Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
14.7.17 20:11
@Regos píše:
@misi11 :,(

Vydrapej se do kopce a pojd zehlit :cert: :cert: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
14.7.17 20:12
@M_Vladim píše:
Hlavně ne malou růžovou čárku! :mrgreen:

Tu nedavam 8) :andel: soukromy majetek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
14.7.17 20:32
@misi11 píše:
Vydrapej se do kopce a pojd zehlit :cert: :cert: :jazyk:

Neumím, ještě bych tam udělal díru :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
14.7.17 20:39
@Regos píše:
Neumím, ještě bych tam udělal díru :jazyk:
:think: bys ju zalatal, ne :P
A rovnou by sis mohl odvyst ten sber konecne :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
14.7.17 20:55

@misi11 No, nějak bych to možná polatal, ale ten sběr nemám kama dostat do baráku, tak ho schovej pro své ratolesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
14.7.17 20:57
@Regos píše:
@misi11 No, nějak bych to možná polatal, ale ten sběr nemám kama dostat do baráku, tak ho schovej pro své ratolesti :mrgreen:

Jeste furt jo :roll: tvl postav metro :mrgreen: tunel, vypal jim rybnik :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
19.8.17 16:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.8.17 18:09
@Kraťomír (offline) píše:
Tak já nevím, ale pokud je mi známo, tak hodně vozíčkářů má normálně rodiny i vlastní děti a také se normálně milují - provozují sex, tak proč by je velikost penisu neměla zajímat? Nebo jsou snad všichni na vozíku neschopní soulože, mají necitlivý penis? :?: Já nevím, nikdy jsem se o to nějak víc nezajímal, ale i já několik takto postižených lidí znám a vím, že jsou silní, na nic si nestěžují a radují se ze života i s tím vším, co k tomu patří - tedy i s milující partnerkou a vlastní rodinou… :hug: Někdy mi přijde, že to snad v mnohém mají v životě i snazší… :idea:Ale pokud to snad v někom vyvolalo dojem, že se snad posmívám ochrnutým lidem, tak tomu to opravdu není - já se skutečně neposmívám vůbec nikdy a nikomu a tímto se tedy všem, kterých se to dotklo, omlouvám - ale skutečně jsem to nemyslel zle a spíš tady došlo k vzájemnému neporozumění si…

Hele chlape to, zero te nechteji zensky to neni tvym penisem ale vzhledem, ale vzhledu muzes zapracovat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
20.8.17 20:02

A pak že na velikosti nezáleží :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.17 08:33
@Johnny88 píše:
@Johnny88 píše:

Byl jsem pozván na swinger party od kolegu z prace :lol: jako divák, to co jsem tam viděl, to jsem neměl vidět :mrgreen: byli tam dva černoši a tri žensky dvěma bylo asi kolem 20-25 let a jedné kolem 35. Velikost penisu černochů to bylo kolem 22-25 cm široký jako redbull, ja to sam přesně neodhadnu :mrgreen:. no to co jsem viděl jsem nevěřil na vlastní oči. Nechápal jsem tu výdrž tech černochů, ty ženský byli úplně mimo, byl jsme svědkem prolong orgasmu ktery trval ja nevim přesně ale minutu to bylo určitě. Ja tam sedel asi 6 hodin jsme tam popíjeli s kolegy z prace a tech orgasmu tam padlo :mrgreen: a ne ledajakých orgasmu to se vůbec neda srovnávat s normálním sexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.17 08:37
@Wampir píše:
Byl jsem pozván na swinger party od kolegu z prace :lol: jako divák, to co jsem tam viděl, to jsem neměl vidět :mrgreen: byli tam dva černoši a tri žensky dvěma bylo asi kolem 20-25 let a jedné kolem 35. Velikost penisu černochů to bylo kolem 22-25 cm široký jako redbull, ja to sam přesně neodhadnu :mrgreen:. no to co jsem viděl jsem nevěřil na vlastní oči. Nechápal jsem tu výdrž tech černochů, ty ženský byli úplně mimo, byl jsme svědkem prolong orgasmu ktery trval ja nevim přesně ale minutu to bylo určitě. Ja tam sedel asi 6 hodin jsme tam popíjeli s kolegy z prace a tech orgasmu tam padlo :mrgreen: a ne ledajakých orgasmu to se vůbec neda srovnávat s normálním sexem.

Myslím, ze žena která tuhke rozkos s velkym penisem zažila spokojena plně s mužem ze středním penisem nikdy nebude a silně pochybuju ze ho i může plně milovat. Udělali si to Ženušky sami. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.17 20:34

Baví se dvě děvčata: „Jak poznáš, jestli se ti kluk líbí nebo líbí moc?” „Hodím si mincí, orel - líbí se mi, panna - líbí se mi moc. A ty to děláš jak?” „Hodím do vzduchu kalhotky. Když spadnou - líbí se mi, když zůstanou přilepené na stropě - líbí se mi mocccccc! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.17 20:37

Mladá žena přistihne svého manžela in flagranti s milenkou. Oslepená žárlivostí se rozkřičí: „Správně mi moje máma říkala, že jsi z těch chlapů, kteří každou ženskou hned zatáhnou do postele…! A ty, mami, ty na mě nečum! Taky jsi mě nasrala!”
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
21.8.17 21:13

Co říkají ženy různých národností po milování?
Francie: „Pierre, ze všech mých přátel jsi ten nejlepší.”
Anglie: „Georgi, doufám, že už to nebudeme nikdy opakovat!”
Rusko: „Ivane, žiješ ještě?” Čechy: „… a ten plat máš taky takovej malej a mizernej!”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.17 08:56

Taky vás vzrušuje už samotný pohled na hodně velký penis nebo jsem divná? :lol: já jsem to tak dřív neměla, ale všichni se asi měníme. :D :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky