Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@misi11 píše:
Taky intelektualka![]()
no chvilku jsem nad tema hrubkama musela popremyslet
![]()
@Bůča píše:
no chvilku jsem nad tema hrubkama musela popremyslet![]()
Ja to cetla nanekolikrat, pres hrubice jsem se nesoustredila na text
![]()
@Bůča píše:
a kolik jsi nameril?
To Ti zatím nemůžu říct, protože jsem použil neschválené a necertifikované měřidlo a vykonal jsem tak málo měření (slovy jedno), že nejsem schopen vypočítat směrodatnou odchylku. To měření bylo vykonáno za teploty, které negativním způsobem ovlivňuje „velikost“ měřeného objektu. Navrhuji přítomnost nezávislého pozorovatele-asistenta-roztléskaváčky-EHM
rozkuřovačky
pro větší objektivitu a zachování potřebných erotických podmínek měření. Zatím čekám na schválení ISO normy, s číslem 696969*, která má řešit tuto problematiku. ![]()
Chybí mi taky vyjádření EU a o naši vládě ani nemluvím.
ČMI zatím jenom bezmocně rozkládá ruce.
@Swift píše:
To Ti zatím nemůžu říct, protože jsem použil neschválené a necertifikované měřidlo a vykonal jsem tak málo měření (slovy jedno), že nejsem schopen vypočítat směrodatnou odchylku. To měření bylo vykonáno za teploty, které negativním způsobem ovlivňuje „velikost“ měřeného objektu. Navrhuji přítomnost nezávislého pozorovatele-asistenta-roztléskaváčky-EHMrozkuřovačky
pro větší objektivitu a zachování potřebných erotických podmínek měření. Zatím čekám na schválení ISO normy, s číslem 696969*, která má řešit tuto problematiku.
Chybí mi taky vyjádření EU a o naši vládě ani nemluvím.
ČMI zatím jenom bezmocně rozkládá ruce.
@Bůča píše:
A vysvetlete mi nekdo jak to mam merit
Neřeknu, ještě zjistíš, že máš klitoris větší, než Kratimír setrýznění a co potom ![]()
@Swift píše:
Teď se bavíme o d neboli ⌀(fi)
nebo o aritmetickém průměru označovaném řeckým písmenem μ
Je tu ještě geometrický průměr …A spíš bych se místo průměru bavil o mediánu.
Haló vy „lháři“statistici, matematici ozvěte se a vyjasněte mé pochyby.
Průměrem byla myšlena průměrná délka, jinými slovy aritmetický průměr délky. Tato hodnota i medián délky penisu je nižší než uváděných 15 cm. Samozřejmě by někdo mohl říct, že velikost penisu se nese v duchu normálního rozložení. Tím bych ho ale vyvedl z omylu, neboť velikost je omezena pouze zdola, tedy nulou. Tím je medián menší než aritmetický průměr.
Pro zájemce
http://onlinelibrary.wiley.com/…447E3.f02t01
O mediánu bych taky rád hovořil, mnohé diskutující by si myslely, že jim nadávám, proto se držím spíše termín průměrná délka, které je přeci jen lidovější. ![]()
No šup, hoď sem tu hodnotu, nevadí, když to nebude „vědecky“ změřeno, nám stačí i jednorázový výsledek. ![]()
Příspěvek upraven 03.07.17 v 10:24
Jinak:
Nepleťte naměřené průměrné hodnoty a tzv. „průměr“ penisu v akci. ![]()
Průměr bych vůbec neměřil, obvod ano. On totiž pochopitelně penis v průřezu kruhový není. ![]()
@Venetia píše:
Já ne
Obrázek si stáhlo asi 40 lidí… ![]()
Takže teď jen ve skupině, nebo SZ. ![]()
@M_Vladim píše:
Obrázek si stáhlo asi 40 lidí…
Takže teď jen ve skupině, nebo SZ.
v žádně skupině nejsem ![]()
@M_Vladim píše:
Jinak:
Nepleťte naměřené průměrné hodnoty a tzv. „průměr“ penisu v akci.
Průměr bych vůbec neměřil, obvod ano. On totiž pochopitelně penis v průřezu kruhový není.
Máš recht, „šířka“ penisu je na prd, circumferece rules! ![]()