Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
251
6.7.17 19:50
@Venetia píše:
Já píšu, že je to příjemné a do dlouhodobého vztahu asi i lepší, ale nějakou extra divočinu nezazijes

Tohle by mě teda fakt zajímalo… co s dvaceticenťákem zažiješ navíc?! Konkrétně. Jen dotaz :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
6.7.17 19:52
@ALLURE7 píše:
Tohle by mě teda fakt zajímalo… co s dvaceticenťákem zažiješ navíc?! Konkrétně. Jen dotaz :)

Orgasmus :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 20:09
@ALLURE7 píše:
Hloubka je na nic. Když už, tak šířka (resp. nešířka). Ale mě mnohem víc zajímá, jaký je ta holka čuňátko… teda na co vše má chuť a co vše chce zkusit. To mě bere nejvíc ;)

Zrovna na vetrnik, ale klidne bych zkusila i venecek a rakvicku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 20:11
@KalamityJohn píše:
U sexuologa:

„Pane doktore, já už to nesnesu, já už prostě nemůžu dál. Víte můj manžel má velmi velké přirození.“

„Ale ženská, co to říkáte? Víte kolik mi sem chodí ženskejch a stěžujou si, že ten jejich moc nenarost a že by chtěly aby byl víc obdařenej?“

„No ale když on mne s ním mlátí!“
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: toz :andel: ten je no :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
6.7.17 20:13
@Venetia píše:
Orgasmus :D?

Ten si privodim bezbolestne i sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106066
6.7.17 20:47
@misi11 píše:
Ten si privodim bezbolestne i sama :mrgreen:

Tak to já taky :mrgreen: ale o tom řeč není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 21:05

Jsem se tu zaregistroval abych se zeptal na pár ožehavých témat. Zajímalo by mě, jak je to vlastně s délkou pochvy u žen. Měl jsem jednou holku a byl jsem její první sexualní partner. No a nikdy jsem ji tam nedokázal zasunout celý penis. Mám penis velký 17cm, v obvodu… to byl vtip, na délku samozřejmě :D Vždycky jsem jakoby narazil na konec a to jsem v ní byl jen tak 10cm. Zkoušeli jsme to několikrát, ale prostě to dál vůbec nešlo. Vcelku nic moc, taková krátká píča, ne? Pardon, kunda. Tedy, pochva. Omlouvám se ale jsem trochu nervózní, takhle o tom mluvit před obecenstvem. No a kromě ní jsem měl dvě sexuální partnerky a do těch jsem se vlezl vcelku normálně. Možná už měly ty kundy, teda, vagíny, trochu vytahané?

A tak jsem dělal takový vědecký výzkum této problematiky a vygooglil jsem na stránkách deníku Aha!, že průměrná délka ženské jeskyňky je nějakých 10cm, no ale prý se dokáže jaksi zvětšit. Tak jsem se vams chtěl zeptat, jak velké je tak máte, abych si příště podle tohoto parametru mohl rovněž i já hledat partnerku. Můj Captain Hook je totiž nejraději zcela zasunutý.

A taky se omlouvám za ty vulgarismy, jak už jsem řekl, jsem od přírody trochu stydlivka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 21:27

Prosím, odepište mi, vím že mám pouze trošku nadprůměrně velký penis, ale potřebuji to vědět :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
6.7.17 21:29

@BlueTit
Obrazně řečeno, jak nejsou 2 stejné penisy, tak nejsou 2 stejné vagíny. Samozřejmě pochva v klidu je hluboká nějakých 8 cm, při vzrušení zhruba 10 cm, další roztažení jde na vrub předmětu, který pochvou prochází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 21:34
@Doctus píše:
@BlueTit
Obrazně řečeno, jak nejsou 2 stejné penisy, tak nejsou 2 stejné vagíny. Samozřejmě pochva v klidu je hluboká nějakých 8 cm, při vzrušení zhruba 10 cm, další roztažení jde na vrub předmětu, který pochvou prochází.

Co je myšleno tím „dalším roztažení“, to je trvalé, nebo dočasné? Jakože když si najdu holku s krátkou vagínou, tak jí budu muset pořád roztahovat? Jak dlouho to roztažení na jaksi nutný rozměr časově trvá? :oops:

Příspěvek upraven 06.07.17 v 21:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
6.7.17 21:36

@BlueTit
Tak pokud by roztažení (do délky a šířky) bylo trvalé, tak po vaginálním porodu by ženy musely obcovat s hasičským přístrojem. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
6.7.17 21:40

@BlueTit jako odbornou literaturu jsi použil deník Aha? To je vtipné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.7.17 21:41
@Doctus píše:
@BlueTit
Tak pokud by roztažení (do délky a šířky) bylo trvalé, tak po vaginálním porodu by ženy musely obcovat s hasičským přístrojem. :lol:

Chápu to tedy správně, že pro něketeré ženy je vhodnější muž s nějakým červikem pepíkem, než s pořádným ptákem ohnivákem? (Jako mám já)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
6.7.17 21:41
@Doctus píše:
@BlueTit
Tak pokud by roztažení (do délky a šířky) bylo trvalé, tak po vaginálním porodu by ženy musely obcovat s hasičským přístrojem. :lol:
:potlesk: :potlesk: řekl bych na blbou otázku blbá odpověď, ale tahle odpověď byla geniální. :potlesk: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
6.7.17 21:45

@BlueTit
Tak ho hoď do placu, ať ti ho všichni zhodnotíme, ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...