Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
17.5.17 10:42
@Denisa76 píše:
jj já taky tak hodinka..jezdím tam docela často někdy jen tak na snídani a odreagovat a nebo učit se ;)

Hezké.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 10:46
@Havran007 píše:
Možná je to tak lepší, takhle si svou rozdílnost neuvědomuje a je celkem šťastné dítě. Fyzicky je na tom úplně normálně (akorát chodí po špičkách), takže je to živel.

tohle je pořád důvod proč si práci s dětičkami pořád rozmýšlím..bolí mě to u :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.5.17 10:49

Asi nejdál jsem tu já Morava je přes celou republiku :D To už ta Aš je mě tu nejblíže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
17.5.17 10:56
@Denisa76 píše:
tohle je pořád důvod proč si práci s dětičkami pořád rozmýšlím..bolí mě to u :srdce:

no někdy to bude těžké, hlavně tam potkváme normální holky, které musí mít nějaké psychické poruchy. A třeba člověk s depersonilizaci/derealizaci, panickou hruzou, bipolarkou apod může být opravdu náročný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 10:57
@zvědavejmoc píše:
Asi nejdál jsem tu já Morava je přes celou republiku :D To už ta Aš je mě tu nejblíže :D
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 10:59
@Havran007 píše:
no někdy to bude těžké, hlavně tam potkváme normální holky, které musí mít nějaké psychické poruchy. A třeba člověk s depersonilizaci/derealizaci, panickou hruzou, bipolarkou apod může být opravdu náročný.

tak to radši na kriminálce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 11:01
@mmch píše:
Hezké.. ;)

příští týden si budu zrovnat objednávat termíny u mého mentora tak pak písnu zajdeme do nějakého gay clubu a necháme si od chlapců poradit jak bezpečně na anál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 11:02
@zvědavejmoc píše:
Asi nejdál jsem tu já Morava je přes celou republiku :D To už ta Aš je mě tu nejblíže :D
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 11:04
@Denisa76 píše:
příští týden si budu zrovnat objednávat termíny u mého mentora tak pak písnu zajdeme do nějakého gay clubu a necháme si od chlapců poradit jak bezpečně na anál :mrgreen:

Já tady byla jednou snad. Ale těch hezkých chlapů… Ale mohla jsem jen slintat jelikož nemám péro noo.. :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 11:05

Co ta misi?? Ví někdo něco? 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
@Denisa76 píše:
tak to radši na kriminálce :roll:

Tak to narazis spise na me nez na syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
@Havran007 píše:

ja mels panickou poruchu, kdo nezazije nepochopi. clovek se citi jak totalni magor :mrgreen: ale je potreba s tim bojovat, ja se vzdycky zacla schizovat, ze mi bude hur, ze umru atd a pomohlo to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 11:08
@mmch píše:
Já tady byla jednou snad. Ale těch hezkých chlapů… Ale mohla jsem jen slintat jelikož nemám péro noo.. :roll: :mrgreen: :mrgreen:

tam jsou kocouři vid?? slintat je slabý slovo mě to všechno natékalo :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 11:09
@mmch píše:
Co ta misi?? Ví někdo něco? 8o :think:

no nevím za chvíli jdu pryč a pořád nic no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 11:10
@Denisa76 píše:
tam jsou kocouři vid?? slintat je slabý slovo mě to všechno natékalo :mrgreen: :jazyk:

Strašný no.. :P :roll: Když pak pařej do půl těla!! 8o Ty woeee.. :cert:
Po mě šla jen nějaká lesbička! Kdyby alespoň byla hezká sakra! :? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí