Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
7.7.17 10:42
@M_Vladim píše:
No tak… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podle toho co vím, tak je to takhle: Svaly lze postupně natáhnout a přitom je ztráta schopnosti stažení (chcete - li smrštění) malá, respektive - když se sval smrští, tak nabyde do šířky a pokud jsou dva těsně u sebe, tak si myslím… :think: :palec:
Jenže aby to fungovalo, tak musí být sval „namakaný“ (mít určitý objem) a mít i v klidu určitý tonus (napětí, tedy nebýt ochablý).
Takže 1. otázka úchyla na dámy: Jak moc jsou vlastně svaly vchodu napjaté v klidu? :nevim:
A s tím souvisí otázka 2. : Jak do vlastně je v akci? Napnou se svaly vchodu, nebo uvolní?
Já si myslím, že to souvisí s psychickým napětím - pokud dotyčná očekává nepříjemnosti, tak se, díky smyčce nervozita - napětí, dostaví… a naopak. A a to je tam ještě skryté, že dotyčná nemusí být moc zkušená, anebo je momentálně… nenaladěná. :think:
Druhá otázka - na prostornost. Pochva není osamělý orgán, ale má nějaké souvztažnosti s okolím a nějaký upínací aparát. Takže to se na schopnostech taky musí nějak projevit. Ale jak? :nevim:
A - při „dlouhém“: V nějaké diskuzi jsem před lety četl docela zajímavou polemiku: Při lékařském vyšetření gynekolog kontroluje, vyhmatává - m. j. i adnexa - tedy rohy dělohy a vaječníky a je tedy jasné, že při hlubokém průniku může snadno dojít k přenesení pohybu, nebo tlaku i na ně. A jádro pudla: U části mužů má laskání varlat - až do určitého stupně - pozitivní dopad ( no je pár takových, kteří mají hranici poněkud posunutou :mrgreen: ). :oops: Vyskytuje se něco podobného i u žen? :nevim:
Obliba některých v hlubokých praktikách by to naznačovala ( a některé si zase stěžují)… :nevim:

Aha :think: tak ted jsi mi nasadil brouka do hlavy, asi budu muset nekoho prubnout abych to zjistila :mrgreen:
Kdyz to vezmu u sebe, prizpusobuju se velikostne velikosti partnera. Ne v danou chvili, ale casem. Poprvy mel chlap problem se do me dostat, casem uz to slo. A nebylo to nevzrusenim. Ty svaly se casem prizpusobi. Ale to bylo v dobe, kdy jsem jeste nebyla takovy magor do kegela. Kdyz se uvolnim, uvolnim se komplet, ale diky kulickam je u me ta elasticita a napnutost uvnitr jina nez treba u nekoho kdo to necvici.. pokud jsu hodne rozdrazdena, tak samozrejme vchod mam jinak nez v klidu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
7.7.17 10:44
@misi11 píše:
Mozna v polohach, ale jinak? Vzdyt baba je nejcitlivejsi u vchodu a 5cm za nim a pokud se stara o svou pidvoukovou funkcnost, tak si dokaze uzit s jakoukoliv velikosti a sirkou :nevim:

kdyby to tak bylo, tak každý stačí 10 centáků… určitě to tak nemá každá a ty vzrušivé body mít každá jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.17 10:49

S tim cipkem vogo nevim ale ta predstava je k zbliti :mrgreen: nekdy me to tlaci a nekdy je mi to prijemny, zavisi na cyklu :think: a nesnasim prohlidky na gynde, blila bych. to hmatani nesnasim uplne nejvic, to bych blila dvojnasob :lol: a ster z cipku je taky na :poblion: jsem na spodek citliva jak pes na kulky. ale jen na gynde jako, jinak mi to je prijemny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.17 10:50
@Venetia píše:
kdyby to tak bylo, tak každý stačí 10 centáků… určitě to tak nemá každá a ty vzrušivé body mít každá jinde

tak tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 10:50
@Venetia píše:
@M_Vladimmyslím, že tu někdo psal, že penis musí dorážet na čípek, aby to stálo za to… u mně to asi platí, akorát nevím, jestli po operaci vůbec nějaký čípek mám :D

Ja ne :mrgreen: me to narazeni spis boli :? Ale me po 4 mesicich boli jizda furt hodne :roll: takze bud poradne nazhavit nebo nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 10:51
@Venetia píše:
kdyby to tak bylo, tak každý stačí 10 centáků… určitě to tak nemá každá a ty vzrušivé body mít každá jinde

A to je na tom fajn, kazda jsme jina :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
7.7.17 10:52
@misi11 píše:
Ja ne :mrgreen: me to narazeni spis boli :? Ale me po 4 mesicich boli jizda furt hodne :roll: takze bud poradne nazhavit nebo nic :mrgreen:

tak ono to trochu bolí, ale to je taková příjemná vzrušující bolest… víš, že něco bylo než po nějakém šolíchaní někde u vchodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 10:54
@Bůča píše:
S tim cipkem vogo nevim ale ta predstava je k zbliti :mrgreen: nekdy me to tlaci a nekdy je mi to prijemny, zavisi na cyklu :think: a nesnasim prohlidky na gynde, blila bych. to hmatani nesnasim uplne nejvic, to bych blila dvojnasob :lol: a ster z cipku je taky na :poblion: jsem na spodek citliva jak pes na kulky. ale jen na gynde jako, jinak mi to je prijemny.

Taky radsi 3× k zubarovi jak jednou na gyndu? :mrgreen:
Toz na gynde to je neprijemne asi vsem, tam clovek nejde vzruseny a nateseny z toho co bude:mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 11:03
@Venetia píše:
tak ono to trochu bolí, ale to je taková příjemná vzrušující bolest… víš, že něco bylo než po nějakém šolíchaní někde u vchodu
:mrgreen: :mrgreen: solichani u vchodu :mrgreen: :mrgreen:
Tak na ten su hodne citliva, ale na delku i sirku se prizpusobujes partnerovi, takze neni necou vchodu a pak volne misto :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
7.7.17 11:05
@misi11 píše: :mrgreen: :mrgreen: solichani u vchodu :mrgreen: :mrgreen:
Tak na ten su hodne citliva, ale na delku i sirku se prizpusobujes partnerovi, takze neni necou vchodu a pak volne misto :)

tak mne to bere hodně vzadu, tak jsem asi divná.. nejvíc mně to bere při konci, když to nabere na akcnosti a tempu…ale tam už zase nemám čas z toho něco mít, kromě toho, že to je příjemné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36845
7.7.17 11:20
@Venetia píše:
@M_Vladimmyslím, že tu někdo psal, že penis musí dorážet na čípek, aby to stálo za to… u mně to asi platí, akorát nevím, jestli po operaci vůbec nějaký čípek mám :D
:( Tak to už teď bez šance. :( :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
7.7.17 11:22
@M_Vladim píše: :( Tak to už teď bez šance. :( :pocitac:

co je bez šance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 11:25
@Venetia píše:
tak mne to bere hodně vzadu, tak jsem asi divná.. nejvíc mně to bere při konci, když to nabere na akcnosti a tempu…ale tam už zase nemám čas z toho něco mít, kromě toho, že to je příjemné

Ja mam rada divocinu, takze ja to tak rada celou dobu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105987
7.7.17 11:26
@misi11 píše:
Ja mam rada divocinu, takze ja to tak rada celou dobu :jazyk:

no když ten onen vydrží v tonhle tempu..to u nás nehrozí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36845
7.7.17 11:26
@misi11 píše: :mrgreen: kdyz si to predstavim :think: :mrgreen: :mrgreen: nemels krec? Vzdyt to nemuze byt proveditelny :mrgreen:

V poloze „pluh“. Tedy leh na zádech, nohy za hlavu. Výsledek jsem popsal. Spíš než křeč jsem se dusil. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Já měl fakt dost velké rozsahy. ;)
:think: Bych si měl zase zacvičit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí