Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:tak nebuď smutná
Nachystej si hudební výběr… něco ale jemnehor, milého… dnes chci být smutná!!
![]()
@Bůča píše:
@KalamityJohn hele a ty si dej taky pohov a bez ryt do nekoho jinyho. golem je nas kamos a v tyhle diskuzi do sebe nerypem
Tak až ti někdo udělá ze syna robertka a nebo z dcery kurvičku, tak se nezapomeň podělit o svý pocity. ![]()
A golem kámoš je zřejmě pedofil, tak nevím ![]()
@mmch už je lépe?? Nedočítám jenom mrknu tak nejsem v obraze
Jsem celý dopoledne na lehátku piju cocteily a je mě fajn
chlap dělá plot budou nám dělat novou bránu tak je klid ![]()
@KalamityJohn píše:
Tak až ti někdo udělá ze syna robertka a nebo z dcery kurvičku, tak se nezapomeň podělit o svý pocity.A golem kámoš je zřejmě pedofil, tak nevím
boha jeho. kazdej soulozi, i tvoje deti budou. smir se s tim, bude ti lip
a fakt neovlivnis jak a s kym to zazijou poprvy. muzou byt total sjeti pod obraz a druhej den ani nevedet s kym to bylo.
pedofil v pravym slova smyslu deti miluje nadevse
nikdy by jim neublizil. ty myslis asi cloveka se sexualnim zamerenim na mladsi. a pokud to ma obcanku, tak buhuzel. me to divny neprijde. kolik starejch paprdu lovi mlady buchty ![]()
@Denisa76 píše:
@mmch už je lépe?? Nedočítám jenom mrknu tak nejsem v obrazeJsem celý dopoledne na lehátku piju cocteily a je mě fajn
chlap dělá plot budou nám dělat novou bránu tak je klid
Joo, dá se říct pohoda. Jen ten hokej mě nas#ral..
![]()
Ale co, příští rok olympiáda. Oni se šetří.
![]()
Teeda, závidím. A co piješ dobrého? Taky bych si něco dala herdek. ![]()
@KalamityJohn píše:
Tak až ti někdo udělá ze syna robertka a nebo z dcery kurvičku, tak se nezapomeň podělit o svý pocity.A golem kámoš je zřejmě pedofil, tak nevím
Prosím tě, už musím taky reagovat. My se tady bavíme v klidu, ve srandě!
Není to proboha žádnej pedofil.
I patnáctka už může, tak co jako. I kdyby o to přišla s borcem, kterýmu je 40… To snad není nikde psaný, že se to nesmí.. ![]()
@mmch píše:
Joo, dá se říct pohoda. Jen ten hokej mě nas#ral..![]()
Ale co, příští rok olympiáda. Oni se šetří.![]()
Teeda, závidím. A co piješ dobrého? Taky bych si něco dala herdek.
Hokej mě nějak už nebaví..Nagano bylo jedno
Hele začala jsem Mojitem pak pár kapek Finský a teď cucam pivo..chlap koupil sud na zítra tak mu pomáhám ![]()
Je krásně ještě teď..těším se na ráno jak si dám snídani v pergolce..a je mě už taky lépe to sluníčko dělá zázraky..kdyby tě zítra někdo naštval tak se stav chlastu je tu dost a zítra se udí rybky a kuřátka ![]()
Příspěvek upraven 18.05.17 v 20:47
@Denisa76 píše:
Hokej mě nějak už nebaví..Nagano bylo jednoHele začala jsem Mojitem pak pár kapek Finský a teď cucam pivo..chlap koupil sud na zítra tak mu pomáhám
Je krásně ještě teď..těším se na ráno jak si dám snídani v pergolce..a je mě už taky lépe to sluníčko dělá zázraky..kdyby tě zítra někdo naštval tak se stav chlastu je tu dost a zítra se udílení rybky a kuřátka
Já mám v lednici jedno frisco, tak si ho s chutí dám. ![]()
Jinak nabídka lákavá, jídlo pití… a nebude tam ten tvůj trenér??
![]()
@mmch píše:Hezky si žijete.. to je dobře!!
Já mám v lednici jedno frisco, tak si ho s chutí dám.
Jinak nabídka lákavá, jídlo pití… a nebude tam ten tvůj trenér??![]()
![]()
Jo trenéra by jsi chtěla?? No vidíš to mě nenapadlo ho pozvat
Ale budou tady jiný pěkný kouscí tak doraz na cumendu bude na co koukat ![]()