Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7250
18.6.17 09:09
@Lumius píše:
@misi11 někdo může takovou záležitost brát jako senzaci a má třeba potřebu to sdělil svému okolí. Někteří jsou vážně hovada. Znám lidi, co řeknou i to co nevi :think:

moje ex kamoska vykladala v 18 na skolnim vylete o jejim ex, ze ma zahnutyho :roll: pred asi 10 lidma a byl tam i ten jeji byvalej. trapka. jsem ji rikala jestli ji to neni blby, a ona ze to je sranda. no pochybuju ze to nekomu prislo vtipny teda. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
18.6.17 15:51
@Bůča píše:
moje ex kamoska vykladala v 18 na skolnim vylete o jejim ex, ze ma zahnutyho :roll: pred asi 10 lidma a byl tam i ten jeji byvalej. trapka. jsem ji rikala jestli ji to neni blby, a ona ze to je sranda. no pochybuju ze to nekomu prislo vtipny teda. :nevim:

Mladý indián prijde na radu starších a prednese rec, ve které vyzývá ke zrušení tradicních indiánských jmen: „…jsou to prežitky minulosti. My se musíme stát moderním civilizovaným národem!“ Nejvyšší nácelník se obrátí ke svému prvnímu zástupci: „Co na to ríká mùj bratr, Rychlý Jelen?“ - „Já si myslím, že musíme zachovávat tradice otcù a dedù,“ míní Rychlý Jelen. „A ty, Sokolí Oko, co na to ríkáš?“ pokracuje nejvyšší náèelník. „Já se domnívám, že bychom meli zachovat to, co nás odlišuje od bledých tvárí…“ - „Nuže,“ uzavírá diskusi náèelník, „slyšel jsi mínení rady starších. Jak vidíš, Krivý Curáku, tvùj návrh neprošel!“… asi nwjak tak, indianka :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.6.17 19:48
@Lumius píše:
@misi11 někdo může takovou záležitost brát jako senzaci a má třeba potřebu to sdělil svému okolí. Někteří jsou vážně hovada. Znám lidi, co řeknou i to co nevi :think:
:nevim: ja nevim nic, komu to mam rict? :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
18.6.17 19:50
@Pesimistaa píše:
Mladý indián prijde na radu starších a prednese rec, ve které vyzývá ke zrušení tradicních indiánských jmen: „…jsou to prežitky minulosti. My se musíme stát moderním civilizovaným národem!“ Nejvyšší nácelník se obrátí ke svému prvnímu zástupci: „Co na to ríká mùj bratr, Rychlý Jelen?“ - „Já si myslím, že musíme zachovávat tradice otcù a dedù,“ míní Rychlý Jelen. „A ty, Sokolí Oko, co na to ríkáš?“ pokracuje nejvyšší náèelník. „Já se domnívám, že bychom meli zachovat to, co nás odlišuje od bledých tvárí…“ - „Nuže,“ uzavírá diskusi náèelník, „slyšel jsi mínení rady starších. Jak vidíš, Krivý Curáku, tvùj návrh neprošel!“… asi nwjak tak, indianka :pocitac: :pocitac: :pocitac:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neznam rovnyho :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
19.6.17 04:48
@Lumius píše:
Mě mě mě, mě to řekni :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Tobe ne, Ty to hned vsem vykecas :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
19.6.17 04:48
@Lumius píše:
Mě mě mě, mě to řekni :dance: :dance: :dance: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Tobe ne, Ty to hned vsem vykecas :mrgreen:  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
19.6.17 05:21
@Lumius píše:
Heeej, já jo? Jsem jako hrom. :mrgreen: A ještě mi to píšeš 2×? Asi si ukousnu palce abych nemohl psát… :mrgreen: :mrgreen:

8o uka :P :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
19.6.17 05:22

Jsem musela 2×, kdybys to jednou prehlid :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
19.6.17 15:43
@Pesimistaa píše:
Mladý indián prijde na radu starších a prednese rec, ve které vyzývá ke zrušení tradicních indiánských jmen: „…jsou to prežitky minulosti. My se musíme stát moderním civilizovaným národem!“ Nejvyšší nácelník se obrátí ke svému prvnímu zástupci: „Co na to ríká mùj bratr, Rychlý Jelen?“ - „Já si myslím, že musíme zachovávat tradice otcù a dedù,“ míní Rychlý Jelen. „A ty, Sokolí Oko, co na to ríkáš?“ pokracuje nejvyšší náèelník. „Já se domnívám, že bychom meli zachovat to, co nás odlišuje od bledých tvárí…“ - „Nuže,“ uzavírá diskusi náèelník, „slyšel jsi mínení rady starších. Jak vidíš, Krivý Curáku, tvùj návrh neprošel!“… asi nwjak tak, indianka :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Ale notááák. :roll: Mělo tam být: Křivý Péro. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
19.6.17 15:52
@Regos píše:
Třeba se jednou uzakoni, že pod dejme tomu 13cm, bude zákaz pohlavního styku :mrgreen: Pak vyjdou ženy do ulic, a budou žádat zpřísnění :( A tak se to sjednotí, pod 15let a cm přísný zákaz :P

Tak to bych měl hoňku ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36861
19.6.17 15:52
@M_Vladim píše:
Tak to bych měl hoňku ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
No 13 možnááá…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8286
1.7.17 01:21
@misi11 píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: neznam rovnyho :mrgreen:

a to rikaS, jako, ze mas stesti nebo smulu na krivaky :mrgreen:
:srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
2.7.17 09:16
@M_Vladim píše:
Ta na to jde citlivě: "Nech toho, tohle nikdy nešlo a nepůjde! ". ;)
K tomu malý zájem a nezájem o hledání cest, co by šlo a dlouhý blacklist praktik… :roll:
Ale aspoň za nějaký ten drobek jsem rád. Jinak je to vzorná manželka. :srdce:
Ani si nedovedu představit, kdybych jí ztratil. :srdce:

Byl bys sim tak hodnej a zopáknul co ženě vadí? Máš ho velkej nebo malej? Jsem listoval do historie a nějak jsem to fakt nedohledal. Osobně mě trochu udivuje, jak tu dámy vyzdvihují 20 cm a více a pánové se chlubí svýma mackama, ale pokud vím, tak drtivá většina chlapů v Evropě osciluje mezi 15 - 16 cm. Evropský průměr. Jsem na tom stejně a nemyslím, že by to málo… nebo to je opravdu tak málo a většina chlapů by teda v Evropě mělo chodit kanálama?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
2.7.17 09:39

@ALLURE7
Průměr je sice trošku nižší, ale jinak v pohodě. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106043
2.7.17 10:52
@ALLURE7 píše:
Byl bys sim tak hodnej a zopáknul co ženě vadí? Máš ho velkej nebo malej? Jsem listoval do historie a nějak jsem to fakt nedohledal. Osobně mě trochu udivuje, jak tu dámy vyzdvihují 20 cm a více a pánové se chlubí svýma mackama, ale pokud vím, tak drtivá většina chlapů v Evropě osciluje mezi 15 - 16 cm. Evropský průměr. Jsem na tom stejně a nemyslím, že by to málo… nebo to je opravdu tak málo a většina chlapů by teda v Evropě mělo chodit kanálama?!

já jsem zvyklá na ten prumer cca 15… ale měla jsem to štěstí, že jsem zažila i 18 apod. a to bylo o něčem uplně jiným…zase tak málo jich nebude, když jsem s tím setkala víckrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí