Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 nejde o názor ale není třeba se vulgarne urážet to mě neba ![]()
Ale on ucelove provokoval, sam se choval jak hovado. ja napsala, ze me se.re a on jooo tak pokracujem.slo mu vylozene o provokaci. a ten golemuv vykrik byl stejny, jako kdyz tu ja napisu, ze chci ptacka do klece ![]()
Ja vam vase nazory a duvody neberu
jen pisu, ze se potkame jinde, ja do uzavrenky nejdu ![]()
@mmch píše:
Tak a končím tady!! Na tyhle chytré kecy jsem fakt zvědavá… Vy, co jste normál honiči pošleme a tygrem info, kde se sejdeme..
Na tohoe nemame totize a za BAN mi to fakt nestojí.![]()
@Lumius myslim, ze Tvuj tiskovy mluvci uz za Tebe promluvil driv
![]()
@Lumius ale dik za stejny nazor. Fsak na sebe nekde narazime ![]()
@Lumius píše:
Hele a co kdybychom sem pozvali Kráťu, přijdeme na jiné myšlenky![]()
Takovy eso si nechte do uzavrenky
![]()
Lidi se asi p.seru koupila jsem los a vyhrála jsem…jedu pro výhru..foe i když mě to moje kolegyně předpověděla nevěřila jsem a je to tady..se p.seru a pak se vozeru ![]()
@Denisa76 píše:
Lidi se asi p.seru koupila jsem los a vyhrála jsem…jedu pro výhru..foe i když mě to moje kolegyně předpověděla nevěřila jsem a je to tady..se p.seru a pak se vozeru
Faaakt? A já kupuju a pořád nic.
Jen pár stovek. Tak alespoň vím, že výherní fakt existují. Asi to bude větší balík když ti to nedají hned! Super a fakt gratuluju!
![]()
@mmch píše:
Faaakt? A já kupuju a pořád nic.
Jen pár stovek. Tak alespoň vím, že výherní fakt existují. Asi to bude větší balík když ti to nedají hned! Super a fakt gratuluju!
![]()
Foe já ho chtěla vyhodit nevšimla jsem si toho ale chlap to zkontroloval
já už potřetí
akorát teď to má grady protože před 14 dní mě to předpověděla kolegyně co dělá výklady jako já a je to mazec..chce se mě normálně brečet
@Denisa76 píše:
Foe já ho chtěla vyhodit nevšimla jsem si toho ale chlap to zkontrolovaljá už potřetí
akorát teď to má grady protože před 14 dní mě to předpověděla kolegyně co dělá výklady jako já a je to mazec..chce se mě normálně brečet
Tak bych ráda věděla kdy vyhraju já..
![]()
Ale vážně, fakt super! ![]()
Ja vyhrála jednou skoro 5tis a málem mě to zabilo takže chápu..
V uzavrence pak ukážu tiket
jdu jí tedy na prani založit.. @Lumius super název
@Denisa76 píše:
Foe já ho chtěla vyhodit nevšimla jsem si toho ale chlap to zkontrolovaljá už potřetí
@Lumius píše:
Jakej?od prasátka?
jj od čuněte..už máš poštu ![]()