Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
6.7.17 21:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:48
@BlueTit píše:
Jsem se tu zaregistroval abych se zeptal na pár ožehavých témat. Zajímalo by mě, jak je to vlastně s délkou pochvy u žen. Měl jsem jednou holku a byl jsem její první sexualní partner. No a nikdy jsem ji tam nedokázal zasunout celý penis. Mám penis velký 17cm, v obvodu… to byl vtip, na délku samozřejmě :D Vždycky jsem jakoby narazil na konec a to jsem v ní byl jen tak 10cm. Zkoušeli jsme to několikrát, ale prostě to dál vůbec nešlo. Vcelku nic moc, taková krátká píča, ne? Pardon, kunda. Tedy, pochva. Omlouvám se ale jsem trochu nervózní, takhle o tom mluvit před obecenstvem. No a kromě ní jsem měl dvě sexuální partnerky a do těch jsem se vlezl vcelku normálně. Možná už měly ty kundy, teda, vagíny, trochu vytahané?

A tak jsem dělal takový vědecký výzkum této problematiky a vygooglil jsem na stránkách deníku Aha!, že průměrná délka ženské jeskyňky je nějakých 10cm, no ale prý se dokáže jaksi zvětšit. Tak jsem se vams chtěl zeptat, jak velké je tak máte, abych si příště podle tohoto parametru mohl rovněž i já hledat partnerku. Můj Captain Hook je totiž nejraději zcela zasunutý.

A taky se omlouvám za ty vulgarismy, jak už jsem řekl, jsem od přírody trochu stydlivka :oops:

Hmm, a vzrusit jsi ju nedokazal? :zed: evidentne ne, tak to si muzes tech 17 akorat tak strcit nekam :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
6.7.17 21:50

@BlueTit
No nic moc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
6.7.17 21:50
@misi11 píše:
Hmm, a vzrusit jsi ju nedokazal? :zed: evidentne ne, tak to si muzes tech 17 akorat tak strcit nekam :P

Jednou jsem viděl video, jak si ho nějaký jogin sám vykouril :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 21:51
@misi11 píše:
Hmm, a vzrusit jsi ju nedokazal? :zed: evidentne ne, tak to si muzes tech 17 akorat tak strcit nekam :P

No to je konečně připomínka pro konstruktivní debatu. A kam mám těch 17cm teda potom strčit? Do… :nevim:

Příspěvek upraven 06.07.17 v 21:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:51
@BlueTit píše:
Co je myšleno tím „dalším roztažení“, to je trvalé, nebo dočasné? Jakože když si najdu holku s krátkou vagínou, tak jí budu muset pořád roztahovat? Jak dlouho to roztažení na jaksi nutný rozměr časově trvá? :oops:Příspěvek upraven 06.07.17 v 21:36

Prestan lestit brko a zapoj mozek proboha :zed: :zed: kolik ti je, 15? Svinsky prazdniny, vid 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
6.7.17 21:52
@BlueTit píše:
No to je konečně připomínka pro konstruktivní debatu. A kam mám těch 17cm teda potom strčit? :nevim:

Do prdel#e, ta je pružněší… :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:52

Mam dotaz. Ted jsem behala s kulickama 8o mam ju vytvarovanou? :think: aby to nedrhlo, kdyby nahodou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:53
@BlueTit píše:
Chápu to tedy správně, že pro něketeré ženy je vhodnější muž s nějakým červikem pepíkem, než s pořádným ptákem ohnivákem? (Jako mám já)

17 je ptak ohnivak? :mrgreen: kuwa odkud jsi!!! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:55
@Doctus píše:
@BlueTit
Tak ho hoď do placu, ať ti ho všichni zhodnotíme, ne? :D

Ty mi nevymluvis ze tu nechodis lovit, chlapy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:55
@Lumius píše:
Jednou jsem viděl video, jak si ho nějaký jogin sám vykouril :mrgreen: :mrgreen:

Zavist co :mrgreen: toz hlavne kdyz chutnalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9733
6.7.17 21:57

@misi11
No ještě to tak. :roll: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:57
@BlueTit píše:
No to je konečně připomínka pro konstruktivní debatu. A kam mám těch 17cm teda potom strčit? Do… :nevim:Příspěvek upraven 06.07.17 v 21:52

Doprdele hochu, doprdele.. tech 17 mas i s koulema? A YQ sis merit nezkousel? Jak jsi vysokej? :think: nebouchas se u sexu do hlavy?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 21:58
@mmch píše:
Do prdel#e, ta je pružněší… :roll: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 22:04

No a tak čím to teda bylo? Ono to totiž bylo dost problematické, byla vzrušená vždy, jenže když jsem narazil na konec, tak jí to prostě bolelo a bylo po sexu. Teda pro mě ne, ale pro ni jo. :andel: No a já tehda ještě neuměl správně holku vrušit prsty, bylo mi teprve 13. To byl vtip, bylo mi víc… jenže ona byla strašně taková mírná a trdohlavá, muselo se na ni se vším pomalu a tak jsem se to na ní ani naučit nestihl, nedovolila by mi to, to až pak, s trochu větší divočinou. Teda, dívčinou.

Jenže pořád nevím, jestli jsem se to měl teda pokoušet roztáhnout nebo co? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí