Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mmch píše: Že také zdravím.
Vyřídím, prej Vás taky pozdravuje.
@Denisa76 píše:
No jinak tedy odhad mého kolegy se prostě ukázal jako správný a ten můj poklad zřejmě prochází druhou mízou, která se nevím jestli napsat díky bohu nebo bohužel obrátila na mou osobu a řeknu vám chudák já to je strašný
Teda to je situace…
Doufám, že můj zůstane jak je…
Myslela jsem, že jsou tohle jen řeči a ono to fakt jde. ![]()
@Chauvinist píše:
Vyřídím, prej Vás taky pozdravuje.
Ty jsi hodný..ještě, že jsem takový špióni.. ![]()
@Lumius píše:
Ještě aby ne, když tu máme takový malinký prasátko, co se protáhne klíčovou dírkou![]()
Co já zase??
Tygře, bacha na mě!
Nemám nejlepší ráno, mohl by si přijít o pár chlupů..
![]()
@mmch píše:řeči to nejsou to mi věř
Teda to je situace…
Doufám, že můj zůstane jak je…
Myslela jsem, že jsou tohle jen řeči a ono to fakt jde.
@mmch píše:
Co já zase??![]()
Tygře, bacha na mě!
Nemám nejlepší ráno, mohl by si přijít o pár chlupů..
![]()
![]()
jsme dvě umírám ve stoje ![]()
@Denisa76 píše: řeči to nejsou to mi věřted jsem teprv pochopila, že v tomhle období za to chlap prostě nemůže a musí se čekat až ho to přejde..no doufám, že to bude brzy jinak si půjdu pak lehnout do Bohnic
Aby jsi měla představu jak to u nás vypadá..vše ok do tý doby než mě uvidí..asi 100× jsem včera slyšela jak jsem nádherná ženská..jak je rád, že mě poznal..jak se zamiloval..jak nemůže beze mě žít..jeho oči svítí u toho jak baterky a úplně vidíš jak má vypnuto a můžeš mu říkat co chceš, ale pokoj dá jenom na chvíli a znova jako kolovrátek..a o sexu ani nemluvím 3hodiny v kuse bez výdechu..jediný pozitivní na tom je, že aspon při něm je zticha, protože to tak prožívá jako by měl viděl poprvé v životě..
Ranní kolečko už má za sebou v pět ráno se na mě díval jak na svatý obrázek a chtěl si mě vzít..úplně mu vypadlo, že už manželé jsme
Před chvíli volal, že si bere volno, že chce být semnou takže se jdu zabít
Snažím se nebýt zlá a nějak to ukočírovat, protože vidím jak za to nemůže, ale je to strašný..chvíli se to dá, ale pak už je v ohrožení moje svoboda a dusíííím se
Pocééém!#
Tak to je maso!!
Absolutně si to nedokážu představit. Jedna by řekla, že to musí být krása, ale já si nemyslím…
On za to sice nemůže, ale zrovna já bych to asi nepřežila..
![]()
@mmch píše:
Pocééém!#Tak to je maso!!
Absolutně si to nedokážu představit. Jedna by řekla, že to musí být krása, ale já si nemyslím…On za to sice nemůže, ale zrovna já bych to asi nepřežila..
![]()
krása by to byla kdybych měla stejně dominantní hormony jako on, ale to je možné s chlapem,,kterýho vidím poprvé v životě a né po 20letech
A jak píšeš taky umím říct mám tě ráda..obejmout ho mít s ním každý den sex, ale tohle je prostě moc a je mě to až nepříjemné, prootže je to takové nepřirozené no
Nemůže to fakt vidíš jak i nereaguje mozek a všechno má v péru..je to úplně stejné jako, když jsme se potkali poprvé a on se zamiloval na první pohled ![]()
@Lumius píše:nesedla ti včerejší muzika?
![]()
Tak pojď do mě
![]()
![]()
![]()
Nešlo mi vůbec spát.
Koukala jsem do půl druhé do zdi. No pak jsem si to nějak přikázala a spala..ale špatné jako. Nedokážu začít fungovat..
![]()
@mmch a to mu je 38 takže, když si to spočítám krev se mu mění pravidelně po 7letech takže v roce 2024 si to dá znova ![]()
@Denisa76 píše: řeči to nejsou to mi věřted jsem teprv pochopila, že v tomhle období za to chlap prostě nemůže a musí se čekat až ho to přejde..no doufám, že to bude brzy jinak si půjdu pak lehnout do Bohnic
Aby jsi měla představu jak to u nás vypadá..vše ok do tý doby než mě uvidí..asi 100× jsem včera slyšela jak jsem nádherná ženská..jak je rád, že mě poznal..jak se zamiloval..jak nemůže beze mě žít..jeho oči svítí u toho jak baterky a úplně vidíš jak má vypnuto a můžeš mu říkat co chceš, ale pokoj dá jenom na chvíli a znova jako kolovrátek..a o sexu ani nemluvím 3hodiny v kuse bez výdechu..jediný pozitivní na tom je, že aspon při něm je zticha, protože to tak prožívá jako by měl viděl poprvé v životě..
Ranní kolečko už má za sebou v pět ráno se na mě díval jak na svatý obrázek a chtěl si mě vzít..úplně mu vypadlo, že už manželé jsme
Snažím se nebýt zlá a nějak to ukočírovat, protože vidím jak za to nemůže, ale je to strašný..chvíli se to dá, ale pak už je v ohrožení moje svoboda a dusíííím se
To bych se sel taky zabit. Jen 3 hodiny? To te asi moc nemiluje
![]()
@mmch píše:
Nešlo mi vůbec spát.Koukala jsem do půl druhé do zdi. No pak jsem si to nějak přikázala a spala..ale špatné jako. Nedokážu začít fungovat..
![]()
taky se nemůžu nějak probrat..odpolko jedu na barák tak se rozložím na lehátku a budu se opalovat do tý doby než dorazí, protože to mě uvidí nahou a začne to nanovo
![]()
ty woe, a jak to si vypada, kdyz se zabouchne jinde?
to s tim taky nic nejde udelat. takze takovyho chlapa asi vypakovat rovnou. cekat bych nemohla, az si vysous.ta pero s jinou dosytosti a pak hura zpatky
hnuuus
@Denisa76 píše:
krása by to byla kdybych měla stejně dominantní hormony jako on, ale to je možné s chlapem,,kterýho vidím poprvé v životě a né po 20letechA jak píšeš taky umím říct mám tě ráda..obejmout ho mít s ním každý den sex, ale tohle je prostě moc a je mě to až nepříjemné, prootže je to takové nepřirozené no
Nemůže to fakt vidíš jak i nereaguje mozek a všechno má v péru..je to úplně stejné jako, když jsme se potkali poprvé a on se zamiloval na první pohled
Tak to je teda nepříjemné fakt.
A kolik mu vlastně je?
Moje mamka má třeba opak momentálně. Jsou spolu skoro 10 let a jemu regulérně hráblo.
Je protivný, má jen svojí pravdu a je umanatý jak malé děcko.
A byl to veselý člověk, nezkazil žádnou srandu. 4 roky zpět měl úraz a tím se to začalo všechno sr! át (nejde to napsat jinak). Se mnou se momentálně 2 měsíce nebaví naprosto bezdůvodně..
![]()