Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9733
14.3.19 21:10
@Osssa píše:
Nechci se nikoho dotknout a Doctus má jistě dobré statistické zdroje.

Jenže v reálném životě je to ale jinak nežli ve výzkumu. Muži s větším penisem (dejme tomu 15 a více) mají pravděpodobně daleko více sexuálních partnerek, nežli ti s menším, protože mají sebevědomí. Muž s malým penisem se snaží co nejrychleji dotyčnou sbalit a udržet, aby neměla tolik srovnání. Oproti tomu tomu ti sebevědomější vystřídají více žen, a tím vlastně zvyšují tem průměr (medián), na jenž jsou ženy zvyklé.

Proto z pohledu žen není vypovídající tabulka měření, ale to, co v životě potkaly, a toho více vyvinutého pozná několikanásobně více žen, nežli toho méně - a rázem je celá statistika v háji.

V reálném životě bychom náhodným výběrem našli právě nejvíce mužů s rozměry, které uvádím. Zatím neexistuje statisticky hodnotnější meta-analýza. Že některá žena nepoznala muže, který ho měl třeba jako průměr? Proč ne, ale nemůže svůj závěr vztáhnout na celou populaci, to by musela spát náhodně se 100 a více muži. A to bych dotyčnou nepovažoval za ženu, ale za uber-běhnu, ať se na mě nikdo nezlobí.

Stejně jako bych třeba já tvrdil, že jelikož se pohybuji v okruhu (snad) více inteligentních lidí, tak průměrné IQ je 120 a ne 100 (přitom mi přijde, že průměrné IQ je paradoxně nižší).

A zrovna spát s někým, kdo poznal desítky žen, no to abych na místě ženy chodil na screening karcinomu děložního čípku co půl roku.

A že se tady některé čertí, že průměr jim nestačí? Nikdo jim to nevymlouvá, ale mohou se klidně postavit na hlavu, značí to jen to, že svými rozměry jsou mimo běžný průměr, a proto potřebují něco většího, co do tohoto běžného průměru nespadá. Nejsou poškozené, jsou prostě takové, jaké jsou. Jsou nadprůměrné.

A že ohrnují nos nad posilováním pánevního dna? Tak bych jim žádnou inkontinenční pomůcku nikdy jako revizní lékař neschválil. Spolupráce pacienta je základ, zdravotnický systém za to nemůže být tratný.

Dotyčná meta-analýza byla vytvořena s cílem ujistit naprosto normálně vybavené muže, že jsou v pořádku, protože na internetu kolují zaručené statistiky zahlcené biasem (stačí už jen to, že výsledky udávají sami muži, to můžete rovnou hodit do koše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105952
14.3.19 21:10
@PetrBk píše:
Podle posledního měření to byly přesně 4cm.

Tak to je v normálu.. Já třeba šířku nikdy neresila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
14.3.19 21:14
@PetrBk píše:
Podle posledního měření to byly přesně 4cm.

Jsi prostě blázen, chlape. Typická dysmorfofobie. A teď si představte, že vám do ambulance přijde takových plaček víc, o to větší máte chuť jim dokázat, jak hluboce se pletou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
14.3.19 21:16

@Doctus To bys jim to tam měl rovnou amputovat a budou mít klid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
14.3.19 21:19

@divine woman
Tam je ale poškozená jiná část - kedlubna. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
14.3.19 21:21

Tak vysoustružit kolík 16×4 a narvat mu ho do prdele, když mu to připadá malé. To by hnedka jinak zpíval!

Příspěvek upraven 14.03.19 v 21:21

• Citovat
  • Upravit
25897
14.3.19 21:21

@Doctus To ano, ale třeba by se jim ulevilo, kdyby neřešili velikost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
14.3.19 21:32

@salamio
By stačil pouhý ukazovák a jak by se cukal, hošan. :lol: :mrgreen:
Nechte toho, kuwa, to je moc velkéééééé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
14.3.19 21:38

V pondělí jsem byl u proktologa, dál to komentovat nebudu :mrgreen: Ale předpokládám, že pochva a řiť je trochu něco jiného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
salamio
14.3.19 21:44

@PetrBk tak se přidej na hnědou stranu síly.

• Citovat
  • Upravit
9733
14.3.19 21:45

@PetrBk
Pane doktore, čím mě to vyšetřujete! To strašně bolí. :lol: :mrgreen:
Ale… četl jsem na emimi, že 14/4 je malý penis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
14.3.19 22:03
@PetrBk píše:
V pondělí jsem byl u proktologa, dál to komentovat nebudu :mrgreen: Ale předpokládám, že pochva a řiť je trochu něco jiného :nevim:

Předpokládáš správně..srovnání mimo mísu…každopádně 15 je oká i na tu frndu …a to jako fakt ;) …kdybych měla brát jako bernou minci kecy z netu tak se snad nikdy ani před žádnym chlapem nesvlíknu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
14.3.19 22:51
@Venetia píše: Ale ty přece nemusíš mít maminu, ale nějakou méně použitou s úzkou :oops:

velikost asi prilis nezavisi na koeficientu pouziti,
tedy, ze by mene vyuzivana byla prijatelnejsi pro pany s komplexem SPS,
podle toho, co jsem si vyzkousel, velikost je dana asi geny daleko vic, nez vytahanim,
samozrejme to neplati o tech, kterym nepralo stesti a po prirozenem porodu se jim nestahla do puvodni velikosti, tam je to jasne,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36784
14.3.19 23:45
@divine woman píše:
@Doctus To ano, ale třeba by se jim ulevilo, kdyby neřešili velikost. ;)

Stačila by spolupráce, došáhnout a trocha uznání. :,( :nevim:
Na nějaký exhibici se předvádět nehodlám. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
15.3.19 08:03

@PetrBk > sakra chlape - existuje jenom jedno měřítko - jestli to dokážeš té konkrétní ženě pořádně udělat. Když se po sexu žena nemůže ani hnout, neřeší jestli máš 10 nebo 20 cm délku a 3 nebo 10 cm šířku… Tvůj problém není mezi nohama, ale v hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí