Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36857
17.6.17 10:27
@Venetia píše:
Tak těch cest asi moc nebude…tohle se ničím nedá nahradit…ten seznam by mě zajímal…Jak bídně na to jsem :D
:roll: Třeba orál - ne…a ne ( ani příjem, ani akce ), misionář, zezadu… :oops:
Některé polohy prostě odmítá i jen zkusit.

Příspěvek upraven 17.06.17 v 10:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 10:28
@M_Vladim píše: ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:..jsem taktní…ne?

Mel bys pulku venovat i sve polovicce :kytka: at se to vyvazi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 10:30
@M_Vladim píše: :roll: Třeba orál - ne…a ne ( ani příjem, ani akce ), misionář, zezadu… :oops:
Některé polohy prostě odmítá i jen zkusit.Příspěvek upraven 17.06.17 v 10:28

Ani misionar? 8o to uz pak zbyva jen na konicka :??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36857
17.6.17 10:31
@misi11 píše:
Mel bys pulku venovat i sve polovicce :kytka: at se to vyvazi :mrgreen:

Zase bych potřeboval někomu věnovat aspoň půlku lenosti. Takže můžu být tak leda tiše. :?
Ale to by patřilo jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 10:35
@M_Vladim píše:
Zase bych potřeboval někomu věnovat aspoň půlku lenosti. Takže můžu být tak leda tiše. :?
Ale to by patřilo jinam.

Jooo tak o te lenosti mi tento tyden povidej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36857
17.6.17 10:46
@misi11 píše:
Ani misionar? 8o to uz pak zbyva jen na konicka :??

Koníček jo - to má tu nevýhodu, že muší chtít. Pokud má náladu „dělej“, to jako, jseš chlap, zařiď..tak to pochopitelně z programu vypadne. Takže zbývá „stojaté T " - žena na zádech na okraji postele, muž na zemi a "námořní“ manévr „příčka na T“ -žena na zádech s pokrčenýma nohama, muž napříč.
Pozn.: Odbočka do tématu v Česku téměř neznámému - válečné námořnictví : „crossing the T“ je klasický námořní bitevní manévr, kdy se podaří vlastní lodě postavit napříč řadě lodí protivníka. Každá jeho připlouvající loď je pak vystavená plné boční salvě vašich lodí. g 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 10:50
@M_Vladim píše:
Koníček jo - to má tu nevýhodu, že muší chtít. Pokud má náladu „dělej“, to jako, jseš chlap, zařiď..tak to pochopitelně z programu vypadne. Takže zbývá „stojaté T " - žena na zádech na okraji postele, muž na zemi a "námořní“ manévr „příčka na T“ -žena na zádech s pokrčenýma nohama, muž napříč.
Pozn.: Odbočka do tématu v Česku téměř neznámému - válečné námořnictví : „crossing the T“ je klasický námořní bitevní manévr, kdy se podaří vlastní lodě postavit napříč řadě lodí protivníka. Každá jeho připlouvající loď je pak vystavená plné boční salvě vašich lodí. g 8)

Ok, tak to mate 3 polohy.. ale proc ne misionar? Vadil by v necem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
17.6.17 11:14
@M_Vladim píše: :roll: Třeba orál - ne…a ne ( ani příjem, ani akce ), misionář, zezadu… :oops:
Některé polohy prostě odmítá i jen zkusit.Příspěvek upraven 17.06.17 v 10:28

Nechce misionare? To je přece nejakceptovatelnejsi poloha. Tomu oralu se nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 11:15
@M_Vladim píše:
Ta na to jde citlivě: "Nech toho, tohle nikdy nešlo a nepůjde! ". ;)
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik… :roll:
Ale aspoň za nějaký ten drobek jsem rád. Jinak je to vzorná manželka. :srdce:
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ztratil. :srdce:

citllive? :lol: tyyy woe. ach jo. a jake to bylo na zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36857
17.6.17 11:17
@misi11 píše:
Ok, tak to mate 3 polohy.. ale proc ne misionar? Vadil by v necem?

Ona má prostě nějaký blok a tak ty nohy nedá do potřebné polohy, natož aby mě objala. A já v takové situaci prostě sotva dosáhnu. Jakmile trochu přitlačím, tak nenene a ošoupává mě. :( Teda jak jsem zapřený a těžký, tak odšoupne sebe. ;) Po dvou přírazech je hlavou ve zdi a nadává, co to dělám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106028
17.6.17 11:18
@M_Vladim píše:
Pozn.: Odbočka do tématu v Česku téměř neznámému - válečné námořnictví : „crossing the T“ je klasický námořní bitevní manévr, kdy se podaří vlastní lodě postavit napříč řadě lodí protivníka. Každá jeho připlouvající loď je pak vystavená plné boční salvě vašich lodí. g 8)

Tak ta příčka uz nás taky dost jede…ne z mé strany…ale mne tahle poloha přijde snad nejméně intenzivní…pokud je tedy problém s velikostí musí to.byt k nicemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36857
17.6.17 11:19
@Bůča píše:
citllive? :lol: tyyy woe. ach jo. a jake to bylo na zacatku?

Třeba někdy ve skupině, už musím běžet… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
17.6.17 11:22

Třeba se jednou uzakoni, že pod dejme tomu 13cm, bude zákaz pohlavního styku :mrgreen: Pak vyjdou ženy do ulic, a budou žádat zpřísnění :( A tak se to sjednotí, pod 15let a cm přísný zákaz :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36857
17.6.17 11:22
@Venetia píše:
Tak ta příčka uz nás taky dost jede…ne z mé strany…ale mne tahle poloha přijde snad nejméně intenzivní…pokud je tedy problém s velikostí musí to.byt k nicemu

Ale zas můžu rukama na klitoris. ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 11:26
@M_Vladim píše:
Ona má prostě nějaký blok a tak ty nohy nedá do potřebné polohy, natož aby mě objala. A já v takové situaci prostě sotva dosáhnu. Jakmile trochu přitlačím, tak nenene a ošoupává mě. :( Teda jak jsem zapřený a těžký, tak odšoupne sebe. ;) Po dvou přírazech je hlavou ve zdi a nadává, co to dělám… :nevim:

promin ale smeju se :oops: to je fakt hrozny. nezlob se, ale problem vidim v ni z vetsi casti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí