Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neříkám, že mě to fyzično (jestli se to tak správně nazývá) neláká
Ale představa, že jdu na rande ve mně vyvolává docela stres. Bylo mi třicet, zkušenosti žádný a nechci vypadat jak nějakej zakřiklej mimozemšťan. Když pominu sex, který bude katastrofa, tak si nedovedu představit o čem s ní třeba budu mluvit a tak. Prostě mam totální mezery a to zrovna taky nepřidává. ![]()
@PetrBk píše:
Neříkám, že mě to fyzično (jestli se to tak správně nazývá) nelákáAle představa, že jdu na rande ve mně vyvolává docela stres. Bylo mi třicet, zkušenosti žádný a nechci vypadat jak nějakej zakřiklej mimozemšťan. Když pominu sex, který bude katastrofa, tak si nedovedu představit o čem s ní třeba budu mluvit a tak. Prostě mam totální mezery a to zrovna taky nepřidává.
tak vyzkoušet nanečisto s někým ?
@PetrBk píše:
No pokud si jí nezaplatím, tak není jak
já myslela tu konverzaci pro začátek
@PetrBk píše:
Neříkám, že mě to fyzično (jestli se to tak správně nazývá) nelákáAle představa, že jdu na rande ve mně vyvolává docela stres. Bylo mi třicet, zkušenosti žádný a nechci vypadat jak nějakej zakřiklej mimozemšťan. Když pominu sex, který bude katastrofa, tak si nedovedu představit o čem s ní třeba budu mluvit a tak. Prostě mam totální mezery a to zrovna taky nepřidává.
Neber sex tak moc vazne, neni to bodovany vykon, spis hravost je zapotrebi.
Umis podrbat psa tak, aby se mu to libilo? Dokazes se mazli s kockou, tak aby u tebe chvili vydrzela? Jestli jo, tak se zenskou, pokud bude chtit, nebudes mit zadnej problem.
@Venetia píše:
já myslela tu konverzaci pro začátek
To platí i pro tu konverzaci ![]()
@PetrBk píše:
To platí i pro tu konverzaci
to nechápu ..konverzaci si musíš zaplatit ? Ty se nepohybuješ nikde,kde jsou ženský ?
@PetrBk píše:
Poslední dobou moc ne. V práci samej chlap
Tak to musíš i ven ![]()
@Venetia píše:
Tak to musíš i ven
Kam v sobotní odpoledne v metropoli, aby to splnilo účel ?
![]()
@M_Vladim píše:
Kam v sobotní odpoledne v metropoli, aby to splnilo účel ?
To pořád ty jako chlap… A on není z Prahy myslím
@Venetia píše:
To pořád ty jako chlap… A on není z Prahy myslím
Nezumiro my vam. ![]()
Tip se vždycky hodí.
![]()
@M_Vladim píše:
Nezumiro my vam.
Tip se vždycky hodí.![]()
![]()
Copak já ve svém věku vím, zeptám se večer děti 😀
@růžový achát píše:
Jako vážně, už nad tím přemýšlím tak 10 min. a nenapadá mě místo kde by si mohl jen tak kluk odpoledne pokecat s nějakou holkou
Treba s barmankou. Jsou na to zvykly. Kolikrat jsem si po tahu daval posledni pivo nekde v herne a zakecal se tam.
i pres den se tam ty holky nebo jeste lepe damy stredniho veku nudej a nezavazne prohodit par slov…, pochvalit ucas, tetovani, cokoliv. Zeptat se na cestu, lehce se prdnout, nechat tuzera, boze vzdyt je to tak jednoduchy. ![]()
Chapu…překvápko…
Ale ja vim a Ty doufam taky brzo