Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denisa76 píše:
jj já taky tak hodinka..jezdím tam docela často někdy jen tak na snídani a odreagovat a nebo učit se
Hezké.. ![]()
@Havran007 píše:
Možná je to tak lepší, takhle si svou rozdílnost neuvědomuje a je celkem šťastné dítě. Fyzicky je na tom úplně normálně (akorát chodí po špičkách), takže je to živel.
tohle je pořád důvod proč si práci s dětičkami pořád rozmýšlím..bolí mě to u ![]()
Asi nejdál jsem tu já Morava je přes celou republiku
To už ta Aš je mě tu nejblíže ![]()
@Denisa76 píše:
tohle je pořád důvod proč si práci s dětičkami pořád rozmýšlím..bolí mě to u
no někdy to bude těžké, hlavně tam potkváme normální holky, které musí mít nějaké psychické poruchy. A třeba člověk s depersonilizaci/derealizaci, panickou hruzou, bipolarkou apod může být opravdu náročný.
@zvědavejmoc píše:
Asi nejdál jsem tu já Morava je přes celou republikuTo už ta Aš je mě tu nejblíže
@Havran007 píše:
no někdy to bude těžké, hlavně tam potkváme normální holky, které musí mít nějaké psychické poruchy. A třeba člověk s depersonilizaci/derealizaci, panickou hruzou, bipolarkou apod může být opravdu náročný.
tak to radši na kriminálce ![]()
@mmch píše:
Hezké..
příští týden si budu zrovnat objednávat termíny u mého mentora tak pak písnu zajdeme do nějakého gay clubu a necháme si od chlapců poradit jak bezpečně na anál ![]()
@zvědavejmoc píše:
Asi nejdál jsem tu já Morava je přes celou republikuTo už ta Aš je mě tu nejblíže
@Denisa76 píše:
příští týden si budu zrovnat objednávat termíny u mého mentora tak pak písnu zajdeme do nějakého gay clubu a necháme si od chlapců poradit jak bezpečně na anál
Já tady byla jednou snad. Ale těch hezkých chlapů… Ale mohla jsem jen slintat jelikož nemám péro noo..
![]()
@Denisa76 píše:
tak to radši na kriminálce
Tak to narazis spise na me nez na syna ![]()
@Havran007 píše:
ja mels panickou poruchu, kdo nezazije nepochopi. clovek se citi jak totalni magor
ale je potreba s tim bojovat, ja se vzdycky zacla schizovat, ze mi bude hur, ze umru atd a pomohlo to ![]()
@mmch píše:
Já tady byla jednou snad. Ale těch hezkých chlapů… Ale mohla jsem jen slintat jelikož nemám péro noo..![]()
![]()
tam jsou kocouři vid?? slintat je slabý slovo mě to všechno natékalo
![]()
@mmch píše:
Co ta misi?? Ví někdo něco?![]()
no nevím za chvíli jdu pryč a pořád nic no ![]()
@Denisa76 píše:
tam jsou kocouři vid?? slintat je slabý slovo mě to všechno natékalo![]()
Strašný no..
Když pak pařej do půl těla!!
Ty woeee.. ![]()
Po mě šla jen nějaká lesbička! Kdyby alespoň byla hezká sakra!
![]()