Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
18.5.17 07:09
@mmch píše: Že také zdravím. :hug:

Vyřídím, prej Vás taky pozdravuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 07:13
@Denisa76 píše:
No jinak tedy odhad mého kolegy se prostě ukázal jako správný a ten můj poklad zřejmě prochází druhou mízou, která se nevím jestli napsat díky bohu nebo bohužel obrátila na mou osobu a řeknu vám chudák já to je strašný :jazyk:

8o Teda to je situace… :think: Doufám, že můj zůstane jak je… 8o Myslela jsem, že jsou tohle jen řeči a ono to fakt jde. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 07:14
@Chauvinist píše:
Vyřídím, prej Vás taky pozdravuje.

Ty jsi hodný..ještě, že jsem takový špióni.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 07:34
@Lumius píše:
Ještě aby ne, když tu máme takový malinký prasátko, co se protáhne klíčovou dírkou :mrgreen: :mrgreen:

Co já zase?? 8o :cert: Tygře, bacha na mě! :cert: Nemám nejlepší ráno, mohl by si přijít o pár chlupů.. :think: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 07:39
@mmch píše:
8o Teda to je situace… :think: Doufám, že můj zůstane jak je… 8o Myslela jsem, že jsou tohle jen řeči a ono to fakt jde. :roll:
řeči to nejsou to mi věř :mrgreen: ted jsem teprv pochopila, že v tomhle období za to chlap prostě nemůže a musí se čekat až ho to přejde..no doufám, že to bude brzy jinak si půjdu pak lehnout do Bohnic :jazyk:
Aby jsi měla představu jak to u nás vypadá..vše ok do tý doby než mě uvidí..asi 100× jsem včera slyšela jak jsem nádherná ženská..jak je rád, že mě poznal..jak se zamiloval..jak nemůže beze mě žít..jeho oči svítí u toho jak baterky a úplně vidíš jak má vypnuto a můžeš mu říkat co chceš, ale pokoj dá jenom na chvíli a znova jako kolovrátek..a o sexu ani nemluvím 3hodiny v kuse bez výdechu..jediný pozitivní na tom je, že aspon při něm je zticha, protože to tak prožívá jako by měl viděl poprvé v životě..
Ranní kolečko už má za sebou v pět ráno se na mě díval jak na svatý obrázek a chtěl si mě vzít..úplně mu vypadlo, že už manželé jsme :mrgreen:
Před chvíli volal, že si bere volno, že chce být semnou takže se jdu zabít :jazyk:
Snažím se nebýt zlá a nějak to ukočírovat, protože vidím jak za to nemůže, ale je to strašný..chvíli se to dá, ale pak už je v ohrožení moje svoboda a dusíííím se :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 07:42
@mmch píše:
Co já zase?? 8o :cert: Tygře, bacha na mě! :cert: Nemám nejlepší ráno, mohl by si přijít o pár chlupů.. :think: :mrgreen: :jazyk:

jsme dvě umírám ve stoje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 07:46
@Denisa76 píše: řeči to nejsou to mi věř :mrgreen: ted jsem teprv pochopila, že v tomhle období za to chlap prostě nemůže a musí se čekat až ho to přejde..no doufám, že to bude brzy jinak si půjdu pak lehnout do Bohnic :jazyk:
Aby jsi měla představu jak to u nás vypadá..vše ok do tý doby než mě uvidí..asi 100× jsem včera slyšela jak jsem nádherná ženská..jak je rád, že mě poznal..jak se zamiloval..jak nemůže beze mě žít..jeho oči svítí u toho jak baterky a úplně vidíš jak má vypnuto a můžeš mu říkat co chceš, ale pokoj dá jenom na chvíli a znova jako kolovrátek..a o sexu ani nemluvím 3hodiny v kuse bez výdechu..jediný pozitivní na tom je, že aspon při něm je zticha, protože to tak prožívá jako by měl viděl poprvé v životě..
Ranní kolečko už má za sebou v pět ráno se na mě díval jak na svatý obrázek a chtěl si mě vzít..úplně mu vypadlo, že už manželé jsme :mrgreen:
Před chvíli volal, že si bere volno, že chce být semnou takže se jdu zabít :jazyk:
Snažím se nebýt zlá a nějak to ukočírovat, protože vidím jak za to nemůže, ale je to strašný..chvíli se to dá, ale pak už je v ohrožení moje svoboda a dusíííím se :cert:

Pocééém!# :hug: Tak to je maso!!
Absolutně si to nedokážu představit. Jedna by řekla, že to musí být krása, ale já si nemyslím… :roll: On za to sice nemůže, ale zrovna já bych to asi nepřežila.. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:02
@mmch píše:
Pocééém!# :hug: Tak to je maso!!
Absolutně si to nedokážu představit. Jedna by řekla, že to musí být krása, ale já si nemyslím… :roll: On za to sice nemůže, ale zrovna já bych to asi nepřežila.. :think: :roll:

krása by to byla kdybych měla stejně dominantní hormony jako on, ale to je možné s chlapem,,kterýho vidím poprvé v životě a né po 20letech :roll: A jak píšeš taky umím říct mám tě ráda..obejmout ho mít s ním každý den sex, ale tohle je prostě moc a je mě to až nepříjemné, prootže je to takové nepřirozené no :roll: Nemůže to fakt vidíš jak i nereaguje mozek a všechno má v péru..je to úplně stejné jako, když jsme se potkali poprvé a on se zamiloval na první pohled ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:04
@Lumius píše: :mrgreen: nesedla ti včerejší muzika? :mrgreen: :mrgreen:Tak pojď do mě :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen:

Nešlo mi vůbec spát. :zed: Koukala jsem do půl druhé do zdi. No pak jsem si to nějak přikázala a spala..ale špatné jako. Nedokážu začít fungovat.. :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:07

@mmch a to mu je 38 takže, když si to spočítám krev se mu mění pravidelně po 7letech takže v roce 2024 si to dá znova :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
18.5.17 08:08
@Denisa76 píše: řeči to nejsou to mi věř :mrgreen: ted jsem teprv pochopila, že v tomhle období za to chlap prostě nemůže a musí se čekat až ho to přejde..no doufám, že to bude brzy jinak si půjdu pak lehnout do Bohnic :jazyk:
Snažím se nebýt zlá a nějak to ukočírovat, protože vidím jak za to nemůže, ale je to strašný..chvíli se to dá, ale pak už je v ohrožení moje svoboda a dusíííím se :cert:

To bych se sel taky zabit. Jen 3 hodiny? To te asi moc nemiluje :think: :think: :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:10
@mmch píše:
Nešlo mi vůbec spát. :zed: Koukala jsem do půl druhé do zdi. No pak jsem si to nějak přikázala a spala..ale špatné jako. Nedokážu začít fungovat.. :roll: :zed:

taky se nemůžu nějak probrat..odpolko jedu na barák tak se rozložím na lehátku a budu se opalovat do tý doby než dorazí, protože to mě uvidí nahou a začne to nanovo :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 08:10

ty woe, a jak to si vypada, kdyz se zabouchne jinde? 8o to s tim taky nic nejde udelat. takze takovyho chlapa asi vypakovat rovnou. cekat bych nemohla, az si vysous.ta pero s jinou dosytosti a pak hura zpatky :poblion: :mrgreen: hnuuus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:11
@Denisa76 píše:
krása by to byla kdybych měla stejně dominantní hormony jako on, ale to je možné s chlapem,,kterýho vidím poprvé v životě a né po 20letech :roll: A jak píšeš taky umím říct mám tě ráda..obejmout ho mít s ním každý den sex, ale tohle je prostě moc a je mě to až nepříjemné, prootže je to takové nepřirozené no :roll: Nemůže to fakt vidíš jak i nereaguje mozek a všechno má v péru..je to úplně stejné jako, když jsme se potkali poprvé a on se zamiloval na první pohled ;)

Tak to je teda nepříjemné fakt. :srdce: A kolik mu vlastně je?
Moje mamka má třeba opak momentálně. Jsou spolu skoro 10 let a jemu regulérně hráblo. :roll: Je protivný, má jen svojí pravdu a je umanatý jak malé děcko.
A byl to veselý člověk, nezkazil žádnou srandu. 4 roky zpět měl úraz a tím se to začalo všechno sr! át (nejde to napsat jinak). Se mnou se momentálně 2 měsíce nebaví naprosto bezdůvodně.. 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 08:13

Caute honici a onaniste :mrgreen: :mavam: pjasaaaatko :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie