Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MartinaZBrna píše:
@Pesimistaa já sem chodím průměrně jednou za 4 měsíce a to většinou náhodou. Být tebou tak bych se spíš než o mě zajímala o sebe - jestli je normální se nechat na anonymnich fórech definovat jako závislačka a mít přes 3300 příspěvků. Zamysli se spíš nad tím jestli nebude někde problém. Já problémy nemám, naopak přála bych ti mé sebevědomí, ale to bys pak asi nepsala 3300 příspěvků, ale užívala si život jinak.
hele Martinko, tady doslo k malemu nedorozumeni, ja mam sulinka, ten se stavi, kdyz je to potreba, kdyz tak si ho zenska postavi sama,
takze nemam problem,
ber to tu jako akademickou diskusi a prilis to nezer,
spise s etim pobav,
to bude pro tvoje dusevni zdravi mnohem prospesnejsi,
pardon za uprimnost
![]()
@semto1 píše:
Prostě vauBrutální sebevědomí, ale musí si stejně kopnout
Prosím, vyhni se mému životu. Nemáš pro mě žádnou cenu
Přeju ti vše dobré. Hlavně za pár let nebreč, jak máš zku. vený život a poslední peníze ti spolka xy plastika
@M_Vladim píše:
A co téma?![]()
ty si myslis, ze lidi maji zajem se donekonecna bavit o genitaliich, myslim, ze je videt, ze jsou zcela normalni, kdyz tomuto tematu venuji jen neco malo a pak stejne sklouznou do jinych kazdodennich temat
@MartinaZBrna píše:
Ta za prvé, pokud brečet budu, určitě ne tady a určitě z toho neudělám 3300 příspěvků. A za druhé, plastiku jsem v životě neměla ani jednu. Já se hezká narodila a hezká i umřu. To, že pro Tebe nemám žádnou cenu beru jako samozřejmost vzhledem k tomu, že s neznáme. To stejné platí i pro mě vůči Tobě. Takže vau prostě.
jo jo, tys ten typek, kteremu budiou panove za deset let rikat onu vetu:
„tys musella byt za mlada krasna“
tak uz to v zivote chodi
@Lexter píše:
A na pusu je to taky tak akorát? Ucpat bys ji potřebovala.
uz jsem tu odpozoroval, ze tenhle slovnik pod Anonymem pouzivaji provokateri-chlapi, takze nema cenu to ani rozebirat
@Mango_Lassi
„Kouzla a magie
chlap, co nešuká ošklivý ženský, není profesionál (řekl pohledzdruhestrany)“
to mi asociue,
ze zenska muze posoudit svoji krasu podle toho,
jak rychle se zvetsuji poklopce zirajicich panu na jeji „krasu“
@Pesimistaa píše:
ty si myslis, ze lidi maji zajem se donekonecna bavit o genitaliich, myslim, ze je videt, ze jsou zcela normalni, kdyz tomuto tematu venuji jen neco malo a pak stejne sklouznou do jinych kazdodennich temat
Snad to tu není jediné téma. ![]()
@Pesimistaa píše:
@Mango_Lassi
„Kouzla a magie
chlap, co nešuká ošklivý ženský, není profesionál (řekl pohledzdruhestrany)“
to mi asociue,
ze zenska muze posoudit svoji krasu podle toho,
jak rychle se zvetsuji poklopce zirajicich panu na jeji „krasu“
No a?
@Pesimistaa píše:
@Venetia cau, jakpak Vam dupou kralici?, jak pravi klasik
Ještě trochu dupou ![]()