Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Akorát nevím, jestli se druhá míza neodehrává spíše pak s novou, myslím ohledně aktivity v sexu..
@mmch píše:úplně to chápu
Mamka v tuhle chvíli úplně rezignovala jinak by skončila v blazinci.Třeba se to ještě srovná, ale moc tomu nevěřím.
@Heinich píše:
Akorát nevím, jestli se druhá míza neodehrává spíše pak s novou, myslím ohledně aktivity v sexu..
tak skáče na mě od rána do večera a od večera do rána tak bych tu novou pomocnici i brala je to vyčerpávající ![]()
@Denisa76 píše: úplně to chápuno u nás je to podobné..budto spolu zůstaneme nebo se rozejdeme..s pocitů a reakce těla vnímá to druhé, ale můžu se mýlit
Možná to bude vypadat blbě, ale pomohlo by mě kdybych poznala někoho jiného, který by mě díky nové energii pomohl věci vidět ještě jinak..
Tak tomu rozumím, že by ti pomohlo. Takhle se v tom taky můžete pěkně plácat..
Ale rozumím ti. Můj ex byl zase šílený co se vyjádření citue týče. A to se také nedalo. Úplně mě udusil…
![]()
@mmch řeknu to asi takhle..pomocí technik a práce s podvědomím co ovládám můj manžel už vedle mě moc dlouho nebude..viděla jsem jiného muže
ted je to už jenom v myšlenkách vše utnout, aby ten nový ke mě mohl..to samé u manžela jeho novou partnerku jsem viděla ve všech barvách ![]()
@Denisa76 píše:
@mmch řeknu to asi takhle..pomocí technik a práce s podvědomím co ovládám můj manžel už vedle mě moc dlouho nebude..viděla jsem jiného mužeted je to už jenom v myšlenkách vše utnout, aby ten nový ke mě mohl..to samé u manžela jeho novou partnerku jsem viděla ve všech barvách
To mu řekni. Bude mít radost ![]()
@Denisa76 píše:
@mmch řeknu to asi takhle..pomocí technik a práce s podvědomím co ovládám můj manžel už vedle mě moc dlouho nebude..viděla jsem jiného mužeted je to už jenom v myšlenkách vše utnout, aby ten nový ke mě mohl..to samé u manžela jeho novou partnerku jsem viděla ve všech barvách
Můj styl tohle není, ale chápu tě. ![]()
Hlavně máš v hlavě věci o kterých ja vím prdek.. ![]()
@Denisa76 píše:
to chci taky
![]()
@Chauvinist píše:
To mu řekni. Bude mít radost
On to ví má mojí školu ![]()
@Bůča píše:
to chci taky![]()
mince má vždy dvě strany s tím vždy počítat..každopádně není problém víš kde mě najít ![]()
Ahojte, jdu vas pozdravit
ziju, jen mi neni moc fajn. Moc diky za pozdravy
![]()