něj kvůli práci nemůžu, ale dojíždět se dá.
Anonym, prosíííííím
Ta jeho bývalá přítelkyně měla taky 35 let, když se s ní seznámil.
Říkal, že chce jen mladé, že žádnou v přechodu nechce, protože ty jsou mstivé a závistivé. A protože má dost své ex, která ho při rozvodu stála neskutečně peněz a pořád mu zatápí a on kvůli ní nemůže realizovat nějaké věci.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ta jeho bývalá přítelkyně měla taky 35 let, když se s ní seznámil.Říkal, že chce jen mladé, že žádnou v přechodu nechce, protože ty jsou mstivé a závistivé. A protože má dost své ex, která ho při rozvodu stála neskutečně peněz a pořád mu zatápí a on kvůli ní nemůže realizovat nějaké věci.
Tak to tě brzy vymění s tím počítej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ta jeho bývalá přítelkyně měla taky 35 let, když se s ní seznámil.Říkal, že chce jen mladé, že žádnou v přechodu nechce, protože ty jsou mstivé a závistivé. A protože má dost své ex, která ho při rozvodu stála neskutečně peněz a pořád mu zatápí a on kvůli ní nemůže realizovat nějaké věci.
Chlapa, který se takhle vyjadřuje o ženách, bych nechtěla, ať je mu
kolik chce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
To je debil. Hlavně, že on je v nejlepších letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Holky ve věku 34-38/40 let, co máte děti 8-10 let - oslovil mě chlap čerstvě 60 let, 5 let rozvedený, zajištěný (volvo, kabriolet, dvě firmy, asi fakt dost peněz). Zábavný, společenský, po rozvodu měl přítelkyni taky let, ale ta ho opustila.Šly byste do toho? A proč? A pokud ne, tak proč?
Momentálně se rozvádím, děti ve střídavé péči. On bydlí km ode mě, bydlet u něj kvůli práci nemůžu, ale dojíždět se dá.
Anonym, prosíííííím
Mam fobii z obstarsich typku co by na me i jen sahli takze za me ani omylem, snad jedine kdyby to byl
majitel Cartiera nebo Toyoty. A to jedine ze bych dedila pak pul majetku, sz by
skonal.. takze neee, co s dedkem proboha..kvuli volvu bych s nim fakt
nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No tak to je opravdu argument, že ty v přechodu jsou mstivé a závistivé…co to jako je? za mě je to neotesaný křupan, který si myslí, že když má kabriolet, tak si z něj mladé holky sednou na zadek…a ne, dědka o 20 let staršího bych fakt nechtěla…navíc s takovými názory…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A ty se rozhodneš až po anketě na emiminu?
Za mě…je jasný, že teď se bude snažit oslnit a bude ti sním dobře.
Jenže pujde za chvili do důchodu a věk se časem projeví jako velká
překážka. Bude mrzutej, bude chtit mit klid a rozhodně nebude svolnej ke
kompromisum. Budeš se muset přizpůsobit ty. Takže ne, nešla bych
do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nešla, podle toho, co píšeš, je to starý kozel, který si chce díky penězům vydržovat mladou ženskou a budoucí pečovatelku. A z tvé strany mi tedy přijde, že nad tím víc přemýšlíš kvůli penězům a zabezpečení, než kdyby to byla láska. Sama mám o 16 let staršího manžela a vzala jsem si ho i bez Kabria a majetku. Jenže nebyl ani skorodůchodce, když jsme se poznali, ale chlap ve středním věku.
Příspěvek upraven 11.04.21 v 10:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Když na to přijde, tak mstít se dokáže každá ženská a to bez ohledu na věk. Jak vidno, chce si užívat a nemít hlubší odpovědnost. Pokud vám to nevadí, tak na nějakou dobu můžete zažít zajímavý život. Ale nic extra bych od toho neočekával. Žádný mamon není zárukou kvality.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Anonym, prosíííííím
Je pro tebe dulezity jeho majetek, nebo proc to zminujes?
Je mi 48 a do 60leteho bych jeste fakt nesla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A to nepíšu o přitažlivosti. Nejak si neumim představit spat
s dědou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nešla je moc mladej. Až 80+. Takový nevyzrálý ucho? K čemu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Ranní a odpoledni moč. Je v tom velky rozdíl?
- Pracovní příležitost v zahraničí s 2,5 letým dítětem
- Rodičovská do 3,5 let věku dítěte
- Odplenkování 2,5 leteho
- Škaredá vyrážka u 3leté dcery
- Váha dítěte 13 let
- Dárek pro 8 letou
- Věkový rozdíl 10 let a malý byt
Holky ve věku 34-38/40 let, co máte děti 8-10 let - oslovil mě chlap čerstvě 60 let, 5 let rozvedený, zajištěný (volvo, kabriolet, dvě firmy, asi fakt dost peněz). Zábavný, společenský, po rozvodu měl přítelkyni taky let, ale ta ho opustila.
Šly byste do toho? A proč? A pokud ne, tak proč?
Anonym, prosíííííím