Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
18.5.17 08:41
@Bůča píše:
jezisi :lol: :mrgreen: :pankac: tyyy woe :lol: to mas ted odplatu :mrgreen:

je to možný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
18.5.17 08:44

druhá míza

Akorát nevím, jestli se druhá míza neodehrává spíše pak s novou, myslím ohledně aktivity v sexu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:46
@mmch píše:
Mamka v tuhle chvíli úplně rezignovala jinak by skončila v blazinci. :zed: Třeba se to ještě srovná, ale moc tomu nevěřím. :nevim:
úplně to chápu :hug: no u nás je to podobné..budto spolu zůstaneme nebo se rozejdeme..s pocitů a reakce těla vnímá to druhé, ale můžu se mýlit ;) Možná to bude vypadat blbě, ale pomohlo by mě kdybych poznala někoho jiného, který by mě díky nové energii pomohl věci vidět ještě jinak..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 08:50
@Heinich píše:
Akorát nevím, jestli se druhá míza neodehrává spíše pak s novou, myslím ohledně aktivity v sexu..

tak skáče na mě od rána do večera a od večera do rána tak bych tu novou pomocnici i brala je to vyčerpávající :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 08:58
@Denisa76 píše: úplně to chápu :hug: no u nás je to podobné..budto spolu zůstaneme nebo se rozejdeme..s pocitů a reakce těla vnímá to druhé, ale můžu se mýlit ;) Možná to bude vypadat blbě, ale pomohlo by mě kdybych poznala někoho jiného, který by mě díky nové energii pomohl věci vidět ještě jinak..

Tak tomu rozumím, že by ti pomohlo. Takhle se v tom taky můžete pěkně plácat.. :think: Ale rozumím ti. Můj ex byl zase šílený co se vyjádření citue týče. A to se také nedalo. Úplně mě udusil… :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 09:07

@mmch řeknu to asi takhle..pomocí technik a práce s podvědomím co ovládám můj manžel už vedle mě moc dlouho nebude..viděla jsem jiného muže ;) ted je to už jenom v myšlenkách vše utnout, aby ten nový ke mě mohl..to samé u manžela jeho novou partnerku jsem viděla ve všech barvách ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 09:16

@mmch dušení nebrat :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
18.5.17 09:26
@Denisa76 píše:
@mmch řeknu to asi takhle..pomocí technik a práce s podvědomím co ovládám můj manžel už vedle mě moc dlouho nebude..viděla jsem jiného muže ;) ted je to už jenom v myšlenkách vše utnout, aby ten nový ke mě mohl..to samé u manžela jeho novou partnerku jsem viděla ve všech barvách ;)

To mu řekni. Bude mít radost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 09:36
@Denisa76 píše:
@mmch řeknu to asi takhle..pomocí technik a práce s podvědomím co ovládám můj manžel už vedle mě moc dlouho nebude..viděla jsem jiného muže ;) ted je to už jenom v myšlenkách vše utnout, aby ten nový ke mě mohl..to samé u manžela jeho novou partnerku jsem viděla ve všech barvách ;)

Můj styl tohle není, ale chápu tě. :hug:
Hlavně máš v hlavě věci o kterých ja vím prdek.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 09:55
@Chauvinist píše:
:lol: :mrgreen: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 09:55
@Denisa76 píše:

to chci taky :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 10:06
@Chauvinist píše:

On to ví má mojí školu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 10:47
@Bůča píše:
to chci taky :lol: :pankac:

mince má vždy dvě strany s tím vždy počítat..každopádně není problém víš kde mě najít :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37042
18.5.17 11:03
@Chauvinist píše:
Jo, bude OK.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.5.17 11:20

Ahojte, jdu vas pozdravit :mavam: :mavam: ziju, jen mi neni moc fajn. Moc diky za pozdravy :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí