Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bůča píše:
ja mels panickou poruchu, kdo nezazije nepochopi. clovek se citi jak totalni magorale je potreba s tim bojovat, ja se vzdycky zacla schizovat, ze mi bude hur, ze umru atd a pomohlo to
umím se do lidí vžít takže pochopím..pocééém
já po regresi měla necelý rok syndrom totálního vyhoření a teda žádná hitparáda..stavy kdy si chceš vzít nůž a podříznout si krk už nemusím opravdu nikdy
Mám klaustrofobii což jde, ale co nesnáším, když je někdo dlouho v mém prostotu bych vraždila..někdy mě úplně vytočí jenom, když si chlap na mě lehne a je na mě moc dlouho…pomoooooc ![]()
@Denisa76 píše:
umím se do lidí vžít takže pochopím..pocééém![]()
já po regresi měla necelý rok syndrom totálního vyhoření a teda žádná hitparáda..stavy kdy si chceš vzít nůž a podříznout si krk už nemusím opravdu nikdy
Mám klaustrofobii což jde, ale co nesnáším, když je někdo dlouho v mém prostotu bych vraždila..někdy mě úplně vytočí jenom, když si chlap na mě lehne a je na mě moc dlouho…pomoooooc
to ma muj chlap, nesmim na nem dlouho lezet celym telem. pak se dusi
lidi jsou blazni strasni.po regresi jsi mela rok chut se zabit? pajada.
do toho teda asi nepujdu radsi
@Denisa76 Já byl jednou a že by to byl samej kocour teda nevím no ![]()
@zvědavejmoc píše:
@Denisa76 Já byl jednou a že by to byl samej kocour teda nevím no
Bůh ví kde si byl ![]()
@Bůča píše:
to ma muj chlap, nesmim na nem dlouho lezet celym telem. pak se dusilidi jsou blazni strasni.po regresi jsi mela rok chut se zabit? pajada.
do toho teda asi nepujdu radsi
Jsem ti říkala, že to není p.del..ale záleží co clovek řeši a co všechno se otevírá..rok úplně ne, ale to psychické vyčerpání bylo šílene..jj dusim se též sestro ![]()
@Denisa76 píše:
Jsem ti říkala, že to není p.del..ale záleží co clovek řeši a co všechno se otevírá..rok úplně ne, ale to psychické vyčerpání bylo šílene..jj dusim se též sestro
no vidis a on si mysli, ze je kvuli tomu magor
chudak ![]()
nepujdu do toho jsem posera. i prvni sezeni u psychologa jsem cely prorvala jak jebla hysterka
jsem se stydela za sebe
tjapas
Tak prej hrajem s rusakama o postup
no ty woe to bude komedie
![]()
@Bůča píše:
Tak prej hrajem s rusakama o postupno ty woe to bude komedie
![]()
Krásný hokej to bude!
Těším se moc! Letos bude placka, jsem si jistá! ![]()
@mmch píše:
Krásný hokej to bude!Těším se moc! Letos bude placka, jsem si jistá!
faaakt? tak jo
kdo neskace neni cech ![]()
@Bůča píše:
no vidis a on si mysli, ze je kvuli tomu magorchudak
nepujdu do toho jsem posera. i prvni sezeni u psychologa jsem cely prorvala jak jebla hysterka![]()
jsem se stydela za sebe
tjapas
Za to se nestyd to patří k životu a hlavně emoce musí ven ![]()
@Bůča píše:
faaakt? tak jo![]()
![]()
kdo neskace neni cech
Si piš!
Já vždycky věřím! ![]()
https://www.stream.cz/…dalu-v-cesku
Mrkněte, kdo bude mít čas a koukal někdy na prostřeno. Já se vážně pobavila.
![]()
@Denisa76 píše: že tě kousnu
@Lumius píše:
Nemám moc čas, jen jsem nahlédl. Ale prasátko, ještě jeden příspěvek a máš to za dna litry.![]()
![]()
![]()
![]()
Tramtada dá a je to tady!!! Svůj dvoutisící věnuji TOBĚ!!
![]()
@mmch píše:
https://www.stream.cz/…dalu-v-cesku
Mrkněte, kdo bude mít čas a koukal někdy na prostřeno. Já se vážně pobavila.![]()
No slyšel jsem o tom, říkal jsem si další Kazmová trapárna, protože ten borec byl odhalený docela rychle. Ale oni mu tam prý i chystali jídla, které vařil nějaký borec z michelinské restaurace, takže určitě to bude stát za shlédnutí.