Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
6.7.17 22:06
@misi11 píše:
Doprdele hochu, doprdele.. tech 17 mas i s koulema? A YQ sis merit nezkousel? Jak jsi vysokej? :think: nebouchas se u sexu do hlavy?? :think:

Děkuji za optání. IQ jsem si párkrát měřil, jednou myslím SMSkou za 99,– korun v nějaké Menze. Přišlo mi to divné, protože tam chodívala ségra na oběd. Vyšlo mi, že 2 lidi ze 100 jsou chytřejší než jsem já. Ale mi to nevadí, protože já jsem zase silnější a ty 2 lidi vždycky zbiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 22:40

Ach jo, vidím že budu muset založit samostatnou diskuzi na toto převážné téma, samo se to tu s jedinou ženou nevyřeši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
7.7.17 05:27
@Aenne píše:
Erotografomania. - sexualna uchylka, erotografoman piše dopisy, texty na verejných forach s erotickým a s perverzným obsahom a vrušuje ho predstava toho, ako jeho text ostatní čítajú. Spravidla sa jedná o nenápadné, nepriebojné typy, ktoré si takto kompenzujú svoju priemernosť.

Holka, nesmíš si něco přečíst na Internetu a potom to přisuzovat druhým, jakmile tam vidíš alespoň trochu nějakou anlogii :lol: jako, co ti příjde na mojí otázce, v diskuzi „Velikost penisu“, perverzního? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 07:30
@Aenne píše:
Erotografomania. - sexualna uchylka, erotografoman piše dopisy, texty na verejných forach s erotickým a s perverzným obsahom a vrušuje ho predstava toho, ako jeho text ostatní čítajú. Spravidla sa jedná o nenápadné, nepriebojné typy, ktoré si takto kompenzujú svoju priemernosť.

Ted jsi na to kapla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
7.7.17 07:36
@BlueTit píše:
Ach jo, vidím že budu muset založit samostatnou diskuzi na toto převážné téma, samo se to tu s jedinou ženou nevyřeši.

Jsme prostě co kus, to originál. Slečna mohla být vzrušená, ale taky nervózní a stažená uvnitř. To pak chce hlavně pohodu a nic nikam nervat na sílu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36867
7.7.17 09:14
@misi11 píše: :think: zeptej se primo pls, nekdy je to jednodussi :mrgreen:

Dtto Doctus - prostě diskuze na téma pohled z druhé strany. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.17 09:17

Merila jsem chlapa, ma 17cm a 4,5 na sirku.jako merono pravitkem :mrgreen: metrem krajcevskym by to asi bylo vic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.7.17 09:22

@Aenne ty woe se z tebe fakt pokaknu, ty se uplne fanaticka :mrgreen: nechtela bych :lol: jako fakt se sebou neco delej :palec: to uz neni sranda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36867
7.7.17 09:34
@misi11 píše:
Zavist co :mrgreen: toz hlavne kdyz chutnalo :mrgreen: :mrgreen:

Já to viděl před léty a byl jsem zvědavej, jak moc je to reálný. No tenkrát jsem byl teda jednak mladší a taky rozcvičenější… Ale mít tak o tři, možná líp o pět cenťáků víc, tak musím říct, že by to šlo. Teda šlo - malý problém: měl jsem bradu až na hrudi a tak jsem si nějak nedokázal představit, že bych otevřel pusu a už vůbec ne na požadovanou velikost. :think: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36867
7.7.17 09:36
@ALLURE7 píše:
Tohle by mě teda fakt zajímalo… co s dvaceticenťákem zažiješ navíc?! Konkrétně. Jen dotaz :)

Už jsem tu zmiňoval své zkušenosti. A z nich vyplývá, že je asi s delším možné zkusit něco, co s kratším prostě fyzicky nejde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36867
7.7.17 10:05
@Doctus píše:
@BlueTit
Tak pokud by roztažení (do délky a šířky) bylo trvalé, tak po vaginálním porodu by ženy musely obcovat s hasičským přístrojem. :lol:

No tak… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Podle toho co vím, tak je to takhle: Svaly lze postupně natáhnout a přitom je ztráta schopnosti stažení (chcete - li smrštění) malá, respektive - když se sval smrští, tak nabyde do šířky a pokud jsou dva těsně u sebe, tak si myslím… :think: :palec:
Jenže aby to fungovalo, tak musí být sval „namakaný“ (mít určitý objem) a mít i v klidu určitý tonus (napětí, tedy nebýt ochablý).
Takže 1. otázka úchyla na dámy: Jak moc jsou vlastně svaly vchodu napjaté v klidu? :nevim:
A s tím souvisí otázka 2. : Jak do vlastně je v akci? Napnou se svaly vchodu, nebo uvolní?
Já si myslím, že to souvisí s psychickým napětím - pokud dotyčná očekává nepříjemnosti, tak se, díky smyčce nervozita - napětí, dostaví… a naopak. A a to je tam ještě skryté, že dotyčná nemusí být moc zkušená, anebo je momentálně… nenaladěná. :think:
Druhá otázka - na prostornost. Pochva není osamělý orgán, ale má nějaké souvztažnosti s okolím a nějaký upínací aparát. Takže to se na schopnostech taky musí nějak projevit. Ale jak? :nevim:
A - při „dlouhém“: V nějaké diskuzi jsem před lety četl docela zajímavou polemiku: Při lékařském vyšetření gynekolog kontroluje, vyhmatává - m. j. i adnexa - tedy rohy dělohy a vaječníky a je tedy jasné, že při hlubokém průniku může snadno dojít k přenesení pohybu, nebo tlaku i na ně. A jádro pudla: U části mužů má laskání varlat - až do určitého stupně - pozitivní dopad ( no je pár takových, kteří mají hranici poněkud posunutou :mrgreen: ). :oops: Vyskytuje se něco podobného i u žen? :nevim:
Obliba některých v hlubokých praktikách by to naznačovala ( a některé si zase stěžují)… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
7.7.17 10:13

@M_Vladim

myslím, že tu někdo psal, že penis musí dorážet na čípek, aby to stálo za to… u mně to asi platí, akorát nevím, jestli po operaci vůbec nějaký čípek mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 10:24
@Aenne píše: :DNo tak ptát se anonymu na interentovem foru, do které diry ho máš strčit a psát, že asi založíš tému, kde budeš s podobne orientovaními na 3565 stranách dokola rozebirat velikost, hrubku, delku, šírku, souradnice, centimetre, miligramy, odměrné valce a barevné odstíny tvého, případne cizího pohlavního orgánu dávají indice, že muže jít o erotografomanii.

A myslis, ze my, anonymove :jazyk: odpovidame jinak nez to mame v realu?? :think: Ty to tak delas? Ale pochybuju, ze tu bude nekdo krmit trolla. Kdyz se drzime tematu, vadi to. Tak pak nevim.
A nemas i nakou ouchylku i Ty? Evidentne mas potrebu poucovat jine, ale rada nebo neco nikde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 10:28
@M_Vladim píše:
Já to viděl před léty a byl jsem zvědavej, jak moc je to reálný. No tenkrát jsem byl teda jednak mladší a taky rozcvičenější… Ale mít tak o tři, možná líp o pět cenťáků víc, tak musím říct, že by to šlo. Teda šlo - malý problém: měl jsem bradu až na hrudi a tak jsem si nějak nedokázal představit, že bych otevřel pusu a už vůbec ne na požadovanou velikost. :think: :jazyk:
:mrgreen: kdyz si to predstavim :think: :mrgreen: :mrgreen: nemels krec? Vzdyt to nemuze byt proveditelny :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
7.7.17 10:31
@M_Vladim píše:
Už jsem tu zmiňoval své zkušenosti. A z nich vyplývá, že je asi s delším možné zkusit něco, co s kratším prostě fyzicky nejde. :think:

Mozna v polohach, ale jinak? Vzdyt baba je nejcitlivejsi u vchodu a 5cm za nim a pokud se stara o svou pidvoukovou funkcnost, tak si dokaze uzit s jakoukoliv velikosti a sirkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí