Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
22.5.17 18:07
@Tinuvien píše:
Zase jste na mě zapomněli. :,(

nezapomněli jenom jsem opět zkomolila tvůj nick..jdu na to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
22.5.17 18:09
@Denisa76 píše:
nezapomněli jenom jsem opět zkomolila tvůj nick..jdu na to :*

To by mě zajímalo, kdo tam místo mě dorazil. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.5.17 18:28
@Bůča píše:
@misi11 tebe nikdo nepodezrival, neblbni.
@Denisa76 píše:
@misi11 děkuji za tvé vyjádření vnímám to úplně stejně :kytka:

Holky ja nemyslim vas, ja zarazim pokus o spodni proud :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
22.5.17 18:35

@M_Vladim JJ chápu :zed: tu nadsázku a i to, že to může být nepochopené a pak z toho vzniká úžasný shitstorm von Johny už je nějakou dobu za louží a tak sice píše česky, ale už to cítí a myslí jako „Janekí“ a to samý Aene ta zas načichla klokaním masem :pankac:
Nu což to je ta nevýhodá studené komunikace na maminkovských stránkách, nevidíš, necítíš a nevnímáš osobu, která s Tebou komunikuje, ale zároveň si povídáte jako v hospodě u piva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
23.5.17 08:01

To máte z toho, že se striktně nedržíte daného tématu a tím je Velikost partnerova penisu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37054
23.5.17 10:15
@Aenne píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…Vadim a muže se te zeptat, uplne seriozne a bez vyrývaní, proč jsi v diskuzi o obezite položil otázku, ve které se zamýšlíš nad tím, proč jsou patnactky pod zákonem a proč by se tahle věková hranice nedala třeba znížit?

Jo můžu. Mám syny zhruba v tom věku a velmi hustě to do nich tlačí. Přitom je to jen čára. Někteří žáci/žačky na to mají, když jim je 14,5, někteří ne, i když jim je 16. Podle mě je to, a zejména v našich krajích, velmi špatný přístup. Vytváří to překážku na místě, kde bychom měli překážky raději bořit, pokud chceme aby se mladí stýkali a v důsledku toho zakládali rodiny dřív než v 35 - 40. Mladí se totiž dnes stýkají hodně virtuálně přes internet než fyzicky. Přes internet se ale nenaučíte nonverbální komunikaci a to nepočítám stylizaci, právě u mladých nejvíc poplatnou módě. A ti „neukecaní“, co nejsou „in“ skoro nejsou vidět. A to už ani nezmiňuji fyzickou kondici mladých. Ano a dnes máme mnohem lepší podmínky pro ochranu před nechtěným početím, než jsme měli my před 40 lety. ;)
Ano a biju se za to i z osobních důvodů. Protože jsem právě v tom věku a právě kvůli moralistům, ztratil své lásky. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
23.5.17 11:05

To zakladani rodin bych vubec neresila. stejne je planeta prelidnena a zdroje dochazej. a jiny svinstva co se dejou. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37054
23.5.17 11:36
@Bůča píše:
To zakladani rodin bych vubec neresila. stejne je planeta prelidnena a zdroje dochazej. a jiny svinstva co se dejou. :pankac:

Jenže mluvím za CŘ…a tady populace Čechů ubývá… :?
A když už jsme u toho: Úplně jiná situace je v USA. Tam je totiž hispánská část populace na rychlém vzestupu. A mají s tím problém a to z mnoha pohledů, bylo by to na delší povídání. Tady uvedu jen trend ke zpřísnění morálky (jsou to povětšinou katolíci, což je španělské dědictví, a nepatří k těm nejbohatším). :think:
Tedy - dopustil jsem se dost velké nepřesnosti a to totiž, že se k této kultuře přiřazují i portoričané a mexičané, což není úplně správně. Ale jinak podle censu:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37054
23.5.17 11:53
@Bůča píše:
To zakladani rodin bych vubec neresila. stejne je planeta prelidnena a zdroje dochazej. a jiny svinstva co se dejou. :pankac:

A propos: funguje to u Denisy, nebo ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
23.5.17 12:00
@Aenne píše:
já vím, ale stejně to napíšu…protože žijeme ve světe, kde je lidskost a moudrost zahnaná v koute a je hezky zticha a primitivnost a bezcitnost ječí na plné koule a exhibuje uplne všude.
Tak si říkam, že to není řešení, aby byli ti slušnejší pořád zticha, protože pak se stane blbost a bezcitnost standardem.Příspěvek upraven 23.05.17 v 04:05

Ano. Uz existuji skupiny ktere tvrdi, ze by mela byt pedofilie legalizovana. Zni to neuveritelne, ale postupem casu k tomu muze dojit pekne kousek po kousku. A kdyz se nikdo neozve tak si to prosadej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21076
23.5.17 12:03
@M_Vladim píše:
Když se na to podíváte, tak zjistíte, že šlo o můj výkřik, protože mi právě z jakéhosi důvodu došly nervy na doraz ne o rozkaz k útoku na dívčí ubytovnu. V zápětí jsem to potvrdil po poznámce Bůči. Ale KalamityJohn si to vzal jako záminku k napadání. Teď už taky vypršela moje trpělivost a nahlásil jsem ho. Takže asi tak.

Zaloval mamince, to je chlap, ja ho miluju :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37054
23.5.17 13:58
@KalamityJohn píše:
Ano. Uz existuji skupiny ktere tvrdi, ze by mela byt pedofilie legalizovana. Zni to neuveritelne, ale postupem casu k tomu muze dojit pekne kousek po kousku. A kdyz se nikdo neozve tak si to prosadej.

To jako u vás ve státech? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106250
24.5.17 23:41
@Regos píše:
To máte z toho, že se striktně nedržíte daného tématu a tím je Velikost partnerova penisu :cert:

Máš pravdu..já jen čumím, kam to až zašlo…jak vám to doma klape?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106250
24.5.17 23:43
@M_Vladim píše:
To jako u vás ve státech? :mrgreen:

Já to slyšela o holandsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37054
25.5.17 00:14
@Venetia píše:
Já to slyšela o holandsku

Jsem někde četl, že je Kalamity za velkou louží. :nevim:
Ale abyste do mě zase mohli šít, tak jen podotknu, že to ani u nás zákonodárci nevychytali. Viz případ Hala z ŘSD. ;) Ááále, zase dělám ďáblovi advokáta… jsem už takovej, ovšem vzhledem k místnímu osazenstvu na to dva-tři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí