Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ALLURE7 píše: Žádná nic neříkala a srandiček jsem se taky zatím nedočkal. Tak asi dobrý!
většině prumer bohatě stačí…jde o to, aby nepoznala něco lepšího
?
@Venetia píše:
většině prumer bohatě stačí…jde o to, aby nepoznala něco lepšího?
Ty ale nejde víc o ten průměr? Když teda nad tím technicky uvažuju… že to… ehm… asi dává víc smysl, ne? ![]()
@Venetia píše:
většině prumer bohatě stačí…jde o to, aby nepoznala něco lepšího?
Ale vždyť proto říkám, že holky by neměly poznat až tak moc chlapů ![]()
@ALLURE7 píše:
Ty ale nejde víc o ten průměr? Když teda nad tím technicky uvažuju… že to… ehm… asi dává víc smysl, ne?
jaký průměr máš na mysli?
@ALLURE7 píše:
Ale vždyť proto říkám, že holky by neměly poznat až tak moc chlapů
já byla dlouhá léta vdaná, ex měl těch 15, takže poznám, kdy to je pod a kdy to je nad, aniž bych to musela měřit
@ALLURE7 píše:
Hele člověk se přeměří, protože se o délce všude furt kecá a člověk si řekne, sakra jak na tom teda vlastně jsem? A trochu ega v tom určitě je… a možná najednou obav. Jsem pro hollky teda dost dobrej nebo ne? Co když jsem podprůměr a ona tajně touží po větším chlapovi? Atd… Já naměřil lehký nadprůměr, ale stejně si říkám, sakra proč nemám těch 20, když je to prej tak úžasný…
A myslis, ze na nakym zvadlym pahylu stoji svet? ![]()
@misi11 píše:
A myslis, ze na nakym zvadlym pahylu stoji svet?
Někdy mám pocit, že občas jo
Teda spíš na tom nezvadlým
Protože, když máš mžitky a nemyslíš na nic jinýho, tak ti všechny ostatní starosti připadnou úplně malicherný
A myslím, že to u holek bude asi podobný, jako u chlapů ![]()
@ALLURE7 píše:
Někdy mám pocit, že občas joTeda spíš na tom nezvadlým
Protože, když máš mžitky a nemyslíš na nic jinýho, tak ti všechny ostatní starosti připadnou úplně malicherný
A myslím, že to u holek bude asi podobný, jako u chlapů
Mas mzitky?
![]()
@ALLURE7 píše:
Hele člověk se přeměří, protože se o délce všude furt kecá a člověk si řekne, sakra jak na tom teda vlastně jsem? A trochu ega v tom určitě je… a možná najednou obav. Jsem pro hollky teda dost dobrej nebo ne? Co když jsem podprůměr a ona tajně touží po větším chlapovi? Atd… Já naměřil lehký nadprůměr, ale stejně si říkám, sakra proč nemám těch 20, když je to prej tak úžasný…
@M_Vladim píše:![]()
![]()
A ještě bych dodal: Když se v nějaké poloze nedaří, nebo vypadává, tak si řeknu: může to být dýlkou?
je to dylkou stopro
![]()
Jinak s 20 to taky nebude zadny terno
a kdyz nam podle vas zalezi na velikosti, vam u nas zalezi na cem? ![]()
@misi11 píše:
A myslis, ze na nakym zvadlym pahylu stoji svet?
tak nekdy mozna jo, kdyz je to tomu dotycnemu nesetrne sdeleno, pripadne ho kvuli tomu nejaka nechce… taky maji chlapi sve problemy
@ALLURE7 píše:
Někdy mám pocit, že občas joTeda spíš na tom nezvadlým
A myslím, že to u holek bude asi podobný, jako u chlapů
chtela bych mit mzitky
ale chybi mi tech par cm
![]()
@M_Vladim píše:![]()
![]()
A ještě bych dodal: Když se v nějaké poloze nedaří, nebo vypadává, tak si řeknu: může to být dýlkou?
zbytecna otazka