Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Rusáci: „Budete balit!“ Češi: „Nevybalujte!“
![]()
edit: snad mi aspoň naši zvednou náladu.
@vonajebohyne @KalamityJohn lidi ale on si delal prd.el
zas nebudte tak chytlavi
zvlast tyhle diskuzi
my, co ho zname, jsme to pochopili.
@Bůča píše:
@vonajebohyne @KalamityJohn lidi ale on si delal prd.elzas nebudte tak chytlavi
zvlast tyhle diskuzi
my, co ho zname, jsme to pochopili.
JJ
![]()
Příspěvek upraven 21.05.17 v 17:49
@M_Vladim píše:![]()
![]()
mezi nama, ja bych treba chtela zkazit 15 letyho kolouska
vsechno mu ukazat a naucit ho
a nestydim se za to ![]()
@Bůča píše:
mezi nama, ja bych treba chtela zkazit 15 letyho kolouska![]()
![]()
a nestydim se za to
Jj, vod známý holka (17) takhle chodí s klukem, kterýho právě zaučila nějaká panička (35). Rodiče tý holky jsou z toho dost nešťastný, protože kluk s ní solidně mává a holka se ere na školu a vlastně na všechno. Takže ony i hrátky s kolouškem můžou mít pěkně kurefský výsledky.
@KalamityJohn píše:
Jj, vod známý holka (17) takhle chodí s klukem, kterýho právě zaučila nějaká panička (35). Rodiče tý holky jsou z toho dost nešťastný, protože kluk s ní solidně mává a holka se ere na školu a vlastně na všechno. Takže ony i hrátky s kolouškem můžou mít pěkně kurefský výsledky.
Tak to je takový tradiční dlouholetý zvyk, že zajíčky zaškolujou vdaný paničky po třicítce, co se přes den nuděj doma, ne? Je to námětem mnoha knih, článků a vtipů ještě z doby poměrně nedávné. Jen v poslední době se od toho nějak upustilo a obrátilo se to.
Tak se @Bůča vrací k tradičnímu uspořádání ![]()
@Chauvinist píše:
Tak to je takový tradiční dlouholetý zvyk, že zajíčky zaškolujou vdaný paničky po třicítce, co se přes den nuděj doma, ne? Je to námětem mnoha knih, článků a vtipů ještě z doby poměrně nedávné. Jen v poslední době se od toho nějak upustilo a obrátilo se to.Tak se @Bůča vrací k tradičnímu uspořádání
Možná, ale stejně se mi víc líbí ten model kdy si to oba prožijou od začátku spolu a ne že si z něj ona díky převaze věku udělá poslušnýho robertka nebo on z ní malou kurvičku ze stejnýho důvodu.
@Bůča píše:
mezi nama, ja bych treba chtela zkazit 15 letyho kolouska![]()
![]()
a nestydim se za to
Já bych se taky nestyděl (teda jako spíš ta laňka, než koloušek
). Akorát, že by mě nejspíš poslala zpátky na intenzivku.
![]()
Kalamity nastoupil doprostřed manéže a začal se statečně rvát s klaunem.
Vonajebohyně má laňku doma a tak se dá pochopit, že se jí to dotknulo.Ale už by mě mohla maloučko znát.
Hele, mám jí napsat, jestli bych si mohl dcerku půjčit, že bude mít aspoň pocit, že to bylo napoprvé aspoň se slušňákem? Vezme to s humorem, nebo na mě pošle rovnou střelce?
![]()
@M_Vladim píše:
Já bych se taky nestyděl (teda jako spíš ta laňka, než koloušek). Akorát, že by mě nejspíš poslala zpátky na intenzivku.
![]()
![]()
Kalamity nastoupil doprostřed manéže a začal se statečně rvát s klaunem. Vonajebohyně má laňku doma a tak se pochopit, že se jí to dotknulo.Ale už by mě mohla maloučko znát.Hele, mám jí napsat, jestli bych si mohl dcerku půjčit, že bude mít aspoň pocit, že to bylo napoprvé aspoň se slušňákem? Vezme to s humorem, nebo na mě pošle rovnou střelce?
![]()
![]()
![]()
![]()
Bohyne to vezme s humorem
, protoze vekovy prumer chlapcu, kteri na lanku zvoni je cca 15-17.
Ale klido zkus zazvonit, otec lanky ma zbrojak
. Ja pak ctenemu osazenstvu zprostredkuji, za kolik ted davas stovku s prekazkami.
@KalamityJohn píše:
Možná, ale stejně se mi víc líbí ten model kdy si to oba prožijou od začátku spolu a ne že si z něj ona díky převaze věku udělá poslušnýho robertka nebo on z ní malou kurvičku ze stejnýho důvodu.
Ale no jo, no jo. Rrrrromantika ![]()
Asi tak - každému vyhovuje něco jiného a každý ať si to zařídí podle svého. To co se líbí mě, to použiju pro zařízení svého života a zbytek - ať si dělá co chce, je mi jedno ![]()
Tak nějak jsem resistentní po rozhovoru s jednou maminou tehdy 16ti leté dcery, která měla stejně starou „životní lásku“ a chystala se na to svoje „poprvé“, přičemž její mamina mi zcela vážně tvrdila, že jim to úmyslně celé sabotuje, protože má pro dceru chlápka, co má zastavárnu a bavoráka, je mu 35 a chce, aby to měla dcera poprvé s někým, kdo „fakt stojí za to“ ![]()
Na tenhle názor jsem nemohl nijak argumentovat, protože mi došel dech. Lidi jsou různé.
@vonajebohyne píše:
Bohyne to vezme s humorem, protoze vekovy prumer chlapcu, kteri na lanku zvoni je cca 15-17.
Ale klido zkus zazvonit, otec lanky ma zbrojak. Ja pak ctenemu osazenstvu zprostredkuji, za kolik ted davas stovku s prekazkami.
On je silnej hubou.
Edit: A jenom tady, doma už né. ![]()
@vonajebohyne píše:
Bohyne to vezme s humorem, protoze vekovy prumer chlapcu, kteri na lanku zvoni je cca 15-17.
Ale klido zkus zazvonit, otec lanky ma zbrojak. Ja pak ctenemu osazenstvu zprostredkuji, za kolik ted davas stovku s prekazkami.
Byly doby, kdy za 12.
Dneska za 20.
Na kole.
A není to fér, já zbroják nemám. ![]()
Jedině, že bych si půjčil od mladýho luk. Ale to je moc složitý. To za sebe pošlu rovnou mladýho - ten se ve frontě ztratí ( a ne, Bůčo…i když
). ![]()
@KalamityJohn píše:
On je silnej hubou.Edit: A jenom tady, doma už né.
Tak dík za cenné rady od generála. ![]()
EDIT
@M_Vladim píše:
A odnesou to patnáctky…Jinak dík za cenné rady od generála.
Příspěvek upraven 18.05.17 v 17:28
@KalamityJohn píše:
a to me se zas libi model poslusnej robertek a mala kurvicka ![]()