Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo lidi zalozte novou
a nazev tulenicko woe
ovulkovy tulenicko
![]()
@Aenne píše:
Skuste si dát nejaký takový název, že spolek pěstovatelu orchidei, anebo spolek svatého Krištofa, anebo já nevím neco neutrálniho, ať neprovokujete admina.
@Bůča píše:
Beztak nas nejakej utlocitnej jedinec nabonzoval jako hnusny pedofily ty woe. vsadim sejestli jste nas nekdo nahalsili, tak jste fakt ubozi
Ale hlavně - není to pravda a ani se tam nic závadnýho neřešilo. Tak co co co, soudruzi?!
![]()
@Aenne píše:
Skuste si dát nejaký takový název, že spolek pěstovatelu orchidei, anebo spolek svatého Krištofa, anebo já nevím neco neutrálniho, ať neprovokujete admina.
@Havran007 píše:
Tak to je masakr, jen tak bez upozornění. Slušnost je na to upozornit a požádat o změnu názvu, ale tohle.. V novinávh se řeší jestli cenzúrovat Egona Bondyho a tady někomu vadí mastičky a honiči..
@Bůča píše:
nas nekdo naprasil. nejaka ku.rwa udavacska
No takový voslizlý Koniášové a soušky tu jsou a budou…Ale že se admin ani nenamáhá…
![]()
Příspěvek upraven 22.05.17 v 11:57
@Bůča píše:
nas nekdo naprasil. nejaka ku.rwa udavacska
To by mě tedy zajímalo, jestli vás fakt někdo napráskal, snad se to vysvětlí…
@Bůča píše:
anebo barva hleniku
Asi tak. Řeší se tady běžně sex a další. Fotky hlenu a nevím čeho všeho ještě.
![]()
@Lumius píše:
Woe to mě zabije![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ještě jeden takovejhle pokus a budu pod sebou vytírat
![]()
Čaute děcka tak skupina je založená znova..pozvánky rozesílám a jdu si pokecat s adminama
@Denisa76 píše: Čaute děcka tak skupina je založená znova..pozvánky rozesílám a jdu si pokecat s adminama
Jsem zvědavá, co ti napíšou. ![]()