Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106028
6.7.17 10:06
@ALLURE7 píše: Žádná nic neříkala a srandiček jsem se taky zatím nedočkal. Tak asi dobrý! :lol:

většině prumer bohatě stačí…jde o to, aby nepoznala něco lepšího :mrgreen:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.7.17 10:30
@Venetia píše:
většině prumer bohatě stačí…jde o to, aby nepoznala něco lepšího :mrgreen:?

Ty ale nejde víc o ten průměr? Když teda nad tím technicky uvažuju… že to… ehm… asi dává víc smysl, ne? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.7.17 10:31
@Venetia píše:
většině prumer bohatě stačí…jde o to, aby nepoznala něco lepšího :mrgreen:?

Ale vždyť proto říkám, že holky by neměly poznat až tak moc chlapů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
6.7.17 10:31
@ALLURE7 píše:
Ty ale nejde víc o ten průměr? Když teda nad tím technicky uvažuju… že to… ehm… asi dává víc smysl, ne? :P

jaký průměr máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
6.7.17 10:34
@ALLURE7 píše:
Ale vždyť proto říkám, že holky by neměly poznat až tak moc chlapů :lol:

já byla dlouhá léta vdaná, ex měl těch 15, takže poznám, kdy to je pod a kdy to je nad, aniž bych to musela měřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 11:50
@ALLURE7 píše:
Hele člověk se přeměří, protože se o délce všude furt kecá a člověk si řekne, sakra jak na tom teda vlastně jsem? A trochu ega v tom určitě je… a možná najednou obav. Jsem pro hollky teda dost dobrej nebo ne? Co když jsem podprůměr a ona tajně touží po větším chlapovi? Atd… Já naměřil lehký nadprůměr, ale stejně si říkám, sakra proč nemám těch 20, když je to prej tak úžasný… :mrgreen:

A myslis, ze na nakym zvadlym pahylu stoji svet? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.7.17 12:01
@misi11 píše:

Někdy mám pocit, že občas jo :lol: Teda spíš na tom nezvadlým :lol: Protože, když máš mžitky a nemyslíš na nic jinýho, tak ti všechny ostatní starosti připadnou úplně malicherný :mrgreen: A myslím, že to u holek bude asi podobný, jako u chlapů :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 12:03
@ALLURE7 píše:
Někdy mám pocit, že občas jo :lol: Teda spíš na tom nezvadlým :lol: Protože, když máš mžitky a nemyslíš na nic jinýho, tak ti všechny ostatní starosti připadnou úplně malicherný :mrgreen: A myslím, že to u holek bude asi podobný, jako u chlapů :andel:

Mas mzitky? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36857
6.7.17 12:30
@ALLURE7 píše:
Hele člověk se přeměří, protože se o délce všude furt kecá a člověk si řekne, sakra jak na tom teda vlastně jsem? A trochu ega v tom určitě je… a možná najednou obav. Jsem pro hollky teda dost dobrej nebo ne? Co když jsem podprůměr a ona tajně touží po větším chlapovi? Atd… Já naměřil lehký nadprůměr, ale stejně si říkám, sakra proč nemám těch 20, když je to prej tak úžasný… :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
A ještě bych dodal: Když se v nějaké poloze nedaří, nebo vypadává, tak si řeknu: může to být dýlkou? :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.7.17 12:32
@M_Vladim píše: :palec: :palec: :palec:
A ještě bych dodal: Když se v nějaké poloze nedaří, nebo vypadává, tak si řeknu: může to být dýlkou? :nevim:

je to dylkou stopro :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 12:37
@Bůča píše:
je to dylkou stopro :mrgreen: :D

Muze to byt i sirkou, baby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 12:38

Jinak s 20 to taky nebude zadny terno :mrgreen: a kdyz nam podle vas zalezi na velikosti, vam u nas zalezi na cem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
6.7.17 12:39
@misi11 píše:

tak nekdy mozna jo, kdyz je to tomu dotycnemu nesetrne sdeleno, pripadne ho kvuli tomu nejaka nechce… taky maji chlapi sve problemy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
6.7.17 12:41
@ALLURE7 píše:
Někdy mám pocit, že občas jo :lol: Teda spíš na tom nezvadlým :lol: Protože, když máš mžitky a nemyslíš na nic jinýho, tak ti všechny ostatní starosti připadnou úplně malicherný :mrgreen: A myslím, že to u holek bude asi podobný, jako u chlapů :andel:

chtela bych mit mzitky :srdce: ale chybi mi tech par cm :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
6.7.17 12:41
@M_Vladim píše: :palec: :palec: :palec:
A ještě bych dodal: Když se v nějaké poloze nedaří, nebo vypadává, tak si řeknu: může to být dýlkou? :nevim:

zbytecna otazka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria