veletrh v Brne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
15.3.07 19:25

Koksinello…děkuji Ti za zprávičku,tak snad tam něco najdem :-). No popravdě já Zappíka prodala asi před 14 dny kočár je to fakt skvělý díky skladnosti,ale bohužel malá mi ještě v kočárku spí a to jaksi v Zappiku nejde,takže jsem před fázi koupě nových golfek a teď nevím…Bugster nemá polohovací nožičky a já nevím,ale připadá mi to dost důležité,jinak je fakt,že je Zappovi podobný.Tak uvidíme…zatím i když se mi až tak nelíbí vede Inglesina Zippy,ale důležitý není vzhled,ale pohodlí našich robátek :-)…radůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
15.3.07 19:40

Radůzko nemáš zač :-) Je pravda ze na Zappovi mi tahle „nedokonalost“ vadila a premyslela jsem jestli do nej jit ale je fakt ze rozhodovani nebylo tak slozite protoze jsem Bruna dlouho vozila ve sportaku a kdyz jsme presli na Zapp tak uz v kocarku nespal takze proto jsem je nakonec koupila :-)
Poloh.nožičky sice jsou dulezite ale byt tebou tak bych to tak neresila. Ono…nikdy nenajdes DOKONALE golfky..na kazdych je neco :-) Pred zappem jsem mela Cam Portofino..myslela jsem si jake nejsou paradni - spojena rukojet, velky kosik, poloh.zada, odepinaci madlo…jenze kdyz jsem ho pak vozila naživo a ne jen v obchode po kachlikach vubec jsem se s tim kocarem nedomluvila. Silena manipulace…brrr.jeste ted mam z toho husi kuzi…to Zapp se ridi uplne lehce a de facto sam :-)
Tak preji dobry vyber.
Jo jeste…holky ti radily nechat malou doma ale jsou dva duvody proc ji vzit :-)
a, budete mit o polovinu levnejsi vstupné (normalně byste za dve os.platili 240 ale s ditetem jen 120, tak to bylo aspon loni)
b, muzes si kocarek vyzkouset i s ditetem a to je si myslim taky dulezite…
ale je fatk ze tam jsou mraky lidi, zvlaste v nedeli takze zase tohle je nevyhoda…my tam jdeme v sobotu, tak uz se tesim…
ale uz vazne ahoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
15.3.07 23:58

Holky, tak to tady čtu a nejsem z toho moc odvázaná, fakt je lepší jet bez prcka? Já chtěla jet raději v pá, ale musím v sobotu :evil: a s malým, chci právě vybrat a vyzkoušet golfky i s ním… jak jsem se těšila, tak teď je mi zle 8O :cry:

A nevíte některá, jestli tam vystavuje zn. Gesslein …??? Hlavně kvůli ní tam jedu…
Díky Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
16.3.07 07:49

Sisinko: neboj, kdyz jsi rozhodnuta jet s prckem tak jeď. Je tam sice hodne lidi, ale zvladnout se to taky dá. My jsme to vloni s nim absolvovali taky, letos - zitra tam s nim taky jdeme a myslim ze to zvladneme. Je to narocnejsi ale z naseho pohledu ani ne tak kvuli lidem jako kvuli tomu,ze syn na kocarku vubec nevydrzi tak bude chtit urcite chodit a v tom davu by se nam leda ztratil :-/ takze si pripravuju zasoby jeho oblibenych „koko“ s tim ze aspon diky tomu snad chvilku na kocarku vydrzi :-)))
Jinak Gesslein nevim nevim jestli tam je :-/ ale jak uz jsem psala Raduzce mrkni na net tam by meli byt uvedeni vsichni vystavovatele :-) pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
16.3.07 08:00

SISI my byli na veletrhu včera, lidí bylo tak akorát, ale představa soboty mě děsila, já byla zklamaná - my šli po kombinacích a tak jsem v GESSLEIN nebo Hartan taky doufala, ale nic..najdeš tam HOCO, X-LANDERY, DELTIM, INGLESINU, pár golfáčů TRAXX a IĆOO, pár kočárků od Teutonie a další značky, co jsem ani neznala (ty levnější). Já myslela, že tady bude i jiné zboží pro děti - přebal.podložky, lehátka do vaniček, látkový plínky a spoustu jiných drobností, ale to mě hodně zklamalo..i hrací deky tady byly dost drahý..a zčeho jsem byla fakt paf bylo parkovný - parkovali jsme asi 200m daleko a stálo nás to 180,– Kč. Toť moje dojmy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.3.07 10:44

ahojte, tiez sa tam chystame v sobotu, tak by som sa chcela spytat, ci tam niekto vystavoval kociky Mutsy. A este, ako je to so vstupnym - lebo na ich stranke som nasla, ze celodenny listok stoji 70 Kc a zlavneny 40 Kc, tak ked tam prideme okolo 14:00, aky si budeme kupovat? A kde sa kupuju vstupenky? A este by ma zaujimalo, ze ci tato vstupenka plati aj pre ostatne veltrhy, co tam budu, teda napr. Mobitex, alebo sa na to kupuje zvlast vstupne. Dakujem za odpovede.

• Citovat
  • Upravit
2927
16.3.07 15:50

V sobotu je vstupné levnější (těch 70Kč), ale jak je to se slevněným odpoledne to nevím, lístky se kupují přímo uvnitř - to nemůžeš přehlídnout a platí pro všechny pavilony. MUTSY jsem tam ale fakt neviděla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.3.07 22:21

Jen chci dodat že MUTSY byly loni i letos.
K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
18.3.07 23:10

Holky,
tak jsme byli v tu sobotu a dalo se to…Nebyla to žádná hrůza…Jinak mě ale veletrh celkem taky zklamal, značky, které tam rozhodně měly být (Gesslein, Peg Perego, ABC…) tam nebyly 8O
Nutně jsem potřebovala Gesslein a nic… Byl tam aspoň TFK tak jsem zrovna viděla a vyzkoušela Buggster, předtím jsem měla strach, že mě na něm určitě něco zklame, ale naopak, jsem z něj celkem nadšená, protože se mi tam vlezl náš obřík :lol: a barvičku už mám taky jasnou…
Kámoška čeká 2čata a moc se nám líbil dvojkočárek od TFK…
No ale jinak bída…ovšem to parkovné docela mazec :roll:

Koksinelle, taky jsem měla misku plnou křupek a bebe :) a tak se mi celkem dařilo malého držet v kočáře :wink:
 Sisi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.3.07 23:37

Sisinko: jo jo i my to zvladli :-) a dokonce jsem kokinka ani brat nemusela protoze jich vsude kolem na kazdym stanku bylo tolik ze je preslazeny tak na mesic dopredu .-/ ale zase byl klid :-)
Taky me prekvapilo ze se to dalo. My tam sli v sobotu po 15h a uplne jsem koukala!! Lidi tam bylo celkem par (oproti lonsku se to neda vubec srovnat to jsme si slapali na paty) , kocárku -oproti opet lonsku daleko vice znacek- daleko lepe se tam clovek orientoval…my byli spokojeni..ikdyz je fakt ze uz jsme tam sli vicemene ze zvedavosti, kocarek mame vyreseny…ale taky jsme si zkusili Buggster…kdyz jsem kupovala golfky tak jsem prave vahala mezi Zapp a TFK Buggster ale nakonec jsem zvolila Zapp protoze Buggster jsem si nemohla vyzkouset. Tak jsem to udelala aspon na veletrhu a musim rict ze manipulace vyborna, stejne jako u Zappa. SUPER!!! Navic ma poloh.zada a nak.kosik, coz Zapp nema :-/ ale co se da delat…Bruno v kocare stejne nechce uz moc sedet takze kupovat novy uz nema cenu :-)
Tak pa pa .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
19.3.07 00:13

Koksinelle,

jo, vážně tam letos bylo více značek? No vidíš a všichni tvrdí, že to bylo letos o ničem oproti loňsku :? já nemůžu posoudit, byla jsem tam poprvé, ale čekala jsem i jiné značky…
To je právě to, když si nemůžeš kočárek vyzkoušet a vidět ho :( Z toho mám taky strach, že koupím Buggse a pak uvidím toho Gessleina a budu třeba litovat… I když mě Buggs celkem nadchl, ani ta rukojeť není zas tak nízko, jak jsem se bála (ale snesla bych i vyšší) a jsem nadšená z těch kol - jsou docela velká a vypadají tak robustně…taky má zpevněná záda i sedák, na což si já hodně potrpím…no a manipulace fakt dobrá, jako Zapp… Jedno velké mínus jsou ty nepoloh. nohy, ale to mají tyhle golfky pro větší děti všechny, takže musím se s tím smířit!!! :roll:
A jakou barvičku Zappa máte? Já chci Buggse v té barvě Lime…
Tak papa Sisi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
6.4.16 19:51

Ahoj holky, zejména Brňačky,
ráda bych zítra vyrazila s dcerou (4 měsíce) na výstaviště do Brna a nikde nemůžu najít, jestli je to vhodné i pro takhle malé děti. Myslím tím, jestli se tam dá někde v klidu přebalit, případně nakrmit (nejsem z těch co vyndají prso kdekoliv), takže někde v soukromí a jestli se to tam celkově s takhle malým dítětem dá vydržet.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí