Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36866
16.6.17 19:28
@Venetia píše:
Co je hranatý kulička?

No buď vadí - pak by se s tím něco dělat mělo - vždyť je to na CELÝ život. Anebo nevadí a pak - co tu všichni kecají? :nevim:
To si jako nešťastníci mají co? :nevim: :cert:
Buď - anebo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36866
16.6.17 19:30
@Bůča píše:
nic proti tobe :hug: kazdymu vyhovuje neco jinyho :pankac:

Jenže to taky znamená, že jenom kvůli tomu člověk přijde o super parťačky. ;) :mavam:
Nenapravitelné. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
16.6.17 19:58
@M_Vladim píše:
No buď vadí - pak by se s tím něco dělat mělo - vždyť je to na CELÝ život. Anebo nevadí a pak - co tu všichni kecají? :nevim:
To si jako nešťastníci mají co? :nevim: :cert:
Buď - anebo. :cert:

no vzdyt to pisu, pokud to vadi, tak hledat to co mi lepe vyhovuje…jine to treba vadit nebude vubec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
16.6.17 20:00
@M_Vladim píše:
Jenže to taky znamená, že jenom kvůli tomu člověk přijde o super parťačky. ;) :mavam:
Nenapravitelné. :,(

super partacka to muze byt dal ne… ale na partnerstvi to nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36866
17.6.17 08:47
@Venetia píše:
super partacka to muze byt dal ne… ale na partnerstvi to nebude

To je samosebou blbost. Jakmile má jinou vážnou známost, nebo se vdá, tak bye-bye. :mavam: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36866
17.6.17 08:51
@Venetia píše:
no vzdyt to pisu, pokud to vadi, tak hledat to co mi lepe vyhovuje…jine to treba vadit nebude vubec

Jó, tady jsou hordy, co hledají chlapa s trpasličí výbavou, že. Všichni to tu píšou. :jazyk:
P.s.za sebe vyhlašuju na takové nicky moratorium - pokud nejsou doteď, tak to může být už jenom provokace :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
17.6.17 08:58
@M_Vladim píše:
To je samosebou blbost. Jakmile má jinou vážnou známost, nebo se vdá, tak bye-bye. :mavam: :?

No jo no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
17.6.17 08:59
@M_Vladim píše:
Jó, tady jsou hordy, co hledají chlapa s trpasličí výbavou, že. Všichni to tu píšou. :jazyk:
P.s.za sebe vyhlašuju na takové nicky moratorium - pokud nejsou doteď, tak to může být už jenom provokace :think:

Určitě je tu víc těch, co jim na tom až tak nezáleží, protože preferují úplně něco jineho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36866
17.6.17 09:16
@Venetia píše:
Určitě je tu víc těch, co jim na tom až tak nezáleží, protože preferují úplně něco jineho

Nepůjdeme daleko - zrovna tady, v tomhle vlákně se píše, že dřív, nebo později ZÁLEŽÍ. Asi existují vyjímky. Ale hledat jehlu v kupce sena s miliardou trapasů po široširých známých a příbuzenstvu s šuškandou v patách (jo, je to pravda), co dím v patách - ještě než řeknete „ahoj“… :roll: ( jo to je ten blbeček s malým pinďourem, na toho kašlu )… :? Pánové, přiznejme si - kdo z nás na to má. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 09:19
@M_Vladim píše:
Nepůjdeme daleko - zrovna tady, v tomhle vlákně se píše, že dřív, nebo později ZÁLEŽÍ. Asi existují vyjímky. Ale hledat jehlu v kupce sena s miliardou trapasů po široširých známých a příbuzenstvu s šuškandou v patách (jo, je to pravda), co dím v patách - ještě než řeknete „ahoj“… :roll: ( jo to je ten blbeček s malým pinďourem, na toho kašlu )… :? Pánové, přiznejme si - kdo z nás na to má. :nevim:

a co tvoje zena? rekla ti nekdy, ze mas malyho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
17.6.17 09:24
@M_Vladim píše:
Nepůjdeme daleko - zrovna tady, v tomhle vlákně se píše, že dřív, nebo později ZÁLEŽÍ. Asi existují vyjímky. Ale hledat jehlu v kupce sena s miliardou trapasů po široširých známých a příbuzenstvu s šuškandou v patách (jo, je to pravda), co dím v patách - ještě než řeknete „ahoj“… :roll: ( jo to je ten blbeček s malým pinďourem, na toho kašlu )… :? Pánové, přiznejme si - kdo z nás na to má. :nevim:

Tak on každý má něco, mne se taky špatně hledá…Není to jen o velikosti, ale o celkové shodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36866
17.6.17 09:26
@Bůča píše:
a co tvoje zena? rekla ti nekdy, ze mas malyho? :think:

Ta na to jde citlivě: "Nech toho, tohle nikdy nešlo a nepůjde! ". ;)
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik… :roll:
Ale aspoň za nějaký ten drobek jsem rád. Jinak je to vzorná manželka. :srdce:
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ztratil. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106044
17.6.17 09:34
@M_Vladim píše:
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik… :roll:
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ..ztratil. :srdce:

Tak těch cest asi moc nebude…tohle se ničím nedá nahradit…ten seznam by mě zajímal…Jak bídně na to jsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 10:10
@M_Vladim píše:
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ztratil. :srdce:

Promin, ale tu citlivost vidis kde?? 8o
Vis, kazdy mame svoji bolistku a k te si vazeme vsechno. I to co neni pravda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36866
17.6.17 10:23
@misi11 píše:
Promin, ale tu citlivost vidis kde?? 8o
Vis, kazdy mame svoji bolistku a k te si vazeme vsechno. I to co neni pravda :kytka:

;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..jsem taktní…ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí