Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Ona má prostě nějaký blok a tak ty nohy nedá do potřebné polohy, natož aby mě objala. A já v takové situaci prostě sotva dosáhnu. Jakmile trochu přitlačím, tak nenene a ošoupává mě.Teda jak jsem zapřený a těžký, tak odšoupne sebe.
Po dvou přírazech je hlavou ve zdi a nadává, co to dělám…
Nejste spolu prvni den proboha, kdyby dala nohy poradne od sebe, byl by i oral
me tohle prijde trochu noo prochu nee, sobecke… Mit nekoho a pak delat putku a puritanku, vsak to vyrovnam kuchyni.. chlap ma mit prazdny pytlik a plny zaludek jinak ma roupy..
Ja bych ty prirazy na hlavu brala
dneska nak moc premyslim v sobe
![]()
@M_Vladim píše:
Ale zas můžu rukama na klitoris.![]()
Ma taky ruky proboha
![]()
@misi11 píše:
Nejste spolu prvni den proboha, kdyby dala nohy poradne od sebe, byl by i oralme tohle prijde trochu noo prochu nee, sobecke… Mit nekoho a pak delat putku a puritanku, vsak to vyrovnam kuchyni.. chlap ma mit prazdny pytlik a plny zaludek jinak ma roupy..
aaaamen ![]()
@M_Vladim píše:
Ale zas můžu rukama na klitoris.![]()
Jestli ji to bere ![]()
@misi11 píše:
Ma taky ruky proboha![]()
![]()
Jak to myslíš? Že se ti ma dělat sama?
@Venetia píše:
Jestli ji to bere
To ano, to funguje docela dobře.
Od toho ta moje poznámka v Mokrém orgasmu u žen - někdy mě fakt bolí ruce, ale na 90% dávám.
![]()
@M_Vladim píše:
To ano, to funguje docela dobře.Od toho ta moje poznámka v Mokrém orgasmu u žen - někdy mě fakt bolí ruce, ale na 90% dávám.
![]()
no jo, je to takova rachota, s romantikou to nema nic spolecneho
@Venetia píše:
no jo, je to takova rachota, s romantikou to nema nic spolecneho
@M_Vladim píše:no někdy se fakt vypaří
proto ja tyhle analy, MO a podobne moc nemusim
@Venetia píše:
proto ja tyhle analy, MO a podobne moc nemusim
MO? Jsem unavený nemyslí mi to… co to je za zkratku? Manuálně?
Na něco musí mít čověk opravdu „hlad“, aby to nejen dal, ale aby to sedlo. ![]()
@M_Vladim píše:
MO? Jsem unavený nemyslí mi to… co to je za zkratku? Manuálně?
Na něco musí mít čověk opravdu „hlad“, aby to nejen dal, ale aby to sedlo.
mokry orgasmus ![]()
@Venetia píše:
Jak to myslíš? Že se ti ma dělat sama?
A proc by ne??
ja se teda pri sexu velmi aktivne zapojuji, takze proc by ne..
Ono to uz psalo vic chlapku s tim ze vsichni taknak vi v okoli o jejich velikosti.. Jako ja neda nevim, ale o tomhle tematu se nikdy nebavim.. Ani s kamoskama (dokonce ani nachcane), s rodinou uz vubec.. Jako
ze bych nekde prisla, rekla tak on ho ma..x… Vzdyt tohle jsou hodne intimni informace svereny jen dotycne.. a kdyby mi hrablo, stejne nevim.miry, jeste jsem nemela potrebu nekoho premerovat ![]()