Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jakou mají vaši muzi délku a jaká je podle vás ideální délka
Zase ten samí troll
tentokrát jako žena… hochu, moc se nudíš ![]()
@NickPaul
Tak, tak, marš s nimi do školy a pěkně písemky. Je přejdou myšlenky na číčoviny.
![]()
@Jarmil_los píše:
Však si mohli koupit umělaka… Já jim to nezakazoval
Těm co to nestačí, pak vyhovuje pěst ![]()
Ženská vagína není větší jak 10cm a to při plném vzrušení, své manželce sem dosáhl na úplný konec vagíny svým prstem, který měří 8 cm a to při plném vzrušení. Otázkou je kam takových 20 cm jde?
pravděpodobně tu jde o roztažení jak do délky tak i šířky a ta pravděpodobně způsobuje sílu rozkoše. Samozřejmě tam bude limit že jo? ![]()
Máme tu dokturka, řekni nám o co tu jde? Také sem slyšel že u páteře je nějaký nerv, který způsobuje silnou rozkoš, Doktus řekni nám o co tu jde? Přeci z anatomickeho hlediska je to nesmysl 10 cm penis by měl zcela vyplnit vagínu tak o co tu jde?
@Bactrian píše: Ženská vagína není větší jak 10cm a to při plném vzrušení, své manželce sem dosáhl na úplný konec vagíny svým prstem, který měří 8 cm a to při plném vzrušení. Otázkou je kam takových 20 cm jde?pravděpodobně tu jde o roztažení jak do délky tak i šířky a ta pravděpodobně způsobuje sílu rozkoše. Samozřejmě tam bude limit že jo?
Máme tu dokturka, řekni nám o co tu jde? Také sem slyšel že u páteře je nějaký nerv, který způsobuje silnou rozkoš, Doktus řekni nám o co tu jde? Přeci z anatomickeho hlediska je to nesmysl 10 cm penis by měl zcela vyplnit vagínu tak o co tu jde?
To bude nějaká záhada, když se tam těch 20 centaku vejde a ještě to působí velmi libe pocity, jak je to možné?
@Venetia píše:
To bude nějaká záhada, když se tam těch 20 centaku vejde a ještě to působí velmi libe pocity, jak je to možné?
Co tím myslíš tou otázkou?
@Bactrian píše: Ženská vagína není větší jak 10cm a to při plném vzrušení, své manželce sem dosáhl na úplný konec vagíny svým prstem, který měří 8 cm a to při plném vzrušení. Otázkou je kam takových 20 cm jde?pravděpodobně tu jde o roztažení jak do délky tak i šířky a ta pravděpodobně způsobuje sílu rozkoše. Samozřejmě tam bude limit že jo?
Tvůj prst měří při plném vzrušení 8 cm? A kolik měří v klidu?
…
@Bactrian
Kdyby stěny pochvy nebyly elastické, tak plod by vždy odumřel ještě v děloze. Je logické, že když se za porodu vytváří tzv. uterovaginální kanál a pochvou prochází objekt mnohonásobně svými rozměry převyšující rozměry běžného penisu, tak je pochva elastická. Na druhou stranu, proč ty ženy u porodu tak křičí, když je má „roztažení na max“ uspokojovat? ![]()
O žádném „nervu“ nevím. U páteře je jich spousta, ale nerv rozkoše?
Ze na velikosti nezalezi je lez. Teda verila jsem tomu dokud jsem nemela nekolik panu s velmi malym nadobickem. Vubec jsem to necitila, bylo to docela strasne. Rozesla jsem se s nimi. Neslo by to dal, bohuzel. A co vim, tak jsou tito panove stale svobodni a maji kratkodobe vztahy… No proc asi…
… A když se mluví o zvětšování, jsou dotyční hned označeni nenormální…
![]()
@Venetia píše:
Kolik cm je je pro tebe ideal a co je už moc?
@Crystal87 píše:
Bohužel u mě záleží…měla jsem přítele co měl na moje ptořeby malého a byl konec protože jsem z toho sexu fakt nic neměla
Já s toho taky nic nemám. Ale nerozchazim se k vůli tomu. Začaly jsme používat k tomu hračky a začali dělat anal. A tak si to aspon trošku užijí. Ale jakmile je to bez hraček… Nic
necítím.
… mají jen uni… asi pro vzducholodě - 14 cm :
https://www.trenyrkarna.cz/7_infantia?…
![]()
Jakou mají vaši muzi délku a jaká je podle vás ideální délka