Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36992
19.5.17 09:43
@Bůča píše:
Zdaaar honicove a honicky :pankac: :mrgreen: :dance:
:mavam: :mavam: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.5.17 09:45
@M_Vladim píše: :mavam: :mavam: :mavam:
Luxusní :lol:
Jsem šel na sexuologii si nechat píchnout sustanon. TVL! 8o Fronta až na schody! 8o
Jarooo! :roll: :oops: Zabalil jsem se a praštil dveřma. :mrgreen:

Proč takový svinstvo bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
19.5.17 09:46
@mmch píše:
Zdááár neslušňáci.. :mavam:Dnes bude venku zase krása. :dance: 8) Ale tygr má pravdu. Víkend má být studený. :roll:

A já chtěl běhat nahatej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak nic, no. :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
19.5.17 09:47
@Chauvinist píše:
Proč takový svinstvo bereš?
Á.. I agresivní sluníčkář se probudil. :mavam:
Protože si připadám nesvůj, když nemám ze zadku jehelníček - to bude asi vono! :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23436
19.5.17 09:50
@M_Vladim píše: Á.. I agresivní sluníčkář se probudil. :mavam:

Tak jistě. Ale vážně. Tohle berou kluci ve fitkách - dlouhodobě a rychle to zvedne hladiny testosteronu a daj se tak rychlejc tahat větší váhy, ale potlačuje to přirozenou tvorbu, takže jestli nemáš kompenzaci, tak na tom pak můžeš bejt hůř než předtím. Imo dochtoři to používají spíš jako kortikoidy - řeší se příznak něčeho a ne příčina…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.5.17 10:19
@M_Vladim píše: :mavam: :mavam: :mavam:
Luxusní :lol:
Jsem šel na sexuologii si nechat píchnout sustanon. TVL! 8o Fronta až na schody! 8o
Jarooo! :roll: :oops: Zabalil jsem se a praštil dveřma. :mrgreen:

co sis nechal pichnout? omg 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.5.17 10:27

@M_Vladim steroidy? davka testosteronu? woe na co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 10:32

@Chauvinist to vidím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 10:33
@zvědavejmoc píše:
Taky zdravím…
:mavam: doufam, když máš tolik A tak je to tím, že trenujes?? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
19.5.17 10:34
@Chauvinist píše:
Tak jistě. Ale vážně. Tohle berou kluci ve fitkách - dlouhodobě a rychle to zvedne hladiny testosteronu a daj se tak rychlejc tahat větší váhy, ale potlačuje to přirozenou tvorbu, takže jestli nemáš kompenzaci, tak na tom pak můžeš bejt hůř než předtím. Imo dochtoři to používají spíš jako kortikoidy - řeší se příznak něčeho a ne příčina…

To je dobrá agitace pro fitko. :mavam: :jazyk: Ale ještě bych dodal, že růst svalové hmoty je rychlejší, než růst úpon a šlach. ;) Následují pochopitelně zranění. :mavam:
Většina léků má nežádoucí účinky a než je někdo užije, měl by si aspoň něco přečíst. ;)
P. S. Já to teda kvůli fitku nemám. ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 10:35
@mmch píše:
Zdááár neslušňáci.. :mavam:Dnes bude venku zase krása. :dance: 8) Ale tygr má pravdu. Víkend má být studený. :roll:

Proto už jsem postříkaná a olizuje mě sluníčko ze všech stran :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 10:36
@M_Vladim píše:
Jsem si večer jen vytáhnul šém…BÁC!…chrr-chrr! :mrgreen:

To zní dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 10:39

Tak děcka sud narazenej..žrádlo už je na rozni..DJ sestavuje aparaturu tak kdyby jste neměli do čeho píchnout stavte se je to druhý barák od silnice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
19.5.17 10:57
@Bůča píše:
@M_Vladim steroidy? davka testosteronu? woe na co? 8o

No normální testosteron, už jsem to tu probíral. Doktoři to se mnou p_dělali. :roll: Prostě pořád to bude dobrý…než se oženíte…Až jsem se vydal na sexuologii:Ne není to dobrý, máte vážnou poruchu plodnosti…poruchu vývoje…přišel jste pozdě. 8o :cert:
Nějak mě spravili… léky a tak, ale už ne na 100%, to neuměli. Takže mě před lety poklesla hladina testosteronu pod únosnou hranici. Tak Proviron (mesterolon v prášcích). S tím to bylo celkem v pořádku. Jenže jsme se pohádali s Američanama (asi si vzpomenete na nótu)… a tak Proviron od roku 2011 není.
Náhrada: Undestor (edit: plně hrazený). Testosteron v tobolkách („pilulky“).Jenže zatímco mesterolon má stimulační účinky, testosteron ( teda ten Undestor) je náhražka, tedy doplnění vlastního testosteronu. A před dvěma lety si sluníčkáři v EU usmysleli, že testosteron nebude vůbec. Následovala roztržka s odbornou veřejností a výrobci, v důsledku které se testostron k ústnímu podání - Undestor přestal dodávat, dosud nedořešeno. Náhrada je testosteron v jiných formách, hrazené pojišťovnou (částečně) jsou jen některé injekce, jmenovitě Sustanon. To, že je v každé lékové kategorii alespoň jeden plně hrazený preparát…pff :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak tolik výňatek v kostce. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
19.5.17 11:07

Tak když už jste mě rozkývaly, tak ještě zafuním víc:
Ten mesterolon je JEDINÁ skutečně funkční látka k léčbě mužské neplodnosti při poruše tvorby spermií!!!
Jinak se používá nárazová stimulace testosteronem (léčba šokem) a podpůrná léčba vitamíny a jinými doplňky (především selen a zinek).
A - věřte mi! 8) Mám to z první ruky! :mavam: 8)…Vlastně ani ne tak z ruky. ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí