Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
6.7.17 13:24
@M_Vladim píše:
Tak, když už je tady takováhle diskuze, tak se zeptám, jestli je pro chlapy možné nějak přiblížit pojem „vytahanost“, prostornost a ovladatelnost. Diskuzí na tohle téma se vede dost, ale s nějakou skutečnou představou a né s hromadou vtípků se člověk moc nepotká. No a my chlapi máme jen jeden… porovnatelný otvor… a na ten má ještě většina chlapů tabu. :roll: Takže je to pro nás někdy těžko uchopitelné téma. :think:Příspěvek upraven 06.07.17 v 13:23
:think: zeptej se primo pls, nekdy je to jednodussi  :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 13:25
@misi11 píše: :mrgreen: toz zalezi jaky mzitky :mrgreen: bych je asi mela z velkyho, mozna bych i omdlela :mrgreen: :mrgreen:
Pokud z nadrzenosti :think: uz jsem s tim chtela k ocnimu :mrgreen:

Já bych i ráda omdlela :mrgreen: Mně to zase přitahuje, s malým se prostě nic moc akčního nevytvoří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 13:30
@Venetia píše:
Já bych i ráda omdlela :mrgreen: Mně to zase přitahuje, s malým se prostě nic moc akčního nevytvoří
:mrgreen: nebudem chodit spolu na lov? :mrgreen: :mrgreen:
I s mensim to jde divoko :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 13:39
@misi11 píše: :mrgreen: nebudem chodit spolu na lov? :mrgreen: :mrgreen:
I s mensim to jde divoko :jazyk:

Takový zážitek bohužel nemám, třeba bych pak změnila názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
6.7.17 16:18
@misi11 píše:
@Doctus at tu neresime furt chlapy, co baby a hloubka :mrgreen: jsou taky naky parametry? :mrgreen:Příspěvek upraven 06.07.17 v 13:20

Moc se to neměřilo, ale žádných 20 cm v nativně vzrušeném stavu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 16:39
@Doctus píše:
Moc se to neměřilo, ale žádných 20 cm v nativně vzrušeném stavu. :palec:

jak se to tam tedy vejde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.7.17 18:30
@misi11 píše:
@Doctus at tu neresime furt chlapy, co baby a hloubka :mrgreen: jsou taky naky parametry? :mrgreen:Příspěvek upraven 06.07.17 v 13:20

Hloubka je na nic. Když už, tak šířka (resp. nešířka). Ale mě mnohem víc zajímá, jaký je ta holka čuňátko… teda na co vše má chuť a co vše chce zkusit. To mě bere nejvíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
6.7.17 18:30
@Venetia píše:

A jsme zpět u tématu. Co je pro tebe malej? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 18:37
@ALLURE7 píše:
A jsme zpět u tématu. Co je pro tebe malej? :D

Těch 15 asi ještě jo…s tím žádná divočina nejde, ale pokud je shoda, může to být prijemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21036
6.7.17 18:45
@Venetia píše:
Těch 15 asi ještě jo…s tím žádná divočina nejde, ale pokud je shoda, může to být prijemne

U sexuologa:

„Pane doktore, já už to nesnesu, já už prostě nemůžu dál. Víte můj manžel má velmi velké přirození.“

„Ale ženská, co to říkáte? Víte kolik mi sem chodí ženskejch a stěžujou si, že ten jejich moc nenarost a že by chtěly aby byl víc obdařenej?“

„No ale když on mne s ním mlátí!“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 18:49
@KalamityJohn píše:
U sexuologa:

„Pane doktore, já už to nesnesu, já už prostě nemůžu dál. Víte můj manžel má velmi velké přirození.“

„Ale ženská, co to říkáte? Víte kolik mi sem chodí ženskejch a stěžujou si, že ten jejich moc nenarost a že by chtěly aby byl víc obdařenej?“

„No ale když on mne s ním mlátí!“
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
6.7.17 19:42
@Venetia píše:

Jakože 15cm oný je malý? Pokud ano, spíš to vidím na problém druhé strany. :mrgreen: A zase se tady na mě snesou rozumbrady a budou se plácat po ramenou, jak to těm chlapům nandaly. Jen jestli samy nemají hangáry na bombardéry B52.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 19:47
@Doctus píše:
Jakože 15cm oný je malý? Pokud ano, spíš to vidím na problém druhé strany. :mrgreen: A zase se tady na mě snesou rozumbrady a budou se plácat po ramenou, jak to těm chlapům nandaly. Jen jestli samy nemají hangáry na bombardéry B52.

Já píšu, že je to příjemné a do dlouhodobého vztahu asi i lepší, ale nějakou extra divočinu nezazijes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
6.7.17 19:47

@Venetia
Tak řezání hlavy není třeba při každém sexu, že jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106004
6.7.17 19:50
@Doctus píše:
@Venetia
Tak řezání hlavy není třeba při každém sexu, že jo. :lol:

Při každém určitě ne, ale občas by to bylo fajn…teda ne zrovna řezání hlavy, takovou divočinu nemyslím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí