Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
18.5.17 19:27
@mmch píše: :srdce: :srdce:
:pankac: :srdce: :*
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 19:28

@Bůča ty jsi taková holka šikovná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 19:33

:oops: ja jsem robin hood. branim slabsi :mrgreen: :lol: a sama jsem malej komar :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 19:55
@Lumius píše:
Máš luk? :mrgreen:

malej nozik :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 19:59
@Lumius píše: :kytka: tak nebuď smutná ;)

Nachystej si hudební výběr… něco ale jemnehor, milého… dnes chci být smutná!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 20:07

@M_Vladim úplně jsem se tě zapomněla zeptat co doma? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
18.5.17 20:07
@Bůča píše:
@KalamityJohn hele a ty si dej taky pohov a bez ryt do nekoho jinyho. golem je nas kamos a v tyhle diskuzi do sebe nerypem :pankac:

Tak až ti někdo udělá ze syna robertka a nebo z dcery kurvičku, tak se nezapomeň podělit o svý pocity. :palec:

A golem kámoš je zřejmě pedofil, tak nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 20:11

@mmch už je lépe?? Nedočítám jenom mrknu tak nejsem v obraze :oops: Jsem celý dopoledne na lehátku piju cocteily a je mě fajn :jazyk: chlap dělá plot budou nám dělat novou bránu tak je klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
18.5.17 20:17
@KalamityJohn píše:
Tak až ti někdo udělá ze syna robertka a nebo z dcery kurvičku, tak se nezapomeň podělit o svý pocity. :palec:A golem kámoš je zřejmě pedofil, tak nevím :think:

boha jeho. kazdej soulozi, i tvoje deti budou. smir se s tim, bude ti lip :think: a fakt neovlivnis jak a s kym to zazijou poprvy. muzou byt total sjeti pod obraz a druhej den ani nevedet s kym to bylo.
pedofil v pravym slova smyslu deti miluje nadevse :nevim: nikdy by jim neublizil. ty myslis asi cloveka se sexualnim zamerenim na mladsi. a pokud to ma obcanku, tak buhuzel. me to divny neprijde. kolik starejch paprdu lovi mlady buchty :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36966
18.5.17 20:30
@Bůča píše: :oops: ja jsem robin hood. branim slabsi :mrgreen: :lol: a sama jsem malej komar :mrgreen:
:mavam: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 20:33
@Denisa76 píše:
@mmch už je lépe?? Nedočítám jenom mrknu tak nejsem v obraze :oops: Jsem celý dopoledne na lehátku piju cocteily a je mě fajn :jazyk: chlap dělá plot budou nám dělat novou bránu tak je klid :mrgreen:

Joo, dá se říct pohoda. Jen ten hokej mě nas#ral.. :mrgreen: :mrgreen:
Ale co, příští rok olympiáda. Oni se šetří. :mrgreen: :mrgreen:

Teeda, závidím. A co piješ dobrého? Taky bych si něco dala herdek. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 20:37
@KalamityJohn píše:
Tak až ti někdo udělá ze syna robertka a nebo z dcery kurvičku, tak se nezapomeň podělit o svý pocity. :palec:A golem kámoš je zřejmě pedofil, tak nevím :think:

Prosím tě, už musím taky reagovat. My se tady bavíme v klidu, ve srandě!
Není to proboha žádnej pedofil. :roll: I patnáctka už může, tak co jako. I kdyby o to přišla s borcem, kterýmu je 40… To snad není nikde psaný, že se to nesmí.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 20:45
@mmch píše:
Joo, dá se říct pohoda. Jen ten hokej mě nas#ral.. :mrgreen: :mrgreen:
Ale co, příští rok olympiáda. Oni se šetří. :mrgreen: :mrgreen:Teeda, závidím. A co piješ dobrého? Taky bych si něco dala herdek. :pankac:

Hokej mě nějak už nebaví..Nagano bylo jedno :mrgreen: Hele začala jsem Mojitem pak pár kapek Finský a teď cucam pivo..chlap koupil sud na zítra tak mu pomáhám :mrgreen:
Je krásně ještě teď..těším se na ráno jak si dám snídani v pergolce..a je mě už taky lépe to sluníčko dělá zázraky..kdyby tě zítra někdo naštval tak se stav chlastu je tu dost a zítra se udí rybky a kuřátka :mrgreen:

Příspěvek upraven 18.05.17 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
18.5.17 20:47
@Denisa76 píše:
Hokej mě nějak už nebaví..Nagano bylo jedno :mrgreen: Hele začala jsem Mojitem pak pár kapek Finský a teď cucam pivo..chlap koupil sud na zítra tak mu pomáhám :mrgreen:
Je krásně ještě teď..těším se na ráno jak si dám snídani v pergolce..a je mě už taky lépe to sluníčko dělá zázraky..kdyby tě zítra někdo naštval tak se stav chlastu je tu dost a zítra se udílení rybky a kuřátka :mrgreen:
:potlesk: Hezky si žijete.. to je dobře!! :pankac:

Já mám v lednici jedno frisco, tak si ho s chutí dám. :dance:
Jinak nabídka lákavá, jídlo pití… a nebude tam ten tvůj trenér?? :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.5.17 20:50
@mmch píše: :potlesk: Hezky si žijete.. to je dobře!! :pankac:Já mám v lednici jedno frisco, tak si ho s chutí dám. :dance:
Jinak nabídka lákavá, jídlo pití… a nebude tam ten tvůj trenér?? :think: :mrgreen: :mrgreen:

Jo trenéra by jsi chtěla?? No vidíš to mě nenapadlo ho pozvat :roll: Ale budou tady jiný pěkný kouscí tak doraz na cumendu bude na co koukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí