Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petr83 velikost penisu není důvod k rozchodu. Avšak okolo 18 cm je to ideální
@Eliscka píše:
@Petr83 velikost penisu není důvod k rozchodu. Avšak okolo 18 cm je to ideální
Je. ![]()
Nebo spíš ke konci před začátkem.
@KalamityJohn píše:
Treba s barmankou. Jsou na to zvykly. Kolikrat jsem si po tahu daval posledni pivo nekde v herne a zakecal se tam.i pres den se tam ty holky nebo jeste lepe damy stredniho veku nudej a nezavazne prohodit par slov…, pochvalit ucas, tetovani, cokoliv. Zeptat se na cestu, lehce se prdnout, nechat tuzera, boze vzdyt je to tak jednoduchy.
To je dobrej návod
- pro dvacetiletýho kluka. ![]()
@M_Vladim píše:
Je.
Nebo spíš ke konci před začátkem.
Kdyby byla dostupná cesta rozumné úpravy, pak by tahle diskuze vůbec nemusela existovat. ![]()
Příspěvek upraven 18.03.19 v 21:21
@M_Vladim píše:
To je dobrej návod- pro dvacetiletýho kluka.
Tak to mi je furt dvacet, barmanka v Torontu na to zabrala kdyz mi bylo 40, holka v herne v Blanicky taky a to mi bylo 48; hmm, mozna mas problem ty ![]()
@Venetia píše:
Copak já ve svém věku vím, zeptám se večer děti 😀
Co děti pravily? ![]()
Sbalit barmanku po půlnoci ? ![]()
@KalamityJohn píše:
Neber sex tak moc vazne, neni to bodovany vykon, spis hravost je zapotrebi.Umis podrbat psa tak, aby se mu to libilo? Dokazes se mazli s kockou, tak aby u tebe chvili vydrzela? Jestli jo, tak se zenskou, pokud bude chtit, nebudes mit zadnej problem.
To je presny ![]()
@M_Vladim píše:
Co děti pravily?
Sbalit barmanku po půlnoci ?
uplne jsem na to zapomnela ![]()
ale oni jsou dost spolecensti . tak asi zenske potkavaji nejak prirozene .
Napadlo mne , ze treba na FB je spousta akci ..tak se nekam prihlasit
@M_Vladim píše:
Co děti pravily?
Sbalit barmanku po půlnoci ?
Aby nebyla mejlka, nikoho jsem nesbalil. Christine v Torontu řekla jestli chci tak ať na ní počkám až bude končit, s tou druhou svlečnou jsme si dali kafe a pak jsem jí posadil na tramvaj a tak dál a tak podobně končej všechny moje flirty, protože jsem srab/pitomec/poctivej skautík/věrnej manžel
![]()
Ale se slečnou Stříbrnou jsem neflirtoval ![]()
Velkej pták je nejlepší. Nemyslím jak mají černoši, ale tak okolo 20cm je ideální. A když má ten borec i hezký tělo, tak není co řešit, to se kolikrát skoro udělám ještě než je ve mně.
@MartinaZBrna píše:
Velkej pták je nejlepší. Nemyslím jak mají černoši, ale tak okolo 20cm je ideální. A když má ten borec i hezký tělo, tak není co řešit, to se kolikrát skoro udělám ještě než je ve mně.
to naprosto určitě v životě daleko dojdeš, ještě nějakou zlatou kreditku a můžeš být hepy…hodně štěstí
kromě svýho mozku by mě zajímalo, co nabízíš ty jemu?
![]()
@KalamityJohn píše:
Aby nebyla mejlka, nikoho jsem nesbalil. Christine v Torontu řekla jestli chci tak ať na ní počkám až bude končit, s tou druhou svlečnou jsme si dali kafe a pak jsem jí posadil na tramvaj a tak dál a tak podobně končej všechny moje flirty, protože jsem srab/pitomec/poctivej skautík/věrnej manžel.
Dokonalý výraz.
![]()
@ontario7 a co tě jako sere? Máš nějakej mindrák? Jestli jo, tak já ti ho nevyřeším. Upřímně a nepokrytecky říkám píšu to, co si myslí 95% žen a to, že velkej pták je lepší než malého pták. A co nabízím nebo nenabízím po tom ti může bejt hovno. Spíš se ptej, co nabízíš ty. Aspoň doufám, že když to nebude dobrej pták, tak aspoň dobrá peněženka. Maucta
@MartinaZBrna proc ne, pro nekoho jsou hodnoty velkej ptak a jeste vetsi peněženka.
Kazdy zbozi ma sveho kupce. I velky ptak s penezenkou, i Ty…
@MartinaZBrna píše:
@ontario7 a co tě jako sere? Máš nějakej mindrák? Jestli jo, tak já ti ho nevyřeším. Upřímně a nepokrytecky říkám píšu to, co si myslí 95% žen a to, že velkej pták je lepší než malého pták. A co nabízím nebo nenabízím po tom ti může bejt hovno. Spíš se ptej, co nabízíš ty. Aspoň doufám, že když to nebude dobrej pták, tak aspoň dobrá peněženka. Maucta
ty jsi docela srandovní
je vidět, že to máš v hlavě srovnaný
a lidský hodnoty na pravým místě…ne, nemám žádnej mindrák a raději se ani ptát kolik ti je let nemá smysl.