Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denisa76 píše:
taky se nemůžu nějak probrat..odpolko jedu na barák tak se rozložím na lehátku a budu se opalovat do tý doby než dorazí, protože to mě uvidí nahou a začne to nanovo![]()
No já se musím nastartovat. Jenda má u zadku, že měla máma těžkou noc…
:
![]()
Já se budu vyvolovat max na hřišti..
![]()
@Chauvinist zrovna jsem ti chtěla psát tak už víš
foe n.ser mě
![]()
@Bůča píše:
Caute honici a onaniste![]()
pjasaaaatko
![]()
Ahooooj. Jsem kategorie sama o sobě?
Juhuuui, to je bájo. ![]()
@Bůča píše:
ty woe, a jak to si vypada, kdyz se zabouchne jinde?to s tim taky nic nejde udelat. takze takovyho chlapa asi vypakovat rovnou. cekat bych nemohla, az si vysous.ta pero s jinou dosytosti a pak hura zpatky
![]()
hnuuus
tak to je to období kdy si chlap zakouká třeba do mladší a dokáže se i kvůli ní rozvést..manželky je za to nenáviděj, ale podle toho co ted vidím na vlastní oči oni za to opravdu nemůžou..jak to pobere ta druhá polovička to je věc už druhá ![]()
@mmch píše:
Tak to je teda nepříjemné fakt.A kolik mu vlastně je?
Moje mamka má třeba opak momentálně. Jsou spolu skoro 10 let a jemu regulérně hráblo.Je protivný, má jen svojí pravdu a je umanatý jak malé děcko.
A byl to veselý člověk, nezkazil žádnou srandu. 4 roky zpět měl úraz a tím se to začalo všechno sr! át (nejde to napsat jinak). Se mnou se momentálně 2 měsíce nebaví naprosto bezdůvodně..![]()
psala jsem ti v to předešlém příspěvku tak mrkni..38let ![]()
@mmch tak to je taky strašný..tady je to i pak o síle vztahu a osobnosti člověka jak to ustojí, ale pochopím kdyby to ten druhý zabalil ono psychické vyčerpání je humus a budto se na to v. sereš a nebo padneš..
@Denisa76 píše:
tak to je to období kdy si chlap zakouká třeba do mladší a dokáže se i kvůli ní rozvést..manželky je za to nenáviděj, ale podle toho co ted vidím na vlastní oči oni za to opravdu nemůžou..jak to pobere ta druhá polovička to je věc už druhá
tomu uverim, az to zaziju. asi to vseobecne nebude platit na vsechny chlapy. kazdopadne doufam, ze me to nepotka
nebo potka, ale ten druhej dech at chytnu ja ![]()
@mmch píše:
No já se musím nastartovat. Jenda má u zadku, že měla máma těžkou noc…:
![]()
Já se budu vyvolovat max na hřišti..![]()
já už se rozkoukávám musím nakoupit a jdu ke kadeřnici mám ofiku jak když chčije pes tak aspon naberu její pozitivní energii ![]()
@Bůča píše:
tomu uverim, az to zaziju. asi to vseobecne nebude platit na vsechny chlapy. kazdopadne doufam, ze me to nepotka![]()
nebo potka, ale ten druhej dech at chytnu ja
já ten druhej dech už taky zažila a to zase docházel jemu dech..měsíc v kuse jsem na něj čekala v posteli s roztaženýma nohama, ale aspon jsem držela hubu takže byl vyštavenej pouze po fyzické stránce já to mám komplet ![]()
@mmch píše:
Ahooooj. Jsem kategorie sama o sobě?Juhuuui, to je bájo.
ovseeeem
![]()
Ženy mám to..si najdu milence a budu na stejný vlně
foe já jsem bedna ![]()
@Denisa76 píše:
já ten druhej dech už taky zažila a to zase docházel jemu dech..měsíc v kuse jsem na něj čekala v posteli s roztaženýma nohama, ale aspon jsem držela hubu takže byl vyštavenej pouze po fyzické stránce já to mám komplet
jezisi
tyyy woe
to mas ted odplatu ![]()
@Denisa76 píše:
psala jsem ti v to předešlém příspěvku tak mrkni..38let
Pak jsem si všimla.. ![]()
@Bůča píše:
jezisi![]()
![]()
tyyy woe
to mas ted odplatu
Taky jsem si teď říkala..
![]()
@Denisa76 píše:
@mmch tak to je taky strašný..tady je to i pak o síle vztahu a osobnosti člověka jak to ustojí, ale pochopím kdyby to ten druhý zabalil ono psychické vyčerpání je humus a budto se na to v. sereš a nebo padneš..
Mamka v tuhle chvíli úplně rezignovala jinak by skončila v blazinci.
Třeba se to ještě srovná, ale moc tomu nevěřím. ![]()