Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
17.5.17 11:14
@Bůča píše:
ja mels panickou poruchu, kdo nezazije nepochopi. clovek se citi jak totalni magor :mrgreen: ale je potreba s tim bojovat, ja se vzdycky zacla schizovat, ze mi bude hur, ze umru atd a pomohlo to :mrgreen:

umím se do lidí vžít takže pochopím..pocééém :hug: :* já po regresi měla necelý rok syndrom totálního vyhoření a teda žádná hitparáda..stavy kdy si chceš vzít nůž a podříznout si krk už nemusím opravdu nikdy :poblion: Mám klaustrofobii což jde, ale co nesnáším, když je někdo dlouho v mém prostotu bych vraždila..někdy mě úplně vytočí jenom, když si chlap na mě lehne a je na mě moc dlouho…pomoooooc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.5.17 11:22
@Denisa76 píše:
umím se do lidí vžít takže pochopím..pocééém :hug: :* já po regresi měla necelý rok syndrom totálního vyhoření a teda žádná hitparáda..stavy kdy si chceš vzít nůž a podříznout si krk už nemusím opravdu nikdy :poblion: Mám klaustrofobii což jde, ale co nesnáším, když je někdo dlouho v mém prostotu bych vraždila..někdy mě úplně vytočí jenom, když si chlap na mě lehne a je na mě moc dlouho…pomoooooc :mrgreen:

to ma muj chlap, nesmim na nem dlouho lezet celym telem. pak se dusi :lol: lidi jsou blazni strasni.po regresi jsi mela rok chut se zabit? pajada. :? do toho teda asi nepujdu radsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
17.5.17 11:28

@Denisa76 Já byl jednou a že by to byl samej kocour teda nevím no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 11:32
@zvědavejmoc píše:
@Denisa76 Já byl jednou a že by to byl samej kocour teda nevím no :mrgreen:

Bůh ví kde si byl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 11:38
@Bůča píše:
to ma muj chlap, nesmim na nem dlouho lezet celym telem. pak se dusi :lol: lidi jsou blazni strasni.po regresi jsi mela rok chut se zabit? pajada. :? do toho teda asi nepujdu radsi

Jsem ti říkala, že to není p.del..ale záleží co clovek řeši a co všechno se otevírá..rok úplně ne, ale to psychické vyčerpání bylo šílene..jj dusim se též sestro :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.5.17 11:46
@Denisa76 píše:
Jsem ti říkala, že to není p.del..ale záleží co clovek řeši a co všechno se otevírá..rok úplně ne, ale to psychické vyčerpání bylo šílene..jj dusim se též sestro :mrgreen:

no vidis a on si mysli, ze je kvuli tomu magor :mrgreen: chudak :mrgreen:
nepujdu do toho jsem posera. i prvni sezeni u psychologa jsem cely prorvala jak jebla hysterka :roll: :zed: jsem se stydela za sebe :mrgreen: tjapas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.5.17 11:49

Tak prej hrajem s rusakama o postup :roll: no ty woe to bude komedie :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 11:53
@Bůča píše:
Tak prej hrajem s rusakama o postup :roll: no ty woe to bude komedie :mrgreen: :lol:

Krásný hokej to bude! :srdce: Těším se moc! Letos bude placka, jsem si jistá! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.5.17 11:58
@mmch píše:
Krásný hokej to bude! :srdce: Těším se moc! Letos bude placka, jsem si jistá! :dance:

faaakt? tak jo :pankac: :dance: :potlesk: kdo neskace neni cech :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
17.5.17 12:01
@Bůča píše:
no vidis a on si mysli, ze je kvuli tomu magor :mrgreen: chudak :mrgreen:
nepujdu do toho jsem posera. i prvni sezeni u psychologa jsem cely prorvala jak jebla hysterka :roll: :zed: jsem se stydela za sebe :mrgreen: tjapas

Za to se nestyd to patří k životu a hlavně emoce musí ven :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 12:02
@Bůča píše:
faaakt? tak jo :pankac: :dance: :potlesk: kdo neskace neni cech :pankac:

Si piš! :pankac: Já vždycky věřím! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 12:25

https://www.stream.cz/…dalu-v-cesku
Mrkněte, kdo bude mít čas a koukal někdy na prostřeno. Já se vážně pobavila. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
17.5.17 12:26
@Denisa76 píše: že tě kousnu :cert:
:oops:…no ták… :oops:
Ještě zpráva z operace a z patologie (histologie). ;).. radši ne 8o, nemusím řešit ještě další věci :mrgreen:..se snažím, ale není všechno na mě. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
17.5.17 13:53
@Lumius píše:
Nemám moc čas, jen jsem nahlédl. Ale prasátko, ještě jeden příspěvek a máš to za dna litry. :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: :mrgreen:

Tramtada dá a je to tady!!! Svůj dvoutisící věnuji TOBĚ!! :* :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
17.5.17 13:59
@mmch píše:
https://www.stream.cz/…dalu-v-cesku
Mrkněte, kdo bude mít čas a koukal někdy na prostřeno. Já se vážně pobavila. :mrgreen: :mrgreen:

No slyšel jsem o tom, říkal jsem si další Kazmová trapárna, protože ten borec byl odhalený docela rychle. Ale oni mu tam prý i chystali jídla, které vařil nějaký borec z michelinské restaurace, takže určitě to bude stát za shlédnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí