Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
20.5.17 11:02

@misi11 nejde o názor ale není třeba se vulgarne urážet to mě neba :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
20.5.17 11:15

Ale on ucelove provokoval, sam se choval jak hovado. ja napsala, ze me se.re a on jooo tak pokracujem.slo mu vylozene o provokaci. a ten golemuv vykrik byl stejny, jako kdyz tu ja napisu, ze chci ptacka do klece :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
20.5.17 11:17

Ja vam vase nazory a duvody neberu :kytka: jen pisu, ze se potkame jinde, ja do uzavrenky nejdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
20.5.17 12:27
@mmch píše:
8o
Tak a končím tady!! Na tyhle chytré kecy jsem fakt zvědavá… Vy, co jste normál honiči pošleme a tygrem info, kde se sejdeme.. :mrgreen:
Na tohoe nemame totize a za BAN mi to fakt nestojí. :roll: :mrgreen:

@Lumius myslim, ze Tvuj tiskovy mluvci uz za Tebe promluvil driv ;) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
20.5.17 12:28

@Lumius ale dik za stejny nazor. Fsak na sebe nekde narazime ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
20.5.17 13:01
@Lumius píše:
Hele a co kdybychom sem pozvali Kráťu, přijdeme na jiné myšlenky :mrgreen: :mrgreen:

Takovy eso si nechte do uzavrenky :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.17 13:02

Lidi se asi p.seru koupila jsem los a vyhrála jsem…jedu pro výhru..foe i když mě to moje kolegyně předpověděla nevěřila jsem a je to tady..se p.seru a pak se vozeru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.17 13:05

Tak nic je sobota :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
20.5.17 13:07
@Denisa76 píše:
Lidi se asi p.seru koupila jsem los a vyhrála jsem…jedu pro výhru..foe i když mě to moje kolegyně předpověděla nevěřila jsem a je to tady..se p.seru a pak se vozeru :lol:

8o Faaakt? A já kupuju a pořád nic. :roll: Jen pár stovek. Tak alespoň vím, že výherní fakt existují. Asi to bude větší balík když ti to nedají hned! Super a fakt gratuluju! :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.17 13:10
@mmch píše:
8o Faaakt? A já kupuju a pořád nic. :roll: Jen pár stovek. Tak alespoň vím, že výherní fakt existují. Asi to bude větší balík když ti to nedají hned! Super a fakt gratuluju! :hug: :*

Foe já ho chtěla vyhodit nevšimla jsem si toho ale chlap to zkontroloval :mrgreen: já už potřetí :jazyk: akorát teď to má grady protože před 14 dní mě to předpověděla kolegyně co dělá výklady jako já a je to mazec..chce se mě normálně brečet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
20.5.17 13:12
@Denisa76 píše:
Foe já ho chtěla vyhodit nevšimla jsem si toho ale chlap to zkontroloval :mrgreen: já už potřetí :jazyk: akorát teď to má grady protože před 14 dní mě to předpověděla kolegyně co dělá výklady jako já a je to mazec..chce se mě normálně brečet

Tak bych ráda věděla kdy vyhraju já.. :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Ale vážně, fakt super! :srdce:
Ja vyhrála jednou skoro 5tis a málem mě to zabilo takže chápu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
20.5.17 13:19

A kde vubec je kratas? :think: chybi mi :lol: a jeho maly velky pero taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.17 13:19

V uzavrence pak ukážu tiket :mrgreen: jdu jí tedy na prani založit.. @Lumius super název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
20.5.17 13:25
@Denisa76 píše:
Foe já ho chtěla vyhodit nevšimla jsem si toho ale chlap to zkontroloval :mrgreen: já už potřetí :jazyk: akorát teď to má grady protože před 14 dní mě to předpověděla kolegyně co dělá výklady jako já a je to mazec..chce se mě normálně brečet
:hug: :hug: gratuluji k vyhre :kytka: poradne si ju uzij 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
20.5.17 13:32
@Lumius píše:
Jakej? 8o od prasátka? :mrgreen:

jj od čuněte..už máš poštu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek