Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den
☺ všem přeji krásný večer.
Nechci abyste mě odsuzovali, nebo naráželi na finance
Je mi 20 let, bydlím sama už od 18ti.
Starám se o domácnost, vařím, peru žehlím a uklizim.
Mám střední školu sociální péči, starám se o důchodce v domově důchodců, hlídám malé děti, a vím co to je za starost.
Jsem sama sebou, mám rodinu s kterou mám perfektní vztah, dvě kamarádky právě s kterymi se vidím jednou za měsíc, ale průběžně si píšeme není to žádná faleš.
Jsou to holky v mém věku které mají stejný život, akorát už mají děti a žijí s partnerem.
Já měla hodně vážný vztah 3 roky, i jsme spolu žili u mě v bytě, vše jsem finančně táhla já sama, přítel měl občas nějakou brigádu jako výpomoc, ale co si budeme povídat radost jsem měla, donesl něco málo domu alespoň něco!!! Nevycitam mu to, a nikdy nebudu dělala jsem to s láskou, měl těžké dětství, ztratil rodinu, tak jsme byli dlouho nejlepší přátelé a tak jsme spolu i žili a žijeme teď.
Je to takový kamarádky a zároveň sourozencki vztah, je nám spolu fajn, máme se rádi, žijeme jen jeden pro druhého, on je na mě citové závislý a neumí si představit život beze mě a já bez něj také ne.
Akorát on je myšlením úplně někde jinde než já..je dizlektik a dizgragik, čeština mu absolutně nejde, neumí se vyjadřovat, neumí definovat věci jako já, všechno jsem vždycky zařizovala já, on mě vždy doprovázel a za to jsem šťastná, je strašně hodný a milý, se vším mi pomáhal celou dobu, vaří, uklízí, žehlící pere, nakupujeme spolu děláme spolu úplně všechno, moje rodina ho má ráda i on ji bere ji jako náhradu své.
Je velmi šikovný, snazivy, před 5 měsíci si našel práci a pracuje jeho příjem je 16.000,– je to krásný příjem, jsem za něj ráda.
On i já milujeme děti, rodinu máme na prvním místě.
Nikdy jsme se nechodili bavit, nikdy jsme se neopijeli, ani nekourime, nikdy jsme nechodili po diskotékách, atd
My jsme se bavili vždy jinak, jezdili jsme po vyletech, trávili čas s mou rodinou, máme rádi zvířátka a máme kralicky doma.
Prostě ani jeden se Nikdy nezajímal o jiné.
My si vystačíme spolu samý se zvířátky a rodinou.
Bydlíme v pronájmu, říkám už od mich 18tin i od jeho je straší jen o 5 měsíců.
Máme krásně zařízený byt, líbí se nám nás život.
Ale mám jednoho známého, je to můj takový terapeut, velmi chytrý a hodně vzdělaný muž, hodně psychicky mi pomohl, hodně spolu mluvíme, hezky se mi sním povídá, rozumí mi a chápe mě.
Zná se i s mim přítelem, seznámila jsem je.
A on ví že celé dva roky se sním jednou týdně vídám, a vždy řešíme co a jak dál, co v mém životě co mezi mnou a přítelem, hodně mi pomohl, mám určitě pohledy na svět atd díky němu.
Hezky si spolu povídáme, občas jedeme na výlet, chodíme na večeře na obědy když se vidíme.
Za ty dva roky si myslím že se známe dobře, víme o sobě důležité věci, jak já o něm tak on o mě.
On se do mě zamiloval ale přiznal to až teď, nechtěl mi to říkat a kazit mi vztah s přítelem.
A také z něj až teď vypadlo, že je velmi Bohaté člověk, celou dobu jsem to nevěděla.
a nevýhoda velká je ze jemu je 58 let.
Chtěl by si mě vzít a chtěl by abych žila sním.
Umím si to představit, ale zároveň je to silný věkový rozdíl.
Mám přítele s kterým mohu bit celý život, byli bychom spolu do smrti máme u sebe jistotu.
Kdežto s tím známým kdo ví jak by to bylo, hlavně když by vše po zdravotní stránce bylo ok tak si myslím že do mich 30 ti let by to nějak šlo.
Ale co potom? Zůstala bych sama?
Dobře s dítětem, ale bez partnera a ten je pro mě velmi důležitý.
Pak by mě mrzelo a litoval a bych toho že jsem opustila toho pro kterého žiju.
Nejsem holka na peníze, nejde mi o ně, ani nevím kolik má peněz a nikdy to vědět nechci, mě se žije krásně v našem životě kdy měsíčně se nám sejde cca 23.000,–
No upřímně řečeno…ani ty nejsi s češtinou bůh ví jaká kamarádka.
Hele, sama mám o dost staršího chlapa, ale 38 let rozdíl…to už bych fakt nedala. A druhá věc, sama nepíšeš jaký vztah máš k němu…
Nic si nedělej z toho, že je přítel „dizlektik“ a neumí se vyjadřovat - jsi na tom podobně
![]()
@Květa1999 Nemám nic proti staršímu partnerovi, ale 20 a 58 let to je prostě strašně moc. Do toho bych nešla ani náhodou.
Mě tedy přijde, že ani vztah s Tvým přítelem není úplně ideální. Takové manželství po 20 letech
. Jste oba mladí, abyste za pár let neměli pocit, že jste si nic neužili. Ale to je jen můj pocit, neznám Vás.
Podle me neni ani tak problem v rozdilnem veku jako v tvem uvazovani. Jsi na svuj vek dost nevyzrala. Neprijde mi, ze to psala dvacetileta holka, ale tak dvanactileta.
Proč myslíš? To jsi opravdu ujela.
To absolutně není možné, že ti přijde jako bych psala kdyby mi bylo dvanáct! To těžko, není v tom z tvé strany spíš něco jiného ![]()
@Květa1999 píše:
Proč myslíš? To jsi opravdu ujela.
To absolutně není možné, že ti přijde jako bych psala kdyby mi bylo dvanáct! To těžko, není v tom z tvé strany spíš něco jiného
Co třeba? Závist
?
Víš tvůj názor mě zrovna nezaujal.
Mě stačí že vím že pro spoustu lidí jsem velmi chytrá a zkušená žena.
Spoustu lidí mě takhle bere.
a že to jsou sakra lidi na úrovni.
@Květa1999 píše:? To asi ne
Vždyť píšu spisovně a srozumitelně
@Květa1999 píše:
Akorát on je myšlením úplně někde jinde než já..je dizlektik a dizgragik, čeština mu absolutně nejde,
Takže je negramotný?
![]()
@Květa1999 píše:
Víš tvůj názor mě zrovna nezaujal.
Mě stačí že vím že pro spoustu lidí jsem velmi chytrá a zkušená žena.
Spoustu lidí mě takhle bere.
a že to jsou sakra lidi na úrovni.
Teď si se ale přesně jako 12-tiletá zachovala. ![]()
Příspěvek upraven 15.04.16 v 16:03
@Květa1999 když odpovídáš někomu konkrétnímu, klikni na příspěvek, na který odpovídáš a dej buď „citovat“ - objeví se i celý příspěvek, nebo „zmínit“ - to se ukáže, na koho reaguješ. Takhle je to strašně zmatené, když odpovídáš a není vidět komu.
A co Ty cítíš k tomu staršímu? To nepíšeš?
No přítel to ví, ví že je to můj znamej kterej mi pomáhá atd, seznámila jsem je a to je hlavní, on ví co ke mě cítí, a já k němu taky.
Jen si myslím že to nemá budoucnosti nynějším přítelem.
A to z toho důvodu že pro něj chci to nejlepší.
Samozřejmě že teď má přítel práci, má příjem, myslím si že na život jsem ho připravila.
A není to nic že dne na den, bavíme se s přítelem o změně mého partnera už půl roku.
Samozřejmě bych mu nechala úplně všechno, aby mohl krásně pokračovat dál prozatím sám.
No ten kamarad (znamej) není semnou kvůli tomuhle, on mě nemá na sex není to můj milenec a já nejsem jeho milenka
On má o mě velmi vážný zájem, díky němu mám velmi kvalitní lékařskou péči, díky němu mám uhrazene zdravotní potřeby na které bych neměla jinak peníze.
Má mě rád, a záleží mu na moji budoucnosti.