Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
19.5.17 11:07
@M_Vladim píše:
A já chtěl běhat nahatej. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tak nic, no. :nevim: :lol:

Budeš muset počkat na další víkend… Nebo to můžeš udělat rovnou dneska… :lol: :lol:
Ale chceme fotoreport!!! :pankac: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:10
@M_Vladim píše: Á.. I agresivní sluníčkář se probudil. :mavam:
Protože si připadám nesvůj, když nemám ze zadku jehelníček - to bude asi vono! :roll:

Nebav se s ním on tomu nerozumí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:11
@mmch píše:
Budeš muset počkat na další víkend… Nebo to můžeš udělat rovnou dneska… :lol: :lol:
Ale chceme fotoreport!!! :pankac: :P

Máš dobrý nápady na pěknej vocasek se ráda podívám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.5.17 11:12

@M_Vladim ty ses neplodnej? jako spermie nula? ale strikat muzes? erekce, vsechno dobry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
19.5.17 11:17
@Denisa76 píše:
Máš dobrý nápady na pěknej vocasek se ráda podívám :mrgreen:

Takže pánové, trenky dolů a fotiiimeee. :dance: :lol:

Ty budeš mít večer také na co koukat..
My dnes máme hlídání, tak jdeme na večeři. :srdce: No a pak mu dám asi za uši nooo. Co to dá dělat.. :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36992
19.5.17 11:22
@Bůča píše:
@M_Vladim ty ses neplodnej? jako spermie nula? ale strikat muzes? erekce, vsechno dobry?

Můžu úplně všechno. :jazyk: Akorát jsem malinko ehm…„podměrečnej“. :nevim: Když jsem k nim přišel, tak to bylo s plodností hodně špatný. :roll: První potomek z asistence. Ale druhý už z vlastní výroby. ;) Teď s plodností nevím, mohl bych si to nechat ověřit ale vzhledem k situaci je to úplně jedno. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.5.17 11:22
@mmch píše:
Takže pánové, trenky dolů a fotiiimeee. :dance: :lol:Ty budeš mít večer také na co koukat..
My dnes máme hlídání, tak jdeme na večeři. :srdce: No a pak mu dám asi za uši nooo. Co to dá dělat.. :nevim: :lol: :lol:

ja jedu na vikend za milovanou maminkou woe :mrgreen: to zas bude :pankac: :lol: chlap me vcera urazil, tak jedu nafucena pryc.ani se nerozloucim :pankac: sbohem, nazdaaaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
19.5.17 11:24
@M_Vladim píše:
Můžu úplně všechno. :jazyk: Akorát jsem malinko ehm…„podměrečnej“. :nevim: Když jsem k nim přišel, tak to bylo s plodností hodně špatný. :roll: První potomek z asistence. Ale druhý už z vlastní výroby. ;) Teď s plodností nevím, mohl bych si to nechat ověřit ale vzhledem k situaci je to úplně jedno. :dance:

tak na co ty injekce? na testosteron.? bych se na to vysra.la, kdyz bch stejne nesoulozila. jeste vypelichas a ztloustnes. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:24
@mmch píše:
Takže pánové, trenky dolů a fotiiimeee. :dance: :lol:Ty budeš mít večer také na co koukat..
My dnes máme hlídání, tak jdeme na večeři. :srdce: No a pak mu dám asi za uši nooo. Co to dá dělat.. :nevim: :lol: :lol:

No tak super a za uši mu dej pořádně ať si to zapamatuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:26
@Bůča píše:
ja jedu na vikend za milovanou maminkou woe :mrgreen: to zas bude :pankac: :lol: chlap me vcera urazil, tak jedu nafucena pryc.ani se nerozloucim :pankac: sbohem, nazdaaaj :lol:

Copak ti udělal nebo neudělal?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
19.5.17 11:30

@Denisa76 jasne ze trenuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:31
@Bůča píše:
tak na co ty injekce? na testosteron.? bych se na to vysra.la, kdyz bch stejne nesoulozila. jeste vypelichas a ztloustnes. :roll:

Souhlasím taky bych to do těla nervala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
19.5.17 11:31
@Bůča píše:
ja jedu na vikend za milovanou maminkou woe :mrgreen: to zas bude :pankac: :lol: chlap me vcera urazil, tak jedu nafucena pryc.ani se nerozloucim :pankac: sbohem, nazdaaaj :lol:

Jeee, u maminky je nejlíp. Ja jí mám proto v baráku. :mrgreen: :mrgreen: Velká rodina v jednom. :dance:

Co ti provedl? Ti nechtěl dát, viď? 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:32
@zvědavejmoc píše:
@Denisa76 jasne ze trenuji

Tak trénuj trénuj pod 3 čísla nejdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
19.5.17 11:33
@mmch píše:
Jeee, u maminky je nejlíp. Ja jí mám proto v baráku. :mrgreen: :mrgreen: Velká rodina v jednom. :dance:Co ti provedl? Ti nechtěl dát, viď? 8) :lol:

Co myslíš dělá ofuky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria