Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
No tak…![]()
![]()
Podle toho co vím, tak je to takhle: Svaly lze postupně natáhnout a přitom je ztráta schopnosti stažení (chcete - li smrštění) malá, respektive - když se sval smrští, tak nabyde do šířky a pokud jsou dva těsně u sebe, tak si myslím…![]()
Jenže aby to fungovalo, tak musí být sval „namakaný“ (mít určitý objem) a mít i v klidu určitý tonus (napětí, tedy nebýt ochablý).
Takže 1. otázka úchyla na dámy: Jak moc jsou vlastně svaly vchodu napjaté v klidu?
A s tím souvisí otázka 2. : Jak do vlastně je v akci? Napnou se svaly vchodu, nebo uvolní?
Já si myslím, že to souvisí s psychickým napětím - pokud dotyčná očekává nepříjemnosti, tak se, díky smyčce nervozita - napětí, dostaví… a naopak. A a to je tam ještě skryté, že dotyčná nemusí být moc zkušená, anebo je momentálně… nenaladěná.
Druhá otázka - na prostornost. Pochva není osamělý orgán, ale má nějaké souvztažnosti s okolím a nějaký upínací aparát. Takže to se na schopnostech taky musí nějak projevit. Ale jak?
A - při „dlouhém“: V nějaké diskuzi jsem před lety četl docela zajímavou polemiku: Při lékařském vyšetření gynekolog kontroluje, vyhmatává - m. j. i adnexa - tedy rohy dělohy a vaječníky a je tedy jasné, že při hlubokém průniku může snadno dojít k přenesení pohybu, nebo tlaku i na ně. A jádro pudla: U části mužů má laskání varlat - až do určitého stupně - pozitivní dopad ( no je pár takových, kteří mají hranici poněkud posunutou).
Vyskytuje se něco podobného i u žen?
Obliba některých v hlubokých praktikách by to naznačovala ( a některé si zase stěžují)…
Aha
tak ted jsi mi nasadil brouka do hlavy, asi budu muset nekoho prubnout abych to zjistila ![]()
Kdyz to vezmu u sebe, prizpusobuju se velikostne velikosti partnera. Ne v danou chvili, ale casem. Poprvy mel chlap problem se do me dostat, casem uz to slo. A nebylo to nevzrusenim. Ty svaly se casem prizpusobi. Ale to bylo v dobe, kdy jsem jeste nebyla takovy magor do kegela. Kdyz se uvolnim, uvolnim se komplet, ale diky kulickam je u me ta elasticita a napnutost uvnitr jina nez treba u nekoho kdo to necvici.. pokud jsu hodne rozdrazdena, tak samozrejme vchod mam jinak nez v klidu ![]()
@misi11 píše:
Mozna v polohach, ale jinak? Vzdyt baba je nejcitlivejsi u vchodu a 5cm za nim a pokud se stara o svou pidvoukovou funkcnost, tak si dokaze uzit s jakoukoliv velikosti a sirkou
kdyby to tak bylo, tak každý stačí 10 centáků… určitě to tak nemá každá a ty vzrušivé body mít každá jinde
S tim cipkem vogo nevim ale ta predstava je k zbliti
nekdy me to tlaci a nekdy je mi to prijemny, zavisi na cyklu
a nesnasim prohlidky na gynde, blila bych. to hmatani nesnasim uplne nejvic, to bych blila dvojnasob
a ster z cipku je taky na
jsem na spodek citliva jak pes na kulky. ale jen na gynde jako, jinak mi to je prijemny.
@Venetia píše:
kdyby to tak bylo, tak každý stačí 10 centáků… určitě to tak nemá každá a ty vzrušivé body mít každá jinde
tak tak ![]()
@Venetia píše:
@M_Vladimmyslím, že tu někdo psal, že penis musí dorážet na čípek, aby to stálo za to… u mně to asi platí, akorát nevím, jestli po operaci vůbec nějaký čípek mám
Ja ne
me to narazeni spis boli
Ale me po 4 mesicich boli jizda furt hodne
takze bud poradne nazhavit nebo nic ![]()
@Venetia píše:
A to je na tom fajn, kazda jsme jina ![]()
@misi11 píše:
Ja neme to narazeni spis boli
Ale me po 4 mesicich boli jizda furt hodne
takze bud poradne nazhavit nebo nic
tak ono to trochu bolí, ale to je taková příjemná vzrušující bolest… víš, že něco bylo než po nějakém šolíchaní někde u vchodu
@Bůča píše:
S tim cipkem vogo nevim ale ta predstava je k zblitinekdy me to tlaci a nekdy je mi to prijemny, zavisi na cyklu
a nesnasim prohlidky na gynde, blila bych. to hmatani nesnasim uplne nejvic, to bych blila dvojnasob
a ster z cipku je taky na
jsem na spodek citliva jak pes na kulky. ale jen na gynde jako, jinak mi to je prijemny.
Taky radsi 3× k zubarovi jak jednou na gyndu? ![]()
Toz na gynde to je neprijemne asi vsem, tam clovek nejde vzruseny a nateseny z toho co bude:mrgreen:
@Venetia píše:
tak ono to trochu bolí, ale to je taková příjemná vzrušující bolest… víš, že něco bylo než po nějakém šolíchaní někde u vchodu
@misi11 píše:![]()
solichani u vchodu
![]()
Tak na ten su hodne citliva, ale na delku i sirku se prizpusobujes partnerovi, takze neni necou vchodu a pak volne misto
tak mne to bere hodně vzadu, tak jsem asi divná.. nejvíc mně to bere při konci, když to nabere na akcnosti a tempu…ale tam už zase nemám čas z toho něco mít, kromě toho, že to je příjemné
@Venetia píše:
@M_Vladimmyslím, že tu někdo psal, že penis musí dorážet na čípek, aby to stálo za to… u mně to asi platí, akorát nevím, jestli po operaci vůbec nějaký čípek mám
@Venetia píše:
tak mne to bere hodně vzadu, tak jsem asi divná.. nejvíc mně to bere při konci, když to nabere na akcnosti a tempu…ale tam už zase nemám čas z toho něco mít, kromě toho, že to je příjemné
Ja mam rada divocinu, takze ja to tak rada celou dobu ![]()
@misi11 píše:
Ja mam rada divocinu, takze ja to tak rada celou dobu
no když ten onen vydrží v tonhle tempu..to u nás nehrozí ![]()
@misi11 píše:kdyz si to predstavim
![]()
![]()
nemels krec? Vzdyt to nemuze byt proveditelny
V poloze „pluh“. Tedy leh na zádech, nohy za hlavu. Výsledek jsem popsal. Spíš než křeč jsem se dusil.
![]()
Já měl fakt dost velké rozsahy. ![]()
Bych si měl zase zacvičit. ![]()