Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KalamityJohn píše:
Zatímco ty si pořídíš harém patnáctek protože chceš. A jak jsi teda dostal ten pytel z xichtu, golemku?
@admin opakovane utoci a vyrypuje
cilene
Koukám, že jste narazili na hranici svobody, svobody vyjádření a tam ty vztahy s vysokým rozdílem věku a obzláště s patnáctiletými kůzlaty a zajdy patří. @KalamityJohn @M_Vladim
Vzhledem k tomu, že ne všichni obýváme stejný geografický prostor tak se ty názory můžou hodně lišit a nevím jestli čecháčkovská anarcho ignorace je ten nejlepší životní postoj
![]()
Není to zákonem zakázáno, ale společensky je to nemile vídáno.
#pivo
Pátnacky jsou fajn, ale stačí taková jedenáctka, dvanáctka, když je dobře uvařená.
@Swift píše:
Koukám, že jste narazili na hranici svobody, svobody vyjádření a tam ty vztahy s vysokým rozdílem věku a obzláště s patnáctiletými kůzlaty a zajdy patří. @KalamityJohn @M_Vladim
Vzhledem k tomu, že ne všichni obýváme stejný geografický prostor tak se ty názory můžou hodně lišit a nevím jestli čecháčkovská anarcho ignorace je ten nejlepší životní postoj
![]()
Není to zákonem zakázáno, ale společensky je to nemile vídáno.
#pivo
Pátnacky jsou fajn, ale stačí taková jedenáctka, dvanáctka, když je dobře uvařená.
Když se na to podíváte, tak zjistíte, že šlo o můj výkřik, protože mi právě z jakéhosi důvodu došly nervy na doraz ne o rozkaz k útoku na dívčí ubytovnu. V zápětí jsem to potvrdil po poznámce Bůči. Ale KalamityJohn si to vzal jako záminku k napadání. Teď už taky vypršela moje trpělivost a nahlásil jsem ho. Takže asi tak.
Zdravím,
@Denisa76 je určitě Vaše věc, co se bude ve skupině probírat, název skupiny však musí být podle pravidel. Skupinu sice byla založena, ale nedošlo k jejímu schválení administrátorem. Skupina tedy nikdy nebyla aktivní.
@KalamityJohn Diskutujte prosím v souladu s pravidly webu. Za opakované napadání uživatelů hrozí blokace účtu.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
@M_Vladim pojd k nam U nas.
jedna poznamka a takovy peklo vid. jsem myslela, ze tohohle jsou schopny jen zensky. a je kolikrat vytoci horsi veci. ![]()
@Bůča píše:
Ty woe lidi co je? proc nam to zrusili?kdo nam to zrusil a proc???
Zse nějaká revoluce, co jsem ji zaspala?
![]()
@M_Vladim píše:
Ale hlavně - není to pravda a ani se tam nic závadnýho neřešilo. Tak co co co, soudruzi?!![]()
![]()
Ehm…slovo soudruh mě poněkud uráží.
![]()
@Tinuvien píše:
Zse nějaká revoluce, co jsem ji zaspala?![]()
![]()
Admin nám zrušil uzavřenku.. ![]()
@Tinuvien píše:
Ehm…slovo soudruh mě poněkud uráží.![]()
Pucholt…Svatba jako řemen. ![]()
@mmch píše:
Admin nám zrušil uzavřenku..
Koukám, kde se bydlí teď? ![]()
@M_Vladim píše:
Podívám se na pozvánky
EDIT: Jo!
Zase jste na mě zapomněli. ![]()