Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
18.5.17 08:13
@Denisa76 píše:
taky se nemůžu nějak probrat..odpolko jedu na barák tak se rozložím na lehátku a budu se opalovat do tý doby než dorazí, protože to mě uvidí nahou a začne to nanovo :cert: :roll:

No já se musím nastartovat. Jenda má u zadku, že měla máma těžkou noc… :roll: : :mrgreen: :mrgreen:
Já se budu vyvolovat max na hřišti.. 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:13

@Chauvinist zrovna jsem ti chtěla psát tak už víš ;) foe n.ser mě :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:14
@Bůča píše:
Caute honici a onaniste :mrgreen: :mavam: pjasaaaatko :hug: :dance:

Ahooooj. Jsem kategorie sama o sobě? :mrgreen: Juhuuui, to je bájo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:18
@Bůča píše:
ty woe, a jak to si vypada, kdyz se zabouchne jinde? 8o to s tim taky nic nejde udelat. takze takovyho chlapa asi vypakovat rovnou. cekat bych nemohla, az si vysous.ta pero s jinou dosytosti a pak hura zpatky :poblion: :mrgreen: hnuuus

tak to je to období kdy si chlap zakouká třeba do mladší a dokáže se i kvůli ní rozvést..manželky je za to nenáviděj, ale podle toho co ted vidím na vlastní oči oni za to opravdu nemůžou..jak to pobere ta druhá polovička to je věc už druhá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:20
@mmch píše:
Tak to je teda nepříjemné fakt. :srdce: A kolik mu vlastně je?
Moje mamka má třeba opak momentálně. Jsou spolu skoro 10 let a jemu regulérně hráblo. :roll: Je protivný, má jen svojí pravdu a je umanatý jak malé děcko.
A byl to veselý člověk, nezkazil žádnou srandu. 4 roky zpět měl úraz a tím se to začalo všechno sr! át (nejde to napsat jinak). Se mnou se momentálně 2 měsíce nebaví naprosto bezdůvodně.. 8o :zed:

psala jsem ti v to předešlém příspěvku tak mrkni..38let ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:23

@mmch tak to je taky strašný..tady je to i pak o síle vztahu a osobnosti člověka jak to ustojí, ale pochopím kdyby to ten druhý zabalil ono psychické vyčerpání je humus a budto se na to v. sereš a nebo padneš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 08:24
@Denisa76 píše:
tak to je to období kdy si chlap zakouká třeba do mladší a dokáže se i kvůli ní rozvést..manželky je za to nenáviděj, ale podle toho co ted vidím na vlastní oči oni za to opravdu nemůžou..jak to pobere ta druhá polovička to je věc už druhá ;)

tomu uverim, az to zaziju. asi to vseobecne nebude platit na vsechny chlapy. kazdopadne doufam, ze me to nepotka :mrgreen: :pankac: nebo potka, ale ten druhej dech at chytnu ja :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:25
@mmch píše:
No já se musím nastartovat. Jenda má u zadku, že měla máma těžkou noc… :roll: : :mrgreen: :mrgreen:
Já se budu vyvolovat max na hřišti.. 8) :lol:

já už se rozkoukávám musím nakoupit a jdu ke kadeřnici mám ofiku jak když chčije pes tak aspon naberu její pozitivní energii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:28
@Bůča píše:
tomu uverim, az to zaziju. asi to vseobecne nebude platit na vsechny chlapy. kazdopadne doufam, ze me to nepotka :mrgreen: :pankac: nebo potka, ale ten druhej dech at chytnu ja :pankac:

já ten druhej dech už taky zažila a to zase docházel jemu dech..měsíc v kuse jsem na něj čekala v posteli s roztaženýma nohama, ale aspon jsem držela hubu takže byl vyštavenej pouze po fyzické stránce já to mám komplet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 08:31
@mmch píše:
Ahooooj. Jsem kategorie sama o sobě? :mrgreen: Juhuuui, to je bájo. :srdce:

ovseeeem :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:32

Ženy mám to..si najdu milence a budu na stejný vlně :mrgreen: :mrgreen: foe já jsem bedna :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 08:33
@Denisa76 píše:
já ten druhej dech už taky zažila a to zase docházel jemu dech..měsíc v kuse jsem na něj čekala v posteli s roztaženýma nohama, ale aspon jsem držela hubu takže byl vyštavenej pouze po fyzické stránce já to mám komplet :mrgreen:

jezisi :lol: :mrgreen: :pankac: tyyy woe :lol: to mas ted odplatu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:33
@Denisa76 píše:
psala jsem ti v to předešlém příspěvku tak mrkni..38let ;)

Pak jsem si všimla.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:34
@Bůča píše:
jezisi :lol: :mrgreen: :pankac: tyyy woe :lol: to mas ted odplatu :mrgreen:

Taky jsem si teď říkala.. :pankac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:35
@Denisa76 píše:
@mmch tak to je taky strašný..tady je to i pak o síle vztahu a osobnosti člověka jak to ustojí, ale pochopím kdyby to ten druhý zabalil ono psychické vyčerpání je humus a budto se na to v. sereš a nebo padneš..

Mamka v tuhle chvíli úplně rezignovala jinak by skončila v blazinci. :zed: Třeba se to ještě srovná, ale moc tomu nevěřím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí