Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše:
Co je hranatý kulička?
No buď vadí - pak by se s tím něco dělat mělo - vždyť je to na CELÝ život. Anebo nevadí a pak - co tu všichni kecají? ![]()
To si jako nešťastníci mají co?
![]()
Buď - anebo. ![]()
@Bůča píše:
nic proti tobekazdymu vyhovuje neco jinyho
Jenže to taky znamená, že jenom kvůli tomu člověk přijde o super parťačky.
![]()
Nenapravitelné. ![]()
@M_Vladim píše:
No buď vadí - pak by se s tím něco dělat mělo - vždyť je to na CELÝ život. Anebo nevadí a pak - co tu všichni kecají?
To si jako nešťastníci mají co?![]()
Buď - anebo.
no vzdyt to pisu, pokud to vadi, tak hledat to co mi lepe vyhovuje…jine to treba vadit nebude vubec
@M_Vladim píše:
Jenže to taky znamená, že jenom kvůli tomu člověk přijde o super parťačky.![]()
Nenapravitelné.
super partacka to muze byt dal ne… ale na partnerstvi to nebude
@Venetia píše:
super partacka to muze byt dal ne… ale na partnerstvi to nebude
To je samosebou blbost. Jakmile má jinou vážnou známost, nebo se vdá, tak bye-bye.
![]()
@Venetia píše:
no vzdyt to pisu, pokud to vadi, tak hledat to co mi lepe vyhovuje…jine to treba vadit nebude vubec
Jó, tady jsou hordy, co hledají chlapa s trpasličí výbavou, že. Všichni to tu píšou. ![]()
P.s.za sebe vyhlašuju na takové nicky moratorium - pokud nejsou doteď, tak to může být už jenom provokace ![]()
@M_Vladim píše:
To je samosebou blbost. Jakmile má jinou vážnou známost, nebo se vdá, tak bye-bye.![]()
No jo no
@M_Vladim píše:
Jó, tady jsou hordy, co hledají chlapa s trpasličí výbavou, že. Všichni to tu píšou.
P.s.za sebe vyhlašuju na takové nicky moratorium - pokud nejsou doteď, tak to může být už jenom provokace
Určitě je tu víc těch, co jim na tom až tak nezáleží, protože preferují úplně něco jineho
@Venetia píše:
Určitě je tu víc těch, co jim na tom až tak nezáleží, protože preferují úplně něco jineho
Nepůjdeme daleko - zrovna tady, v tomhle vlákně se píše, že dřív, nebo později ZÁLEŽÍ. Asi existují vyjímky. Ale hledat jehlu v kupce sena s miliardou trapasů po široširých známých a příbuzenstvu s šuškandou v patách (jo, je to pravda), co dím v patách - ještě než řeknete „ahoj“…
( jo to je ten blbeček s malým pinďourem, na toho kašlu )…
Pánové, přiznejme si - kdo z nás na to má. ![]()
@M_Vladim píše:
Nepůjdeme daleko - zrovna tady, v tomhle vlákně se píše, že dřív, nebo později ZÁLEŽÍ. Asi existují vyjímky. Ale hledat jehlu v kupce sena s miliardou trapasů po široširých známých a příbuzenstvu s šuškandou v patách (jo, je to pravda), co dím v patách - ještě než řeknete „ahoj“…( jo to je ten blbeček s malým pinďourem, na toho kašlu )…
Pánové, přiznejme si - kdo z nás na to má.
a co tvoje zena? rekla ti nekdy, ze mas malyho? ![]()
@M_Vladim píše:
Nepůjdeme daleko - zrovna tady, v tomhle vlákně se píše, že dřív, nebo později ZÁLEŽÍ. Asi existují vyjímky. Ale hledat jehlu v kupce sena s miliardou trapasů po široširých známých a příbuzenstvu s šuškandou v patách (jo, je to pravda), co dím v patách - ještě než řeknete „ahoj“…( jo to je ten blbeček s malým pinďourem, na toho kašlu )…
Pánové, přiznejme si - kdo z nás na to má.
Tak on každý má něco, mne se taky špatně hledá…Není to jen o velikosti, ale o celkové shodě
@Bůča píše:
a co tvoje zena? rekla ti nekdy, ze mas malyho?
Ta na to jde citlivě: "Nech toho, tohle nikdy nešlo a nepůjde! ". ![]()
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik… ![]()
Ale aspoň za nějaký ten drobek jsem rád. Jinak je to vzorná manželka. ![]()
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ztratil. ![]()
@M_Vladim píše:
Ta na to jde citlivě: "Nech toho, tohle nikdy nešlo a nepůjde! ".
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik…
Ale aspoň za nějaký ten drobek jsem rád. Jinak je to vzorná manželka.
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ..ztratil.
Tak těch cest asi moc nebude…tohle se ničím nedá nahradit…ten seznam by mě zajímal…Jak bídně na to jsem ![]()
@M_Vladim píše:
Ta na to jde citlivě: "Nech toho, tohle nikdy nešlo a nepůjde! ".
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik…
Ale aspoň za nějaký ten drobek jsem rád. Jinak je to vzorná manželka.
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ztratil.
Promin, ale tu citlivost vidis kde?? ![]()
Vis, kazdy mame svoji bolistku a k te si vazeme vsechno. I to co neni pravda ![]()
@misi11 píše:
Promin, ale tu citlivost vidis kde??
Vis, kazdy mame svoji bolistku a k te si vazeme vsechno. I to co neni pravda
..jsem taktní…ne?